Şimdi Ara

Memory foam tabanların nesi seviliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen bir ayakkabı aldım gayet rahat ama millet sağda solda çok övüyor keşke memory foam taban olsaydı dedim.

    Bugünde decathlonda skechersin 300+ tl olan memory foamlı bir ayakkabısını, reebokun 200+ tl memorytechli bir ayakkabısını ve floda 40 tllik isimsiz memory foam tabanlı bir ayakkabıyı denedim ve iyiki aldığım ayakkabı memory foam tabanlı değilmiş dedim.

    İlk 2 ayakkabıyı giydiğim anda topuk kısımları anında çöktü. Ayak parmaklarımın olduğu kısımda ağırlık binmediği için fazla çökmedi ve sanki ayakkabının ucunda bez parçaları birikmiş gibi bir his oluştu. Çöken topuk bölümündeyse sanki ayakkabıda tabanlık yokmuşta tabanlıksız ayakkabıyı giyiyormuşum gibi yeri hissettim. Flodaki ayakkabıdaysa malzemeden çaldıkları için fazla çöküş olmadı ama ondada lokal çöküntüler-çıkıntılar olunca sanki çorap ayağımdan yarıya kadar çıkıp toplanmış gibi hissettim ve taban dışında ayakkabıda takoz gibiydi.

    Normal tabanlığın üstüne memory foam tabanlık takılacaksa yine bir nebze kullanılabilir. Onun dışında sadece memory foam tabanlık olursa bastığınız anda çöktüğü için sanki tabanlık yokmuş veya 20 liralık ayakkabı giyiyormuşsunuz gibi yeri hissediyorsunuz. Kısacası milletin bu kadar övdüğü memory foam tabanlığı ben hiç beğenmedim. Sevenler neyini seviyor acaba?







  • Kaç kilosun 90+ ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memory foamin esprisi o cokuntuler. Yururken agirligini ayak ucuna verdigin zamanlarda on tarafta da cokerdi bir de ilk denemen oldugu icin alisamaman normal. O cokuntulerin esprisi ise ayak tabanindaki her noktaya tabanin temaz etmesi akabinde noktasal basinclarin en aza indirilmesi haliyle yorgunlugun azaltilmasi kan akisinin engellenmemesi gibi sonuclara variliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.