Şimdi Ara

Mekanizmalı ön kameraya sahip Motorola One Fusion+ tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz hafta giriş seviyesine yönelik olarak Moto G ve Moto E serisi iki yeni akıllı telefon tanıtan Motorola’nın Moto E LE modeli de gün sayıyor. Bu arada orta seviyeye bir model daha geldi.



    Moto One Fusion+ özellikleri ve fiyatı



    Moto One Fusion+ 6.5 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlüğüne bir ekrana sahip. Mekanizmalı ön kamera sayesinde ekran-kasa oranı oldukça agresif bir seviyeye çıkıyor. Parmak izi okuyucu arka tarafta yer alıyor.



    Ayrıca Bkz.Command & Conquer Remastered Collection satışa çıktı



    2 adet performans ve 6 adet verimlilik çekirdeğinden oluşan Snapdragon 730 yonga setinin güç verdiği modelde 6GB RAM ve 128GB arttırılabilir kapasite tercih edilmiş. 5000mAh kapasiteli batarya ise 15W hızlı şarj ile destekleniyor.



    Arka kısımda 64MP çözünürlüğünde Samsung sensörü piksel birleştirme teknolojisi ile daha kaliteli 16MP görüntüler elde edebiliyor. Yanında 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı sensör, 5MP çözünürlüğünde makro sensör ve 2MP çözünürlüğünde de derinlik sensörü yer alıyor. Ön kamera 16MP çözünürlüğünde ve yine piksel birleştirme teknolojisine sahip.



    Android 10 işletim sistemi, FM radyo alıcısı, 3.5mm kulaklık girişi gibi diğer özelliklere sahip olan Moto One Fusion+ için 299 Avro fiyat etiketi belirlenmiş ve Avrupa pazarında satışa çıkacak.








  • Bu mu agresif ekran kasa oranı, bir parmak eninde alt çenesi var telefonun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 9 Haziran 2020; 12:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat performans telefonu olmuş gelsin türkiyeye 2200 liradan alırım ben. sd 730 ve 5000 mah pil beraber güzel iş çıkartacaktır.

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    2200 lira hayal hocam 3799 vb bir şey olur bu bizde ya bide kamerayı gizlemissin güzel de aşağıda kocaman çerçeve var oraya koysana niye mekanizma ekliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar boşluk varken mekanizma koymak çok gereksiz olmuş. Motorola mi kaldı hem... Apple dan sonra tüm markaların geleceği yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.