< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet 12_3 -- 30 Nisan 2025; 20:5:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mekanda kızın instagramını aldım ama ne konuşcağımı bilmiyorum?

-
-
Chatgpt ile destek alıyormuş insanlar 🥳🥳🥳
Chatgptye sor ne yazayım
Sonra kızım cevabıchatgptye bunu yazdı şimdi ne yazayım
Bu şekilde işi sonraki buluşmaya götürürsün 🤭🤭🤭
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyesa541997 -- 25 Nisan 2025; 22:15:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti , teşekkür ederim 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kasma, dusekalka ogrenirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba yoksa selamun aleyküm mü demeliydim ehe
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk başta hayır diyen kızın, bir süre sonra kendisi bizzat zahmet edip de ilgili kişinin ayağına kadar gidip instasını vermesini kimseler sorgulamamış, bu konu üzerinde kafa yormamış. hayret doğrusu...eski forumcular olsaydı, " sonra bi uyandın ki don ıslak" diye yazarlardı...
-
Yalan atmıyorum ki hocam atsam neden böyle bir yalan atayım zaten gereksiz olur 🤔quote:
Orijinalden alıntı: dekaremeİlk başta hayır diyen kızın, bir süre sonra kendisi bizzat zahmet edip de ilgili kişinin ayağına kadar gidip instasını vermesini kimseler sorgulamamış, bu konu üzerinde kafa yormamış. hayret doğrusu...eski forumcular olsaydı, " sonra bi uyandın ki don ıslak" diye yazarlardı...
Muhabbetin güzel ilerleyeceği varsa, sen ne yazarsan yaz, zaten muhabbet güzel ilerler. Yani taktiğe gerek yok. Ama muhabbet ilerlemeyecekse, dünyanın en iyi taktiğini alsan da kar etmez. Demem o ki, içinden geldiği gibi konuş, içinden geldiği gibi davran. Olacağı varsa olur zaten.
Bir de karşı taraf hep tek kelime ya da iki kelimeden uzun cevap yazmıyorsa salla gitsin. Önemli olan sadece senin değil karşındakinin de sıkıcı olmaması. Karşındakini sıkmayayım diye düşünme. Çünkü bu karşılıklı olacak bir şey. Onun da seni sıkmaması lazım. Muhabbeti ilerleten taraf sadece sen olmamalısın. Sen bir şey yazdığın zaman o da sana güzel bir reaksiyon vermeli. Ama bizim tc kızları karşı cinsle nasıl konuşulacağını bilme derdine düşmedikleri için genelde muhabbet pek ilerlemiyor. yani olur da muhabbet ilerlemezse suçu kendinde arama.
-
de ki; selam, geçen gün senden biraz hoşlanmıştım açıkçası, bi ara kahve date'ine çıkalım mı?
bu cümleyle dürüstsün, ne istediğini biliyosun, cringe olmayan taktiksel olmayan insani bi date rica ediyosun. kabul ederse win, etmezse de win, çok onurlu yaklaştın çünkü, kişiliğine + puan verir zihnin
-
türkiye şartlarında bir kızın erkeğin ayağına giderek instasını vermesi görülmüş şey olmadığı için kolayca yalan olduğuna hükmedilebilecek bir potansiyele sahip...
-
Ama ilk ben istediğimde hayır dedi hocam ondan olabilir belkiquote:
Orijinalden alıntı: dekaremetürkiye şartlarında bir kızın erkeğin ayağına giderek instasını vermesi görülmüş şey olmadığı için kolayca yalan olduğuna hükmedilebilecek bir potansiyele sahip...
İlk mesajdan date teklifi iyi değil bence. Kadınlar biraz muhabbet kurmadan bu tarz şeyleri sevmiyor
-
O seninkini almamis mi? Birak o yazsin.
-
Tam dediğiniz gibi oldu yazmaya gerek kalmadı , herkese teşekkürler
Geç saatte güzel bir şarkı at. Hiçbir şey yazma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X