Şimdi Ara

Melo ağır bir ceza alır umarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tükürmediği açık ve net görünüyor ancak umarım ağır bir ceza alır ve onsuz oynarız bizim için daha hayırlı olur.

http://s7.directupload.net/images/130127/mmn2z8si.swf

• Tükürmediği orta da zaten.Aksini iddaa eden beyniyle problemi olan insandır.Ama bence oynamasını istemiyorum artık.Futboldan çok çene yapıyor.En ufak bir kıvılcımı hemen aleve dönüştürüyor.Yektanın oynaması gerek artık.
  • ayni fikirdeyim. bu adam saatli bir bomba. problemli.
  • Fatih Terim'i eliyle itmesi zaten kabul edilebilecek bir şey değil.
  • orta sahada defansif adam kalmadı doğru düzgün , toparlayıcı stoper zaten yok , oynamaz ise nasıl hayırlı olacak ben anlamadım
  • Baros gibi oldu buda. Fatih terim ya son sans diyip devam edecek ya da bunu da paf takima gonderecek. Barosu da kapanmayan cenesi yakmadi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben atıldığı gaziantep maçında söylemiştim sözleşmesi feshedilip gönderilmeli diye...
    ama bugün başka.. bugün arkasındayız..
  • Kusura bakma da bu düşüncen ile sana olan saygım bitti.
    Bir insan hakkı ne ise, adalet ne ise o kadar ceza almalı.Bunun aksini istemek, ummak o kişi de adalet duygusunun olmadığını gosterir.
    Birisi sana 3 günlük cezayı hakkettiğinde umarım sınırlı cizilir daha hayırlı olur demesiyle senin yaptığının hicbir farkı yok benim gozümde.

Kaldı ki takımda defansif ortasaha yok, yekta falan yapamaz o gorevi ne defansın icine girer ne de zaten sıkıntı cektiğimiz hava toplarında melo kadar etkili olur.Eğer dikkatliyseniz duran topların %50 sini melo karşılıyor başka rakibine vurdurmayacak oyuncu yok..

Ancak top tutarak oynarsak melo'yu aramayız.Sniejder, drogba derken bizim takım ucmaya başlamış, elindeki oyuncuların kıymetini bilmez olmuş.
  • Fatih Terim'e yaptığı hareketten sonra kadroya alınmaya devam ederse bizim ayıbımızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Melo ağır bir ceza alır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

konu,resim uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

Resim altyazısı yannış...

-Çocuklar şimdi ben düdüğümü düşürmüş gibi yapacam siz de melo tükürmüş gibi yapın hadi göreyim sizi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.