Memur olamadı diye, intihar etmek mantıklımı?
1 Mobil
-
-
bomboş bi yorum olmus hocam bidaha denersin arada calısırsın. öbürünün sonu the end. sana mantıklı geliyorsa vah vah
_____________________________ -
Değmez mi yaniquote:
Orijinalden alıntı: tonbalıklıbomboş bi yorum olmus hocam bidaha denersin arada calısırsın. öbürünün sonu the end. sana mantıklı geliyorsa vah vah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ne anladıysan o
Ula bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz inanılır gibi değil, bulaşık yıkarım yine yolumu bulurum hayat güzel elhamdülillah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Şampiyonluk şarkısı
düşmesin dillerden... -
Hayat o kadar güzel ki bir bilseniz. İntiharı dusunmezsiniz bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Memurum hayat güzel değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ACER AOHAPPY2 , Intel Atom N570 1.6Ghz L2Cache 2MB, 2GB 667Mhz DDR3, Intel GMA3150 64MB VRAM
ACER SWIFT 3 SF315-52G Intel i5 8250U 1.8Ghz L3Cache 6MB, 12GB DDR4 2400MHZ, NVIDIA MX150 2GB VRAM
-
Demek ki senin gözünde bu canın hiçbir kıymeti harbiyesi ve 5 kuruş kadar değeri yok ki, 5 kuruş az alacam diye hayatına son verme düşüncesini destekliyorsun. Demek ki bu dünyada senin için önemli olan kariyermiş, daha fazla kazançmış, geniş olanaklarmış. Bunlar olmazsa o zaman kendi canına kıymak daha mantıklıymış !!
Demek ki 3 kuruş az kazanmak için kendini çok büyük bir günaha atıp cehennemde yanmak için yeterli bir sebepmiş !
Bu çok kötü bir kafa ve düşünce yapısıdır; böyle gidersen bu kafayla kendine çok zararlar verirsin; hem bu dünyanı hem de öbür dünyanı harap edersin
Öncelikle şu linkteki bilgileri oku, sonra da bir psikoloğa görünmen çok isabetli olur. Psikoloğa gittiğinde burda yazdıklarının hepsini onun suratına da söylersin, sana gerekli olanı yapacaktır.
_____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
Warren Buffet -
Peki, herkesin memur olamadınmı demesi, kızların bile bunu sorgulaması, özelde çok çalışıp hakkını alamaman, memurun iş garantisi, promosyon,bunlar önmli. Değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sirkiyede kalmak ve hayatını bu gibi ülkelerde kurmak mantıksız
ateşte ya mangal ET olursunuz sizi yerler tuvalette biter ya da ateşe odun olup köze döner ve rüzgarla yok olursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@turbolineam arkadaş intihara güzelleme yapıyor gibi. Sağlam dava açılır iyi para kopartılır gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Özel sektörde bazı işler iyi. Memurda da aynı.
İnsanlara güvenmeyeceksin; bu insanlar bugün överler, yarın ise söverler. Memur oldun diyelim; memur olduğu halde geçinemeyen, intihar eden, psikolojik sorunları olan, cinnet geçiren, borca batağa saplanmış memurlar çoktur.
Özel sektör veta kamu: hangisinin hayırlı olduğunu asla bilemezsin. "Yarabbi, hakkımda hayırlı olanı ihsan eyle" diye bol bol dua edip, sonra elinden geleni yapıp, neticesi istediğin gibi olmazsa bile " demek ki hakkımda hayırlısı bu imiş" deyip yoluna devam etmekten başka çaren yok. Aksi taktirde fıttırırsın ve işte böyle intihar gibi abuk sabuk şeyleri düşünmeye ve hak vermeye başlarsın.
Öteki tarafta, Kurtuluş Savaşında şehit olmuş dedene bu durumu anlatamazsın.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
intihar edersen ölürsün,
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
Hocam bana çok moral verdin, allah razı olsun belki farketmezsin ama çok içimi ferahlattın hocam ben sağlıkcıyım işimi seviyorum, atanamadım özel sektör deyim maaşım az açık olayım, bi kıZla tanıştımmı memur olsan iyiydi diyolar, insan üzülüyo aga ne bilim.quote:
Orijinalden alıntı: dekaremeİnsanlara güvenmeyeceksin; bu insanlar bugün överler, yarın ise söverler. Memur oldun diyelim; memur olduğu halde geçinemeyen, intihar eden, psikolojik sorunları olan, cinnet geçiren, borca batağa saplanmış memurlar çoktur.
Özel sektör veta kamu: hangisinin hayırlı olduğunu asla bilemezsin. "Yarabbi, hakkımda hayırlı olanı ihsan eyle" diye bol bol dua edip, sonra elinden geleni yapıp, neticesi istediğin gibi olmazsa bile " demek ki hakkımda hayırlısı bu imiş" deyip yoluna devam etmekten başka çaren yok. Aksi taktirde fıttırırsın ve işte böyle intihar gibi abuk sabuk şeyleri düşünmeye ve hak vermeye başlarsın.
Mesela memur 100 bin promosyon alıyo ben alamıyorum vermiyolar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Catcheee
Hocam bana çok moral verdin, allah razı olsun belki farketmezsin ama çok içimi ferahlattın hocam ben sağlıkcıyım işimi seviyorum, atanamadım özel sektör deyim maaşım az açık olayım, bi kıZla tanıştımmı memur olsan iyiydi diyolar, insan üzülüyo aga ne bilim.
Mesela memur 100 bin promosyon alıyo ben alamıyorum vermiyolar
Alıntıları GösterO kendisini garantiye almak için diyor. Sana değil, yaptığın işe, aldığın maaşa kıymet veriyor. Seven kız mesleğe bakmaz, kendisi memur değil, sana memur olamadın mı diyor. Böyle şeyleri geç gitsin.
Yukarda da yazdığım gibi elinden geleni yaparsın memur olmak için ama olamazsan da dünyanın sonu değil ve " demek ki Rabbimin hakkımda takdir ettiği netice budur, hayırlısı böyleymiş, o zaman başımın gözümün üstüne" der ve yoluna devam edersin.
Benzer içerikler
- captain black brown neli
- kyk yurda geç kalma cezası
- cimcif ne demek
- almanya ikinci el siteleri
- hiç param yok ne yapabilirim
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- 5g zararları
- yeşil nasim
- çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı