Satıcı super.... oldukca ilgili. Mesajlara hemen cevab veriyor. Her şeyi acıklıyor. İlk kez böyle bir şey kullandım, arkadaşada tşk ediyorum. 1500 tl alışveriş yapdım 125 tl indirimim oldu. Güvenilir....👍🏻
n11.com'da geçerli indirim kuponu satın aldım.70 liralık kuponu 5 liraya verdi.sayesinde cep telefonunu 65 lira indirimle aldım.
sorulara çok hızlı dönen ilgili bir kişi.ilk alışverişimdi ve bundan sonra da kupon konusunda gideceğim ilk kişi olur.
alışverişden kazandığımız kuponuda alaydık iyiydi. gerçi güzel iş alışverişe kupon geliyor satıyorsun sonra yine kupon geliyor yine satıyorsun bu böyle devam ediyor sonsuza kadar. bundan ev bile geçindirilebilir. :)
n11 kodu aldim arkadastan. Mesajlarima kisa surede cevap verdi ve hesap isim sifresini hemen atti. N11 den fotokobi makinasi aldim. 30 tl indirim yapti :) Kendisinede tekrar teşekkür ederim :) Rahatlikla arkadasla alışveriş yapabilirsiniz :)
teşekkür ederim bana yardımcı oldu ve bilgi vererek indirimli ürün almamı sağladı , teşekkürler kardeşim
[link=http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=1683721]EceLCrueL[/link]
EceLCrueL
kuponu sıkıntısız kullandım. ancak verdiği hesap siparişimden sonra n11 tarafından çok fazla kişi tarafından kullanıldığından erişime engellendi. kargo takibi yapamadım. ancak ürün sorunsuz elime ulaştı.
Arkadaşımıza teşekkür ediyorum, güvenilir ve iyi bir arkadaş. Çok yardımcı oldu. Kendisinden kaynaklanmayan bir kaç sorun oldu. Satıcı firmanın kendisinden ve kargodan kaynaklı.
Neyse, sana puanım dohuz kanka :)
n11 2500/150 indirim çeki ile olan alışverişimizde sağosun arkadaş çok yardımcı oldu.Sorunsuz bir alışverişti. Kendisine çok teşekkürler ve hayırlı işler bundan sonra.