Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • power-fx kullanıcısına yanıt
    taksit seçeneği oldu mu internet üzerinden siparişte ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncayt

    taksit seçeneği oldu mu internet üzerinden siparişte ?
    Yok ben sim kartlı modeli aldığım için olmadı.
  • power-fx kullanıcısına yanıt
    Gün içinde deniyorum ama yok maalesef.

    Demek ki kısmet değil. :)
  • Amerika'dan 256 gb 8 gb ramli modeli almayı düşünüyorum. Sistemlerim genellikle android üzerine kurulu olduğundan ipad kullanamadığımı farkettim.


    Sunum içinde spen yeteneği önemli
  • Arkadaslar bugun farkettim ki klavyede mouse kismi calismiyor, klavyeden yazi yazabiliyorum ama mouse tepki vermiyor. Mouse un tuslarina bastigimda da tepki vermiyor. Ayarlar kisminda var midir bununla ilgili bir ayar yoksa klavye mi bozuldu ?

    Edit: Sorumun cevabini buldum fn+space ile mouse u iptal edebiliyormusuz. Tekrar basina aktif oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurel -- 29 Ocak 2020; 9:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle bu tablete karşı bazı yorumlarda büyük bir önyargı gördüm.
    tablet+kalem+kılıf = 4400 tl civarı.
    ipad pro ise tek başına bu fiyatın üzerinde. kıyaslama doğru olmaz buna lakin yurtdışı piyasasında bu ürünler neredeyse aynı skalada kabul ediyorlar. ekşi sözlükte yaptığım kısa bir incelemeyi buraya koyuyorum:

    quote:


    öncelikle samsung türkiye beni şaşırttı, tablet bir günde geldi. hediye ettikleri kılıf da, 45 gün demelerine rağmen 25 günde geldi.
    ürünleri paketlemeleri çok iyi.

    gelelim ürüne artı ve eksilerine:

    -ürün type c bağlantı noktasına sahip, macbook da kullandığım dönüştürücü ile ethernet, hdmi, display port vs hepsini tek seferde bağlanabiliyorum.

    -hdmi taktığınızda monitörü ikinci ekran olarak veriyor. dex modunda monitörü, tablet modunda tableti kullanabiliyorsunuz.

    -çoklu işlem özellikleri ipadlerin çok ötesinde. ekranı dikey yatay ikiye bölebiliyor uzerine de popup pencerede onlarca uygulama açabiliyorsunuz. keza dex moduna geçtiğinizde zaten ekranı bölme vs gibi bi sorun kalmıyor. orta kalite bir linux dağıtımı gibi is görüyor.

    -android olmasının verdiği artılar saçma sapan bir ton programa erişebiliyorsunuz. sistem dosyalarınıza kadar erişebiliyorsunuz. her şeyin korsanını kurabiliyorsunuz.

    -batary performansı iyi 10 saatin üstünde.

    -herkes kalemi ipad kaleminden kötü dese de, ben piyasaya çıkan neredeyse tüm samsung kalemli tabletleri ve ipadleri kullanmış birisi olarak; yazı yazıyorsanız samsung kalem, resim çiziyorsanız ipad. konu kilit.

    -kalemin bluetooth özelliklerini kullanmasam da az çok sevdim.

    gelelim meşhur trackpadli klavyeli kılıfa

    -çok cool duruyor. lakin hassas da duruyor.
    -öncelikle ekran koruyucu yoksa o klavye tuşları ekranı siker atar. koruyucu alın.
    -klavyenin mıknatıs sistemi güzel cat diye kapıyor cat diye bırakıyor.
    -arka kılıfı kesinlikle çıkar tak yapmamak gerekiyor. çünkü yapışkan bir zamazingo ile kılıfa sabitleniyor.
    -arka kılıfla ilgili çok problem var redditte. kendiliğinden çıkıyormuş vs. ilk uygularken temizleyin ve en az iki saat uzerine orta agirlikta bir kitap koyup bekleyin.
    bana kılıf yeni geldi göreceğiz. editlerim.
    -kılıf tabletin etrafını korumuyor. ve klavyeyi kullanmak veya taşımak istemediğinizde ekran korumasız kalır.

    tabletin eksilerine gelelim.

