Şimdi Ara

melo geri döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep diyorduk bu takımda melo nun form tutması lazım yoksa yapılan transferlerinde bir eprisi olmuyor , son maçta gerçekten eski günlerini aratmadı %95 lere varan pas yüzdesi ve diri oyunu ile geçen seneki GS ı izletmeye başlıyor bize

• İlk defa yönetime giydirmediğin bi mesajını gördüm ss alıyorum hemen.
  • Bende begendim ... Artik daha defansif oynuyor yeterince hucumcu oldugundan dolayi pozisyonunu fazlavterk etmedi kalemize gelen her topa da ayak koydu Antalya Melo yu delemedi ama manchester da ne olacagi mechul ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş yavaş formunu buluyor.2.golde topu kapıp Amrabat'a çok güzel bir asist yaptı.Sezon başı kampı yapmadığı için tam anlamıyla toparlanması birkaç haftayı bulacak.
  • Burakın muhteşem frikikiğininde mimarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

İlk defa yönetime giydirmediğin bi mesajını gördüm ss alıyorum hemen.

al al printleyip duvara asarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

hep diyorduk bu takımda melo nun form tutması lazım yoksa yapılan transferlerinde bir eprisi olmuyor , son maçta gerçekten eski günlerini aratmadı %95 lere varan pas yüzdesi ve diri oyunu ile geçen seneki GS ı izletmeye başlıyor bize

Sana ne kadar uyuz olsamda dogruyu soylemissin Orta sahamizin direnci biraz daha artarsa cok guzel futbol izleyecegiz. Vites yukseltmek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptığı topu hızlı oynaması sonucu amrabat gol yaptı, Burak'ın frikiğinde ceza sahası yakınlarında gol ararken yerde kalmıştı.
  • Forvet ve kanatlar güçlendiği için artık Fatih Hoca ona hücumda çok görev vermiyor diye düşünüyorum. Böyle defansif oynamasıyla da gayet iyi gidiyor bence.
  • Evet dün çok iyiydi.Melo'nun ev sevdiğim yanı oyun tıkandığında kanat değiştirerek oyunu açması ve takımı rahatlatması.
  • Melo geçen seneki defansif performansını gösterse bizim için yeterli,geçen seneki hücum gücümüzün üstündeyiz. Melo'nun geçen sene alışık olduğumuz ofansif katkısını,bu seneki hücumcularımız yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.