Şimdi Ara

Mekik çekip göbek eritmek - Sadece 1 tık. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
34.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~exampleGM~
    düzenli ye un , tuz ,seker den uzak dur ,sofradan doymadan kalk en azından ilk zamanlar bide günde en az 1 saat koş


    ben de bu tavsiyeye katılıyorum kesinlikle. beslenme işin en önemli kısmını oluşturuyor.

    yağdan ve 3 beyazdan uzak durmak işin en önemli kısmı. bunun yanında kardiyo+ağırlık antremanları ile desteklendiği takdirde zamanla göbekte azalma, kaslarda hacimleşme görülür...
  • Merhaba arkadaşlar bana göre mekik göbek eritir ama nasıl eritir ? bildiğiniz apaçi yöntemi[tam yatarak kalkarak yapılan] bi mekik çekme tipi vardır.zamanında çokca çektim ve yan taraflarda erime olduğunu gördüm.ama çektiğim mekik yüzünden bel bölgesine uygulanan basıçtan dolayı belime acayip ağrılar ve sızılar girdi.Zaten insanda bel herşeydir diyebilirim.Hareket etmesinde oturup kalkmasında .. bir çok şeyde.Daha sonra mekik çekme stilini değiştirdim.Forumda bir konu vardı orda bulunan yöntemleri denedim.Ve gerçekten karın kası için acayip etkiliydi ama göbeği eritmiyordu,eritmezde denmişti ^_^ ve bel bölgesine hiçbir şekilde bir basınç uygulamıyordu. Yani nasıl mekik çekersen öyle sonuç alırsın.ya bel gider ya kas gelir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: StubB

    Merhaba arkadaşlar bana göre mekik göbek eritir ama nasıl eritir ? bildiğiniz apaçi yöntemi[tam yatarak kalkarak yapılan] bi mekik çekme tipi vardır.zamanında çokca çektim ve yan taraflarda erime olduğunu gördüm.ama çektiğim mekik yüzünden bel bölgesine uygulanan basıçtan dolayı belime acayip ağrılar ve sızılar girdi.Zaten insanda bel herşeydir diyebilirim.Hareket etmesinde oturup kalkmasında .. bir çok şeyde.Daha sonra mekik çekme stilini değiştirdim.Forumda bir konu vardı orda bulunan yöntemleri denedim.Ve gerçekten karın kası için acayip etkiliydi ama göbeği eritmiyordu,eritmezde denmişti ^_^ ve bel bölgesine hiçbir şekilde bir basınç uygulamıyordu. Yani nasıl mekik çekersen öyle sonuç alırsın.ya bel gider ya kas gelir


    Evet tam yatıp kalkmada bel bölgesine çok fazla basınç oluyor. Yarım mekik yani yere sadece alt sırtın değdiği mekikte basın masınç olmuyor daha dün 300 tane çektim :)




  • Yüksek tempolu yürüyüş yağ yaktırmaz sedece glikojen i yakarsınız yani şekeri yağ düşük tempo ile yakılır aynı dizel ve benzin gibi .

    Tempo yükseldiği an vücut hemen enerji ihtiyacını karşılayabileceği glikoza yönelir düşük tempoda daha yavaş elde edilebilen yağ da kullanılmaya başlar.
  • Mekik göbek eritmez ağalar senin yapıcağın en temiz iş yürümek ve yüzmek sonra incelince şekle girmek için mekik çekersin göbekliyken mekik çekmek pek bir şey değiştirmez.
  • İmkanın varsa bisiklet sür
  • Ya 10gun kadar kostum 1haftadir koşamiyorum ayaklarim cok kotu agriyor nasil anlatsam tam dizim altindaki kaslarin alt taraflari :( tuvalette hele felc oluyorum :( Doktora gittim kas gevsetici hap verdi ama bence hic alakasi yok faydasida yok bence :( az daha duzelim kosma degil hafif tempolu yuruyus yapcam
  • yukarı
    daha sonra takip edicem
  • 4 günü tek öğünle geçir , sabahlar yürü ve mekik antremaını sabah yap. sora öğlen 1 gibi proteğin ve a vitaminli besinler tüket. valla ben 1 haftada böyle bir beden küçüldüm desem yeridir. zaten 3 üncü günden sonra mide daraldığı için fazlada yiyemiyorsun ki vücut yağları 36 saat sonra yakmaya başlıycak.
  • Protein tozu alın kasların çabuk toparlanmasını sağlar. Hergün kullanırsınız. Kas acısı kalmaz diyebiliriz kısaca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barış Can


    quote:

    Orjinalden alıntı: radyasyo_N

    Göbeğin yanında kalça ve çevresindeki yağlar nasıl erir arkadaşlar bilgisayar başında otura otura

    merakle bende cevap bekliyorum

    +1
  • koşu mu yürüyüş mü hangisi kilo vermede faydalı oluyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A380

    koşu mu yürüyüş mü hangisi kilo vermede faydalı oluyor?

