|
Akpli olanların maaşı sabit kalsın, onlara verilecek zam diğerlerine eklensin. Bu durumda herkes mutlu olur. |
|

|
Akpli olanların maaşı sabit kalsın, onlara verilecek zam diğerlerine eklensin. Bu durumda herkes mutlu olur. |
|
Bağkur hakkında detaylı bilgim yok. Ama sgk emeklisi bir akrabam var. Onun yıllardır ve son zamanlarda yakınmasını dinliyorum o nedenle biraz bilgim var. Adam sonuna kadar haklı.Eskiden asgari ücretin üzerinde maaş alıyormuş. Şimdi evim kira olsa sokakta yatarım diyor. |
|
Şu anda emekli kesim akp ye çok pis dönmüş durumda sevginin yerini nefret aldı. erdoğan bir şeyler yapmazsa akp bu seçimde hayatında yaşamadığı hezimeti yaşayacak emekli tarafında. |
|
|
😂hala açıklama yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Verirse sadece en düşük bağkur emeklisi maaşına verecek, ona da yasal düzenleme lazım, 16 Ocak'ta meclis açılana kadar açıklasalar bile artış olmaz... Memur emeklisi garibim memura Temmuzda verilen seyyanen zammı bekliyor haklı olarak ama bu hükümet memur ve memur emeklisine ilave birşey vermez... |
|
|
Emekli maaşı en düşük 15000 olması lazım ki aradaki makas farkı çok açılmasın aksi takdirde toplum barışı iyice içinden çıkılmaz bir hal alır ve emekli iyice batağa saplanır. |
|
|
Bunlara göre tüm emekliler akp'ye oy veriyor. Muhalif seçmenin de emekli olduğunu anlayamıyorlar. Önlerine konulan akp'li dayı videoları, beyinlerini yıkamış durumda. |
|
Boş boş konuşuyorlar işte. Bir tutturmuşlar emekli emekli tamam içlerinde halen akp yi ölümüne savunan olsa da emeklinin geneli artık eskisi gibi iktidara destek vermiyor hatta nefret bile ediyor. zaten akp nin emekliyle çok işi de kalmadı onlara yurt dışı oyları tarikat oyları ve vatandaşlıktan gelen oylar yetiyor zaten bu yüzden epeydir emekliyi dış kapının mandalı olarak görüyorlar ve doğru düzgün zam bile yapmıyorlar artık. |
|
Ya benim dedem AKP'ye oy vermez babam vermez ve durumları iyi , eskiden savunan akrabalar bile şimdi şikayetçi , asgari ücreti 17 bin yapıp hala 7500 alan emekli bırakmak gülünç değil mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gülünç olmak bir yana tam rezillik. Yeni emekliler bir yana 10-15 sene önce emekli olduğunda asgari ücretin 1.5-2 katı maaş alanlar bile gelinen tabloda asgari ücretin çok altında kalmış durumda. Önceden anadolu tarafında olanlar genelde etini sebzesini kendi yetiştirip yediği için pek etkilenmiyordu ama fiyatların gerçek enflasyona hatta daha fazlası oranında artışına karşılık ücretlerin sahte enflasyon ve türlü oyunlarla artışından dolayı makas çok açıldı ve artık sadece büyük şehirleri değil kırsal bölgede yaşayan emeklileri de sarstı. Birde bir kişinin keyfine göre sadece memura yapılan 8077 lira seyyanen zam bütün dengeleri bozdu nerde ne kadar çiğ süt emmiş fırsatçı varsa piyasayı memur ücretlerine göre belirledi ve bu sayede işler tüm aylıkla çalışan kesim için çıkılmaz bir hal aldı. |
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
|
dostum metaforik bir tabir yapmak istedim... oy vermeyenlerin başımın üstünde yeri var... ne yazık ki hala ciddi bir emekli kesimi ne olursa olsun AKP'ye oy atıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 10 Ocak 2024; 19:47:31 > |
|
|
|