Şimdi Ara

Mektup Hakkında ÖNEMLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,yurtdışından bir arkadaşım bana mektup yolliyacak(basilmiş foto vs),ama ailemin görmesini veya mektubu aldığımı görmesini istemiyorum. Aynı apartmandaki boş dairenin adresine yollatsam,isimde sallama olsa,apartman içinde faturaları bıraktıkları yere koyarlarmı mektubu?
    Teşekkürler!

Orijinalden alıntı: spurdo

Selam arkadaşlar,yurtdışından bir arkadaşım bana mektup yolliyacak(basilmiş foto vs),ama ailemin görmesini veya mektubu aldığımı görmesini istemiyorum. Aynı apartmandaki boş dairenin adresine yollatsam,isimde sallama olsa,apartman içinde faturaları bıraktıkları yere koyarlarmı mektubu?
    Teşekkürler!

Adresi tam yazarsanız koyarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spurdo -- 31 Ağustos 2012; 13:56:32 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Kedi Gördüm Sanki -- 31 Ağustos 2012; 14:01:47 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.