    -nasıl oluyorsa bilmiyorum ipad bir şekilde daha güzel bir arayüze sahip.
    -profesyonel pahalı kalem programlarinin (notability, goodnotes) gelmesi lazım.
    -son kullanılan programlara geçiş vs gibi tüm geçiş işlemlerinde ipad nedense çok yumuşak, samsung 10 gb ram koysa da ufak takılmalar var. lakin kim siker, derdim geçiş animasyonu değil; geçiş süresi.

    o fiyata kalem dahil söyle bir ürünü almak inanılmaz.




  • Tablette ipad rakipsiz.Tab s6 kullanip sattim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gayet memnunum Tab S6'dan. Sürekli Ipad denilip duruyor ama öteden beri Android kullanan adama gelmez Ipad. Hele Samsung telefon kullanıcısı telefonunun birebir kopyasını Tab S6'ya kurup en ufak zahmet duymadan kullanabiliyor.

    Zaten fiyat kıstasını dikkate alınca, Ipad kafadan kaybediyor. SD kart takılmayan bir tableti 64GB almak olmaz, bir sonraki seçenek 256 GB. O paraya da kalem hariç ve sadece Wifi bir tablet almak, ne bileyim. Pro değil de alt modellerini alırım diyen varsa da, herkesin tercihi tabii.

    Çizim ile ilgilenen için Art Flow ve Autodesk Sketch Book, yazı yazmak için tabletle gelen Samsung Note ve ayrıca Inkredible tavsiye ederim. Moon Reader ve Play Kitaplar uygulaması da kitap vb okumak için gayet güzel.

    Cihazın ses ve görüntü kalitesi ise bence tartışılmaz şekilde mükemmel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 30 Ocak 2020; 12:27:42 >
  • bügün klavye ile beraber wifi olan versiyonunu 4148 tl sipariş gectik bakalım ipad pro 3 12.1 ve iphone 11 pro max kullanıyordum önceden şimdi samsung note 10 plus kullanıyorum acaba apple eko sitemindeki gibi telefondan tablete sekron olma olayı msj resimler falan varmı acaba
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf ve video senkronu için galeride cloud eşitlemeyi açabilirsiniz. 15 GB saklama alanı var. Veya daha iyisi olarak, Google Drive kullanırsanız, Google Fotoğraflar'da eşitlemeyi açınca bütün foto ve videolar aynı hesabı kullanan bütün cihazlarda eşlenebiliyor. Ben fotoğrafları yüksek kalite olarak saklamak istediğim için Google Drive'ın 100 GB paketini kullanıyorum, yıllık 57 TL gibi bir fiyatı var. Tüm resim, video, belgeler, vb. orada. Daha düşük çözünürlükte saklamak isterseniz, bedava.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam cevabınız için teşekkürler birde bu samsung online mağzası çok yavas çalışıyor sabah 10 gibi ürünü aldim hala siparişiniz işleniyor gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad pro 256 gb wi-fi alarak Tab s6 ya yol verdim.Cihaz cidden rakipsiz donanım ve uygulama kalitesi olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaza yeni gelen Android 10 ile birlikte, telefonunuza bağlantı kurup mesajlaşma ve arama özelliği de gelmiş. Uzun zamandır çözüm aradığım ama bulamadığım bir durumdu bu. Şimdi tablet çok daha mükemmel oldu. Resmen ikinci bir telefon cihazına sahip oluyorsunuz. Tableti alın gidin, telefonu yanınıza almanıza gerek yok, açık olsun yeter. Arama yapmak için de kulaklık şart değil. Cihazın kendi hoparlöründen ve mikrofonundan görüşme yapılabiliyor. Android'in bu esnekliği kesinlikle rakip tanımıyor.

    Bu özelliği Ayarlar-Gelişmiş özellikler menüsünde, Başka cihazlarda arama ve mesaj kısmında bulabilirsiniz. Hem telefonda, hem tablette bu menünün olması lazım. Telefonum ise S10+.

