Şimdi Ara

--Meltdown and Spectre CPU Güvenlik Açığı Kontrol Etme Rehberi-- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
13
Favori
5.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ömr0681

En sonda muhakkak şu komutu girin:

Set-ExecutionPolicy Restricted

Bu komut tam olarak ne ise yariyor hocam cunki bios + win guncellemesi yapildi ve konudaki testte normal cikiyor bu komutun ne artisi var duruma

Uygulama politikasını kısıtlı hale getiriyor.
  • Hepsi false çıktı. Sistem açmış bekliyor resmen 1600X

--Meltdown and Spectre CPU Güvenlik Açığı Kontrol Etme Rehberi--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 9 Ocak 2018; 12:21:56 >
  • Hepsi kırmızı iken, Dell 7566 laptopıma 09.01.2018 tarihli bios güncellemesini yaptım. Yaptıktan sonra hepsi yeşile döndü. Üç hafta önce de Cinebench'ten 443 puan almıştım. Bios'un güncellemesinden sonra da 442 puan aldım. Oyunlarda deneme fırsatım olmadı henüz. Windows kendi kendini güncellemiş sanırım.

İşlemcim: i5 6300HQ
  • 8700k, update + bios güncel

--Meltdown and Spectre CPU Güvenlik Açığı Kontrol Etme Rehberi--8
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3327

8700k, update + bios güncel

--Meltdown and Spectre CPU Güvenlik Açığı Kontrol Etme Rehberi--8

Mükemmel

• Monsterda son durum :(--Meltdown and Spectre CPU Güvenlik Açığı Kontrol Etme Rehberi--
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Windows 10 Intel Core i5-4590 (Windows güncel)

BIOS güncellemesi gelse de yapsak. 3 yıl önceki BIOS duruyor üstünden 11 güncelleme geçmiş hiçbirini yapmamıştım.

Hangi anakartı kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• --Meltdown and Spectre CPU Güvenlik Açığı Kontrol Etme Rehberi--

i5 4590.. anakarta update gelmiyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Güncelleme vermeyen markaları birdaha alıp kullanmamak gerek,güncelleme gelmediği sürece açık kalacak hep, taki güncel sistem alana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Güncelleme vermeyen markaları birdaha alıp kullanmamak gerek,güncelleme gelmediği sürece açık kalacak hep, taki güncel sistem alana kadar.

Asus h-81 gamer kullanıyorum aslında ama güncelleme gelmemiş sitesinden baktım en son 2015 sürümü duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bios güncel ama windows en son hangi güncellemeyi yayımladı? Bizim bu güvenlik açıkları için sürümümüzün kaç olması lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurtleTut

Bios güncel ama windows en son hangi güncellemeyi yayımladı? Bizim bu güvenlik açıkları için sürümümüzün kaç olması lazım ?

Hocam bios en güncel haliyle olanlarda kırmızı yanmıyor yani hepsi yeşil,Şuan yayınlanan güncellemeyle açık pc de kapandı gibi gözüküyor,yani hepsi yeşil

yanıyor,sadece biosu güncel olmuyanlarda kapanmadı gözüküyor.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Biosumu güncelledim... Alttak üç tanesi yeşil, üsttende sadece bir tanesi yeşil. Önceden hepsi kırmızıydı.

Ama üstteki 2 tanesi kırmızı. Bende windows en son 6 ocakta güncellemiş. Eğer bu hali ile her şey güncelse -ki Gigabyte'ın sırf bunun için yayımladığı bir yazılım var ve açık için korunduğumu patchli olduğumu söylüyor, o üstteki neden kırmızı anlam veremedim.
  • quote:

Biosumu güncelledim... Alttak üç tanesi yeşil, üsttende sadece bir tanesi yeşil. Önceden hepsi kırmızıydı.

Ama üstteki 2 tanesi kırmızı. Bende windows en son 6 ocakta güncellemiş. Eğer bu hali ile her şey güncelse -ki Gigabyte'ın sırf bunun için yayımladığı bir yazılım var ve açık için korunduğumu patchli olduğumu söylüyor, o üstteki neden kırmızı anlam veremedim.

Biosu nereden indirdin hocam? linki atarmısın bir bakayım
  • bu haber ortaya çıkmasaydı düne kadar kimsenin haberi yoktu bu olaydan herkes update yapıyor yok bios yok Windows ben yapmıycam hiç birisini anti virüste yok pc de korumada yok oyunlardaki performans düşmesin yeter bana ne geliyorsa gelsin pc de çalıcancak birşeyim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 9 Ocak 2018; 21:58:12 >
  • Ben windows + bios update yükledim bu başlıktaki olay ne alaka onu anlamadım bunu yapmasam olur mu?
    Birin açıklarsa iyi olur.
  • Windows güncellemesini yaptım ama tüm açıkları kapatmıyor maalesef. MSI firması da B250 PC Mate için bios güncellemesi yayınlamamış daha.
  • quote:

quote:

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z170-gaming_k3-eurev_10#support-dl

buradaki son bios sürümü ile ... Zaten yazıyor Intel ME patch diye.

• quote:

quote:

quote:

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z170-gaming_k3-eurev_10#support-dl

buradaki son bios sürümü ile ... Zaten yazıyor Intel ME patch diye.

Evet açıklar için diyor ama,kırmızı yanmaması gerek hiç,anlamadım onu.

• QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    Bunu yapmasanız olur hocam bu kontrol amaçlı birşey kendi açıklarınızı görmek için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.