Şimdi Ara

Menfaat için yaşayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu devirde gerçekten kötü olmak lazım herkesden herşeyden menfaat beklemek lazım edindiğim tecrübeler sonucu böyle olursanız yaranıyosunuz karşınızdakine iyilikden maraz doğar diye boşa söylememiş atalarımız gerçektende en yakın arkadaşımın menfaat için benimle yakınlık kurduğunu anlayınca bende bunu anladım gerçekten dünyada insan kalmamış çok yazık

• biz hep deriz ya yok avrupalılar robot gibiymiş de evine gitsen yemeğe bi kez davet edermiş hayır dersen ikinci kez asla davet etmezmiş. ve burdan yola çıkadark orda insanlığın ölmüş olduğunu söyleriz hep. ama insanlık misafirini zorla yemeğe oturtmakmıdır?

evet birçok kişi insanlığın öldüğünü herkesin çıkar için birbiriyle arkadaş olduğunu söylüyor. ben hale ndaha etrafımdaki insanların samimi olduklarını düşünüyorum. bilmiyorum belki ben sağlam bi kazık yemediğim içindir. ama umarım ileride benim de sizin gibi düşünmeme yol açacak bir olay yaşamam
  • şuan ağlıyorum biliyormusun

ama sunuda söleyeyim sen onlar gibi olma onlar menfaatci ise sen olma farklı ol merak etme sana bi şekilde geri döner yaptıgın.
    senin gibi olanlar seni anlayanlarda cıkar karsına..

yada arkadas edinmiycek yüzgöz olmadan merhaba diyip geciceksin mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocqo

şuan ağlıyorum biliyormusun

neden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat Kaliteniz Adına
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır
    hem kimseyi kullanamyacaksın hemde birisinin seni kullanmasına izin vermeyeceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.