    Not: Wifi cihazlarda da var mı bilmiyorum, benim tablet LTE model. Ama büyük ihtimalle vardır. Çünkü cihazların aynı ağa bağlı olması gerekmiyor, Wifi veya mobil bir ağa bağlı olması yetiyor. Aynı Samsung hesabı üzerinden bağlantı sağlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Nisan 2020; 0:54:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam bende aldığımdan beri bunozellihi bekliyorum ama hala daha gelmedi. Benim tablet Android 10 u gormedi hala, ayrica note 9 var bende onu Android 10 yaptim ayarlara gelmedi bu ozellik ama esimdeki s9 a geldi ne sacmalik anlamadim
  • nevodien N kullanıcısına yanıt
    Note9 bu özellikle uyumlu görünüyor. Seçenek, Bağlantı Ayarları menüsünde de olabilir belki.

    https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/call-and-message-continuity/


    What devices are compatible?

    Call & Message Continuity is only available on Samsung devices running Android Pie or later. If your device is unable to update to Android Pie, then you will not be able to use this feature. Find out more about updating your device and how to find what version of Android you are using.



    The following devices are compatible:



    Main devices
    Galaxy Fold 5G
    Galaxy Note 10, Note 10+, Note 10 5G
    Galaxy S10e, S10, S10+, S10 5G
    Galaxy A10, A20, A30, A40, A50, A60, A70, A80, A90 5G
    Galaxy Note 9
    Galaxy S9, S9+
    Galaxy Note 8
    Galaxy S8, S8+


    Secondary devices

    Galaxy Tab S6 Wi-Fi, Tab S6 LTE
    Galaxy Tab S5e Wi-Fi, Tab S5e LTE
    Galaxy Tab S4 Wi-Fi
    Galaxy Watch Active 2




  • ben kardeşime almıştım hala kullanıyor. biraz kasmaya başladı ama oda oyunlardan galiba
  • Bugün düz s6 wifi modellerine güncelleme geldi Android 10


    Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Nasıl memnun kaldınız mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    Cihaza yeni gelen Android 10 ile birlikte, telefonunuza bağlantı kurup mesajlaşma ve arama özelliği de gelmiş. Uzun zamandır çözüm aradığım ama bulamadığım bir durumdu bu. Şimdi tablet çok daha mükemmel oldu. Resmen ikinci bir telefon cihazına sahip oluyorsunuz. Tableti alın gidin, telefonu yanınıza almanıza gerek yok, açık olsun yeter. Arama yapmak için de kulaklık şart değil. Cihazın kendi hoparlöründen ve mikrofonundan görüşme yapılabiliyor. Android'in bu esnekliği kesinlikle rakip tanımıyor.

    Bu özelliği Ayarlar-Gelişmiş özellikler menüsünde, Başka cihazlarda arama ve mesaj kısmında bulabilirsiniz. Hem telefonda, hem tablette bu menünün olması lazım. Telefonum ise S10+.

    Not: Wifi cihazlarda da var mı bilmiyorum, benim tablet LTE model. Ama büyük ihtimalle vardır. Çünkü cihazların aynı ağa bağlı olması gerekmiyor, Wifi veya mobil bir ağa bağlı olması yetiyor. Aynı Samsung hesabı üzerinden bağlantı sağlıyor.
    Ben bu özellik için ilk aldığımda Samsung a çok mesaj atmıştım hem global hemde Tr ye demek getirdiler.Güzel bir özellik arkadaşlar kullanın ben artık
    Apple ekosistemindeyim. Wi-Fi cihazlarda da var hocam bu özellik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 21 Nisan 2020; 14:43:10 >




  • Merhaba acaba tab s6 için parmak izinde sıkıntı çıkartmayan ekran koruyucu önerebilirmisiniz birde kılıf klavyeli kılıf aldım fakat kullanmadığım zaman takmayı gereksiz buluyorum ön tarafı katlanan kılıflardan arıyorum cihazım daha kargoda o yüzden önerilerinize açığım hem uygulama hem aksesuar anlamında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.