Şimdi Ara

Memur Saç Sakal Yönetmeliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sağlıkcılarda kolaylık falan yok iline göre değişiyor ben de sağlıkcıyım ve gül gibi cücüğüm sakalım gitti badem bıyıkla kaldım.
    Başbakanın kendi ağzından açıkladığı memura sakal serbest,kravat kalkıyor,bayanlar kot giyecek gibi yenilikler var. Peki bu ne zaman yürürlüğe girer? Malum başbakan da değişiyor sanki süre uzayacak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest olsun istiyorum sakal konusu özellikle çok iyi olur. Zaten haftada 1 kesiyorum makinayla alıyorum fakat serbest olursa çok ama çok iyi olacak. Calistigim yerde bir tane sakallı bir abi var bende çok olmamak kaydıyla sakal birakmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 yaşında genç erkek bir memurum yeni atandım. Genç olduğum için saçımı şekilli yapıyorum. Yanlar sıfır üstler uzun. Uzun ile kısanın birleştiği yerde hafif çizik. Millet bön bön bakıyor. Acaba bu yaptığım yasak mı

    Sakal mevzusuna daha geçemedim.
  • Devlette bir kurumda uzman yardımcısıyım. Müdür bile bazen spor ayakkabı giyiyor, kirli sakalla geliyor Ben haftada bir traş oluyorum. Kıyafetlere hiç dikkat edilmiyor. İşimin en sevdiğim yanı bu sanırım.
  • Herşeyin usulu var devletin memuru giyimine kuşamına saça sakala dikkat etmeli yakışan şekilde işine gitmeli yoksa şaklabandan farkı ne ? Öyle olsa sirkte gösteri yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    Bir mahkeme kararında"Uyuşmazlıkta davacının, her ne kadar fiilinin sendikal hak kapsamında olduğunu, bu nedenle disiplin cezası verilemeyeceğini ileri sürse de 03.10.2013 tarihinde Eğitim Sen Sendikası tarafından alınan karar doğrultusunda 07.10.2013 tarihinden itibaren özgür giyimle işyerine gitme kararının alındığı, alınan bu kararın belli bir süre ile sınırlı olmadığı, ucunun açık bırakıldığı, herhangi bir süreyle sınırlı olmaması sebebiyle de çalışma barışını, kamu düzenini sekteye uğratacağı dolayısıyla sendikal hak kapsamında değerlendirelemeyeğinden, davacı adına tesis edilen idari işlemde hukuka aykırılık bulunmamıştır." ifadesine yer verildiğini görmüştüm. Keza yönetmelik hala yürürlükte
  • Bu sorunun cevabı çalıştığınız yere veya amirlerinize göre değişir.
  • Yıllarca sakalla bakanlık yapanlar varken, kamuya türban serbestisi gelmişken, kimse memurun kılığına kıyafetine karışamaz. Karışırsa kendiyle çelişir ve samimiyetsiz oldukları anlamına gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında serbest olacak zaten. Şimdi değil bundan bir 10 sene sonra en fazla sakalı zoraki kestirmenin ne kadar boş bir şey olduğunu anlayacaklar. Öyle ki insanlar sakal kesince kravat takınca adam olunuyor veya düzenli tertipli olunuyor sanıyor. Söze gelince özgürlük derler herkes bakımlı olmak kaydı ile sakalını bırakır ister top yapar ister yarı top. İsterse saçını uzatır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oldugum kurumda serbest. Spor ayakkabi, tisort, kot pantalon calisiyoruz. sakal birakmak isteyen birakabilir, sacini uzatmak isteyen uzatabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.