Şimdi Ara

Merak edilen amiral gemisi HTC M8'in önemli detayları açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC’nin resmi web sitesinde açıklanan haberde Tavanlı üretici şirketin HTC M8'e dair önemli bir detayı ortaya çıktı. 2014’ün en çok merak edilen telefonlarından biri olan HTC M8'in ekran çözünürlüğü en çok merak edilen detaylardan biriydi.

    Bahsettiğimiz gibi resmi sitede yer alan bilgilere göre HTC M8'in yeni amiral gemisi 1920 x 1080p ekran çözünürlüğünde olacak. Profil bilgilerinde ayrıca telefonda herhangi bir fiziksel butonun yer almayacağı ifade edilirken, bu gelişme HTC’nin M8’de Nexus cihazlarda, LG G2 ve son dönem Xperia modellerde yer aldığı şekilde ekrana konumlandırılan sanal butonlar kullanacağını akıllara getiriyor.

     Merak edilen amiral gemisi HTC M8'in önemli detayları açıklandı


    Ayrıca yeni amiral gemisinin Snapdragon 800 MSM8974AB işlemcisini kullanacağı aktarıldı. Nisan'da ya da Mayıs başında piyasaya giriş yapacak SnapDragon 805 böylece HTC M8'in Şubat ayında çıkması sebebiyle akıllı telefonda kullanılmayacak.

    Yeni telefona verilecek isimlerden ise HTC One 2 veya One+ söz konusu. Telefonun diğer özelliklerine fazla yer verilmese de açıklama çoğu kullanıcıyı tatmin etmiş gözüküyor. Gelişmeler için bizi takip edin...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.