    Yavaş tempo koşu, hızlı tempo yürüyüş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selfen

    mekik nasıl göbek eritmez karnım nasıl yanıyor biliyormusun yağda sıcakta erir


    göbek göbekte erir
  • Kendimden örnek vermek gerekirse yüksek hızda uzun yürüyüşler acayip tesirli oluyor göbek eritmede.
  • nacizane görüşüm
    1-mekik vb. haraketler karın kaslarını güçlendirir ve şekillendirir.
    2-Aerobik haraketler koşu,bisiklet vb. vucuttaki yağı yakar.
    şöyle bi yanılgı var.mekik çekersem karnımdaki yağlar kas olur ,sertleşir öyle kalır düşüncesi yanşıştır.sadece kaslarınız gelişir.üzerindeki yağ tabakasına etkisi yoktur.

    karın bölgenizde yağ yoksa mekik iyidir.yağlı karın çevresine sahipseniz güzel bir diyet ve yürüyüş,bisiklet,yüzme vb. öneriyorum birazda sabır
  • Vucut enerji ihtiyacini karsilamak icin once kandaki sekeri daha sonra depolanmis karbonhidrati ve daha sonra da yaglari yakmaya baslar. Enerji uretimi icin yaglarin yakilmaya baslamasi kesintisiz harekette 20. dakikadan sonra baslar. Bu da vucutta tek bir noktadan degil tum vucuttan olur. Yani nokta seklinde kismi yag yakilmasi mumkun degildir. Kilo vermek ve yag yakmak icin alinan kalori miktarini azaltarak harcanan kalori miktarini arttirmak gerekir. Kosu, tempolu yuruyus veya her ne yaparsaniz yaglarin yakilmasi icin 20-30 dakikadan uzun sureli yapilmalidir.
  • merhaba arkadaşlar ben 1 ayda 8 kilo verdim 81 kiloydum ve 73 kilodayım şuan nasıl verdin derseniz- un tuz yağ şeker bunları kesinlikle yemedim. başta kola olmak üzere hiçbir asitli içecek içmedim .beyaz ekmek yemedim .sadece kepekli ekmek yedim saat en geç 6 da yemek yemeniz gerekiyor kesinlikle 6 yı geçmesin akşam acıkırsanız meyve yeyin ama fazla değil . ama bunları yaparken kardio (tempolu yürüyüş ve buna benzer nabız arttıran hareketler) yaptım faydasını gördüm sizde bu şekilde zayıflayabilirsiniz . bunları yaparsanız göbeğiniz erir ama kilo vermek kadar kolay değildir SABIR AZİM VE SONUÇ (ve benim bildiğim mekik yağ eritmez yaklaşık 1.5 senedir mekik çekiyorum ara ara ama hiç erimesine faydalı olduğunu zannetmiyorum mekik pozisyonunda karın kaslarımı kasınca baklava çıkıyor ama ayağa kalktığımda göbek oluyor ama eskisi gibi değil suan daha iyi durumdalar )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpaste -- 21 Eylül 2013; 22:50:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boldpaste

    merhaba arkadaşlar ben 1 ayda 8 kilo verdim 81 kiloydum ve 73 kilodayım şuan nasıl verdin derseniz- un tuz yağ şeker bunları kesinlikle yemedim. başta kola olmak üzere hiçbir asitli içecek içmedim .beyaz ekmek yemedim .sadece kepekli ekmek yedim saat en geç 6 da yemek yemeniz gerekiyor kesinlikle 6 yı geçmesin akşam acıkırsanız meyve yeyin ama fazla değil . ama bunları yaparken kardio (tempolu yürüyüş ve buna benzer nabız arttıran hareketler) yaptım faydasını gördüm sizde bu şekilde zayıflayabilirsiniz . bunları yaparsanız göbeğiniz erir ama kilo vermek kadar kolay değildir SABIR AZİM VE SONUÇ (ve benim bildiğim mekik yağ eritmez yaklaşık 1.5 senedir mekik çekiyorum ara ara ama hiç erimesine faydalı olduğunu zannetmiyorum mekik pozisyonunda karın kaslarımı kasınca baklava çıkıyor ama ayağa kalktığımda göbek oluyor ama eskisi gibi değil suan daha iyi durumdalar )

    Dediklerini uygulucam. Benimde kilo vermeye ihtiyacim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.