Şimdi Ara

Memurlara kötü haber! Giyim yardımı geri alınacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memurlara kötü haber! Giyim yardımı geri alınacak!
    Memurlara kötü haber! Giyim yardımı geri alınacak!onedio
    Memurlara Kötü Haber: Giyim Yardımı Geri Alınacak, Ödemeyene Haciz Gidecek!
    https://onedio.com/haber/memurlara-kotu-haber-giyim-yardimi-geri-alinacak-odemeyene-haciz-gidecek-1291730

Soran olursa İHA, SİHA, Kaan, Altay tankları yapıyoruz. TOGG yapıyoruz. Hatta uzaya çıktık..... Ekonomi uçuyor, kaçıyor, hatta zıplıyor. Uçak ihaleleri kazanıp, ihracat falan da yapıyoruz.....

Yılın ilk 4 ayında, 2 trilyon da vergi ve ceza geliri toplanmış. 2024 yılında toplam 2,5 trilyon vergi ve ceza toplanmış.

RTÜK, muhalif TV kanallarına üst düzey ceza yazmış.....

Anlaşılan ya ülkesine dönen Suriyelilere, bizim paramızla konut yapılıyor, ya da kanal İstanbulu finanse edecek güçleri kalmadı. Bu arada İngiliz vatandaşı Maliye Bakanımız da, Avrupa turundan eli boş dönüyormuş diye duydum. Kimse bize borç para vermemiş.

Verelim mi mehteri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkman -- 16 Mayıs 2025; 13:23:2 >

• Epeydir foruma girmiyorm kerimcem diye bir trol vardı nerde o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    En son Avm'ler ve kafeler hınca hınç dolu diye ülke refah şov yapıyor diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Mayıs 2025; 13:32:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt

O eskidi. Ara sıra yazıyor. Ya terfi etti, ya da savunacak birşey bulamıyor. Yenileri var şimdi. Özkan, novagate vs....

• Kerizcem hala yazıyor. Bende bloklu sürekli meslek değiştiriyor. En son mühendis olmuştu. Her ay meslek değiştiriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • memura verdiği giyim yardımı zaten 300-500tl idi yılda 1 kez oda her memura vermıyor ve gecen yıllarda 100 200tl idi vermesede olur , ama sağda solda işçiyken oy almak için kamuya atanıp kadro verilen işçi statüsündekiler en baba ödenekleri alıyordu misal sözleşme 2023 tarihindeki ödenekler

Toplu iş sözleşmeleri kapsamındaki işçilere; sosyal yardım olarak 2023 yılı için Net 2.500 TL/Ay, 2024 yılı için Net 3.500 TL/Ay olarak ödenecektir.

Toplu iş sözleşmeleri kapsamındaki işçilere; her yıl Mayıs ayında Net 4.000 TL tutarında “ek ödeme” yapılır.

ekstra olarak giyim yardımı felanda var ve habere bak tediye ödemeleri miktarı şok edici.. ve bunlara işte yaptıramıyorsun kadroya geçtikleri için okumamış ünvanı hizmetli ama ben orayı temızlemem ben o işi yapmam ben onu götürmem diyor bunlardan geri alsınlar alınacak bişiy varsa

https://www.yenisafak.com/foto-galeri/ozgun/tediye-odemeleri-ne-zaman-yatacak-2025-yili-ilave-tediye-ikinci-yarisi-ne-kadar-kac-tl-verilecek-4666449/8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 16 Mayıs 2025; 14:59:56 >

• Memurlara kötü haber! Giyim yardımı geri alınacak!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zara ykm yi ağzına kadar dolduran bunlar gerek yok refahları gayet avrupai destekliyorum.

19 mayısta bile oraya buraya uçup kaçacak lüks otellerde takılacak memur dolu çevremde.

şu aptalca devletin cebinden beleş servis uygulamasıda kalkıcaktı umarım kalkmıştır.Memurlara kötü haber! Giyim yardımı geri alınacak! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Mayıs 2025; 15:18:35 >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Ben de işe yarar bir konuşuluyor sandım konuda, koskoca giyim yardımına bak bir çift çorap parası, onuda geri istiyorlar zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giyim yardımı ne demek ya?

Kimin parasından kime giyim yardımı yapılıyor? Memur versin parasını giysin parası mı yok, asgari ücretliye normal vatandaşa kim giyim yardımı yapıyormuş da devlet memura giyim yardımı kıyağı geçiyor, memura bu kadar kıyak yetmedi mi?

