Şimdi Ara

Menisküs ameliyatı olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaşlar. Annemin dış menisküsü yırtıldı, yürürken bazen dizinde bir şey yerinden çıkıyor gibi olup geri düzeliyor 1-2 saniyelik kitlenip kalıyordu. Gittiğimiz doktor Mr inceledi yırtık menisküs eklem arası olan yerde 2 kemiğin arasına girip çıkıyormuş ve doğuştan menisküsün yapışık dedi, ben dikmeyi doğru bulmuyorum dedi bu menisküsü olabildiğince temizler alırız dedi. Bir çok görüşe göre de dikmek daha iyi yöntemmiş tabi mümkünse ve zor bir işlemmiş. Merak ediyorum forumda menisküs ameliyatı olan var mı? Var ise dikildi mi yoksa alındı mı ve sonuçları ne oldu?




  • Merhaba ,

    Eşimde menisküs yırtığı vardı.Doktor, ameliyat esnasında dikilir veya alınır şeklinde karar verdiği için bizde ameliyat olduk.Menisküsü dikilebilir olduğundan dikildi.Eğer ameliyat esnasında dikilemeyecek ise menisküs alınabilir.Doktor karar verir bu işleme.Geçmiş olsun.

  • dogangoxel kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. Dikilme işlemlerinde iyileşme sürecinin uzun sürdüğünü okumuştum. Şu an ki durumu nasıl herhangi bir kalıcı ağrı veya hareket zorluğu var mı yoksa tamamen iyileşti mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surec cok uzun ve zor gercekten.Ben bel fitigi ameliyati oldum, o surecten bile daha zor.Koltuk degnekleriyle yuruyorsunuz , diger bacaginiza yuk biniyor haliyle.Hatta koltuk degneklerini biraktiktan sonra belinde agri basladi , onun icinde fizik tedaviye gitti.Simdi cok daha iyi sukur , ama zorlu bir surec gercekten.Ayrica ameliyattan belli bir sure sonra fizik tedavi hareketleri ve buz tedavisi veriyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.