Şimdi Ara

Memurun hukuki olmayan denetleme cezasına karşı dava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar guneydoguda 12 yıldır ögretmenim. Bu sene ilce milli eğitim mudurlugu kendisinin olusturdugu bir komisyonla ogretmenlere denetim yapıldi. Komisyon uyeleri oyle mufettis felan degil. Gorevlendirme ile milli egitimde yer alan bi kac ogretmen. Denetim ve teftisin en onemli ayagi rehberliktir arkadaslar. Baska okullara sene basinda rehberlige gidilmesine ragmen bizim okula gelinmedi. Rehberlik olmadan sene sonu resmen goz ucuyla bi denetim yapılip hakkimda sorusturma acildi. Sebebi de sınıf basarisinin dusuk olmasiymis. Kaldi ki sinifim 1. Siniflarda da okuma yarismasinda okul birincisi olmustu 1 ay once. Bu tetikcilik kesin orasi ayri ama simdi bugun bana teblig edildi sorusturma neticesi. Uyari cezasi ve tedbiren neyin tedbiriyse artik gorev yeri degisikligi. Ve son savunmami yazmami istediler. Simdi 8 gun icinde ben gercekler neyse yazacagim orasi ayri mesele ama sonuc degismezse neler yapabilirim. Bu tamamen hukuksuz bir ceza bence ve sorumlulular kimse maddi manevi surundurmek istiyorum hukuk onunde tabiki. Sizin gorusunuz nedir arkadaslar?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Idari mahkemenjn bu verilen karari iptal edecegine adim kadar eminim. Peki bundan dolayi tazminat elde edebilir miyim? Avukatsiz asla olmaz sanirim bu isler. Ne kadar surer sizce? Maddi olarak beni yoran bir surec olur mu? Yardiminiza cok ihtiyacim var arkadaslar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tazminat davası açsan bile milli eğitime karşı açarsın, kazanırsan parayı devletten alırsın, o soruşturmayı açanlara ve ceza verenlere bir şey olmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.