Helal olsun kimin emeği varsa ama yetmez, memurlar eğitimli çalışan işçilerin hakları ne ise o seviye çekilmeli, ülkede kocaman bir memur saltanatı var bu saltanat son bulmalı millet bu kadar memurun maaşını ödemek için onlarca vergi ödeyip sabahtan akşama kadar çalışmak zorunda değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Mayıs 2025; 15:37:38 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Kimin parasından kime yardım yapıyor?????......

Bu soruyu gerçekten sorduğuna emin misin? Yıllardır Suriyelilere kimin parasından yardım yaptı Recep? 40 milyar dolar harcamıştı, bir 40 milyar dolar daha harcayacaktı.

Memura verdiği para da, üniforma parası. Polis, asker, hademe, doktor önlüğü...vs.

Memura bu parayı vermiş. Arkasından da, parayı geri istiyor. Yasal faiziyle birlikte..... Vermeseydi madem memuruna çok para veriyor.

Yoksa trollere bu para verilmiyor da kıskandın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkman -- 16 Mayıs 2025; 15:56:24 >
  • volkman kullanıcısına yanıt

Milletin parasından milletin sabah-akşam çalışıp fatura kesip ödediği KDV'den ÖTV'den muhtasardan seksen tane vergiden memurlara giyim yardımı yapıyor haberin yok tabi ne biliyorsun ki neyden haberin olacak.

RTE nefretini git başka yerde kus aç konusunu kim ne yazıyorsa yazar burası Suriye konusu değil.

Asker hademe polis gidecek kıyafetini alacak en az maaş alan memur asgari ücretin en az 2 katı para alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Mayıs 2025; 16:2:2 >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

yok hocam öyle büyük paralar felan yok çorap felan alınacak para anca hiç vermesede olur sorun değil işçi statüsünde çalışanlara yağmur gibi 3 ayda bir ikramiyesi, giyim yardımı, tediyesi yağdırdıkça yağdırıyorlar ve bunlar yüklü miktarlar yani kamu zarara giriyorsa maaş haricinde bu ödemelerin neden verildiğini araştırıp geri alsınlar hem maaş ver hem ek ödeme yap yani akıl karı değil

Syntax error verdin herhalde.

Önce oku, anla...maya çalış, sonra cevap yaz bence.

• volkman kullanıcısına yanıt

Error veren sensin memur konusuna Suriye yazıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Mayıs 2025; 16:53:50 >

Anladık. Cevap veremiyorsun da, çirkefe yatayım dedin. Öyle olsun!

• giyim yardımı adı altında ödenen para ile bir bilemedin iki çift çorap alırsın. ilgili haberde 2021 yılında dsi kurumunda sayıştayın yaptığı denetimde kusur bulmuşlar. hatalı ödeme yapmış olabilirler. giyim yardımı adı altında yapılan ödeme anlamlı bir ödeme değil, kaldırılması daha uygun olur.

• supreius S kullanıcısına yanıt

Ben memur değilim. Ancak, sabah İlker Karagözün programında konusu geçti. Devletin alt kademe memurlara yaptığı kıyafet yardımı, ayakkabı için 52 Tl olarak söyendi. Ancak üst kademe yönetici memurlar için bu paranın 500 TL civarında olduğunu duydum.

Yardımın ne kadar faydası var bilemem, ancak asıl konu, devletin bu kadar paraya bile tamah etmesi.

Deseler ki, kıyafet yardımı ücretini kaldırdık, eyvallah.... O memurların bileceği bir iş ve haber değeri yok..... Haber değeri olan, geriye dönük olarak bu paraları tahsil etmeye çalışması.

• Kıyafet yardımı,
    Bazı meslek gruplarında meslek kıyafeti şart.
    Bunu devlet karşılamalı.
    Ama memura çorap ayakkabı yardımı filan saçma yani!

Başlıktaki olay,
    Göreve gitmeyenlere de nitelikli kıyafet yardımı
    yapılmış. Zarar sebebi bu.
    Haklı bir karar. Adamlar işini doğru yapmış.
    Darısı milyarlarca tl yi hiç eden kurum
    yöneticilerine.
    Ama yemiyor işte...

• Memur konusuna Suriye yazmış gelmiş millete error verdin diye saçmalıyor.

Ülkedeki memurların maaşları dahil bütün kıyafetlerini masraflarını, RTE'nin maaşını bile özel sektör öder özel sektörün ödediği vergiler öder.

Bu millet sabahtan akşama kadar yeri gelir hafta sonu dahil çalışarak memurun maaşını kıyafetini ödemek zorunda değil bu millet memuru beslemek için dünyaya gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 16 Mayıs 2025; 17:40:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.