Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Mens Salomon Black Toundra Pro Forces aerotherm CS Waterproof-Sıfır- Satın Al 26 Ekim 2024 16:12 1 1 Mens Salomon Black Toundra Pro Forces aerotherm CS Waterproof-Sıfır- Merhaba arkadaşlar,Özellikle soğuk iklim bölgelerinde olup da kaliteli bir bot almayı düşünen varsa Salomon'un Toundra Pro Forces aerotherm CS Waterproof botu var elimde. Maalesef bana ufak geldiği için kullanamadım ki, ege bölgesinde dağ tırmanışı yapmayacaksanız bu botlar giyilmez. Hediye olarak gelmiş Amerika'dan. EU 44 ayak uzunluğu 265 mm civarı olana olur. Benim 276 mm, giyebiliyorum ama başparmak öne değiyor. Özellikle askeri personelden isteyenler oldu ama numara uymadı. İsteyen sahibindendeki ilanıma bakabilir. ilan no: 1166398082 fiyat 6250 tl. spx te 12 bin tl ye satılıyor. HB'de şu an 10800 tl.Salomon Toundra Pro Cswp Erkek Outdoor Bot L40472700 Fiyatı hb linkiSiyah Salomon Toundra Pro Climasalomon Waterproof Erkek Outdoor Ayakkabısı - SPX spx linkiSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mens Salomon Black Toundra Pro Forces aerotherm CS Waterproof-Sıfır-