Şimdi Ara

Merakla beklenen Mortal Kombat filminin ilk 8 dakikası paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beğenmedim.

  • Yorumlardan anladığım kadarıyla balon bir film olacak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerikten çok fazla parçalar paylaşmak film için iyi olmuyor. Heyecanı öldürüyor. Bundan 4-5 sene evvel hangi blockbuster filmi ya da filmleriydi hatırlamıyorum ama o kadar çok fragman, o kadar çok TV spot vs paylaşılmıştı ki içeriği resmen dağınık olarak sunmuşlardı. Toplasan rahat yarım saat yapıyordu. Sırf bu yüzden o 8 dk'lık videoya da bakmıyorum. Kırmızı bantlı fragman benim için yeterliydi, kesin olarak izleyeceğim filmi daha çok sevebilmek için daha fazla görsellerine bakmamayı tercih ediyorum.

  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt

    Benim temennim de o yönde fakat bizim ülkemizi ipleyen yok maalesef.Bir ara Disney+ la beraber gelecek diyorlardı sanki ama pek ümidim yok.

  • Ben resmi olarak yayınlananları beğendim. Bir iki karakteri oturtamadım(Raiden misal). Üst düzey bir beklenti içerisinde değilim. Sadece iyi bir aksiyon ve yeterli düzey kan. 144p olarak sızmış galiba ama bakmaya gerek yok. HD gelince izleriz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk 8 dakikasından pek keyif almadım filmi izleyince tekrar yorum yapıcam

  • Ben begendim. Scorpionu oynayan eleman zaten iyi aktör,hadi bakalim iptvye nezaman dusecen laaaaaaaaaa.
  • Fena değildi.

  • Daha kötüsü yapılana kadar en kötüsü bu, eski filmler bunun yanında başyapıt. Oyuncu seçimi kötü doğru düzgün dövüş sahnesi yok ,donnie yen, scott adkins, michael j. white gibi oyuncular varken bu dövüş bilmeyenleri nerden bulmuşlarsa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 23 Nisan 2021; 17:50:3 >
  • az önce izledim. ben de beğenmedim. tek güzel sahne flawless victory sahnesiydi. senaryo çok yavandı. aslında mortal kombat bir sinema filmine sığmaz. bence 8-10 bölümlük bir netflix dizisi olsa, konular daha güzel işlenirdi. sinema filmi haliyle her şey çok aceleyle işlenmiş.

  • :) bir tek ben beğendim galiba bu filmi. Hardcore dövüş oyuncusu olmadığım için belki de. Fan servis için 1-2 güzel sahne eklemişler. Aman aman beklenti içinde olmayınca açıkçası zevk aldım.

  • İlk 8 dakikasını izleyin zaten gerisini izlemesenizde olur




    Scorpion ve subzero dışında flim skandal.baraka gibi,Cage gibi bir çok ana karakter babalar gibi dururken,oyunda olmayan bir karaktere başrol vermek nedir ağa?başrol oyuncusu 200 dolara dövüşen amatör bir zibidi,2 günde combat dövüşçüsü oldu

    O nasıl Lui kang,kung lao,raiden

    Arkanda geyiği nedir ağa,

    Koskoca prens goro 2 kurusuluk sokak dovuscusune madara edilmez,scropionun subzero ya ikiye bir dalması,hem scorpiona hem subzeroya hakarettir.scorpionun gücümü yetmedi ikiye bir yaptiniz





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 24 Nisan 2021; 8:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mortal Kombat'ı Hiroyuki Sanada için izleyeceğim dedim. Hakikaten sadece onun için izlenirmiş. Onun oyunculuğu hariç her şey çöp. Saçma sapan oldu bitti bir senaryo, saçma sapan diyaloglar, sıfır hikaye gelişimi olan kopuk bir film. Bu ne lan.

  • BU DONEMDE İYİ GELDİ AZDA OLSA VAKİT GEÇTİ BİRAZ ZAYİF TABİKİDE

  • aslına bakarsan bir dövüş film olduğunu düşünürsek çok ama çok kötü sahneler oyunculuklar rezil kostümler ve mekanlar rezil hikaye işleyişinden bahsetmiyorum bile. eski film gerçek anlamda bir şahesermiş ini anladım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ısmarlama filmler daima kötü olur,buda öyle bir film.


    Orjinal oyundan uyarlama olmasına rağmen oyunda olmayan bir karekteri filmin odağına koyup amacının ne olduğu belli olmayan bir senaryo üzerinden saçmalamışlar.


    Özellikle oyundaki ana karekterlerin bazılarının ağırlığını kaybettirmeleri ve kötü taraf olarak seçtikleri karekterlerin hepsinin basit bırakılışı filmin hikayesinin boşluğa gitmesine sebeb olmuş.


    Filmde geçer not alabilcek şeyler görsel efektler ve 1-2 karekter harici oyundaki tiplerine benzetmeleri olmuş.


    1995 yılındaki mortal kombat filminde johnny cage-sonya blade karekterleri hariç tüm kadro efsaneydi.Filmin hikayesi olması gerektiği gibiydi.O döneme göre dövüş sahnesi kaegrofileri sinemada çıta atlatmıştı.Scorpion ve sub zero karekterlerinin filme katkısı ve reklamı büyük olmuştu.Hatta bir söylentiye göre 1999 yılında çekilen George Lucas'ın Star Wars 1 filmde kötü karekter Darth Maul için bir dövüşçü karekteri olarak tıpkı 1995 deki scorpion-sub zero trazında dövüşen bir oyuncuyu özellikle seçip filmin final sahnesinin efsaneler içinde yer almasını sağlamıştı.


    şimdi ise içi boş olan ama hiyorki sanada gibi bir virtiöz oyuncu için izlenebilcek bir film yapılmış.


    Sub zero karekterini oynayan oyuncuda çok iyiydi bu arada,onuda es geçmeyelim.Hakkını vermiş filmde.


    Ayrıca 2. film içinde kapıyı açık bırakmışlar.Olurmu olmazmı bilinmez.





  • Bu filmin neyini bekliyonuz olum?

  • Filmi seyretmedim ama hayranı olduğum liu kang'i gördüm. 95 versiyonundaki robin shou'ya biraz makyaj yapsan hala 10 numara role yakışacak tipte. Sadece o'da değil bütün karakterler daha karizmatik.


    Ayrıca son oyunlarda ve ve son çıkan animasyon filminde scorpion karakteri zaten gözümüze gözümüze sokuluyor. Bıkkınlık verdi.

  • Film berbatti tamamen hayal kirikligi. Ne konu ne oyunculuklar nede dovus sahneleri. Hele o karakterler nedir abi? Lui Kang?

    Youtubede cekilen amator kisa filmler bundan kat kat daha iyidir. Filmde orjinallige dair hic bisey yok. Resmen dalga gecmisler.

    Berbatti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.