Şimdi Ara

MEİZU X8 ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
13
Favori
56.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elektrox kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Yani bu kadar hızlı bitmesi çok anlamsız geldi bana.
    Ben oyun oynamıyorum ama sabah şarjdan alıyorum akşama eve geldiğimde %75 falan şarj kalıyor gün içinde ara ara telefon görüşmesi yapıyorum sadece ama.
    Şarj olma süresini hiç test etmedim ona bir bakıp bilgi vereceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İbelinliBalian kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarken ekran devamlı açık, işlemci gpu tam kapasitede, ağ aktif kullanılıyor, hoparlör son ses baktımı hep şarj bitirici şeyler. Batarya kapasitesine bakınca bitmesi anormal değil gibi. şarj olma hızı yavaş geldi bana özellikle.
    hep unutuyorum ne kadar sürede şarj olduğunu not alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    Telefon kullanımınız nasıl gidiyor?
    Farklı tecrübeler elde eden var mı? Yada farklı deneyimler yaşayan.
    Birde bu cihaza ne zaman Android 10 güncellemesi gelecek bilen var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Flyme 7.1 den 7.3 sürümüne guncelledim ve şarjın eski sürüme göre daha çabuk bittiğini farkettim geri eski sürüme dönsem yeni kurduğum sürümü kaldırırmı
    2.5 GB yer kaplıyordu eski sürüm 500mgb dı yani kurduğumuz sürümlerde eski yada yeni sürümün kapladığı yeri siliyormu yoksa telefonu sisiriyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar meizu alıcam ama şu an bulamıyorum varmı bildiğiniz satan biryer çıldıracam hiçbiryerde yok 2 gün önce vardı
  • fevcix kullanıcısına yanıt
    Hocam x8 den bahsediyorsaniz n11 de var fakat fiyat uçmuş baya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar flyme 7.1.7.1g. arayüzündeyim android 8.1. kulajlık takılı iken telefonla konuşamıyorum. kulaklığı takıyorum bir kişiyi aramak için tıkladığımda çağrıyı sonlandırıp müzik oynatıcıyı açıyor. gelen aramada da aynı sorunu veriyor. müzik dinlemek için taktığımda da dinliyor diye mikrofonu açıyor sanki sesli google arama gibi. deneyen kullanan sorunu çözen varsa yardımcı olabilir mi. ayarlardan filan mi kapanacak yazılımsal bir sorun mu. KULAKLIK TAKILI MÜZİK ÇALAR KAPALI İKEN BİRİNİ ARAMAYI DENEYİN. YADA GELEN ARAMAYI KULAKLIK TAKARAK CEVAPLAMAYA ÇALIŞIN. YADA KULAKLIĞI TAKIP MÜZİK DİNLEMEK İSTEYİN HEP O DİNLİYORUM MİKROFON SİMGESİ ÇIKIYOR.
  • fevcix kullanıcısına yanıt
    HEPSİBURADADA 1899. BEN 10 GÜN ÖNCE 1599 İKEN 1 SAAT FARKLA 1699 A ALDIM. BİR SAATTE 100 TL ZARARA GİRDİK. 1,5 AYDA 1300 LERDEN KADEMELİ OLARAK 1900 LERE GELDİ, BENDE TAKİP EDİYORDUM 1699 DAN ALDIM :( ARTIK. DÜŞMEYECEK GİBİ SÜREKLİ KADEMELİ ÇIKIYOR.
  • TELEFONU 1 HAFTADIR KULLANIYORUM. TASARIMINI BEĞENDİM. EKRAN GÖVDE ORANI İYİ. TEK ELLE ZOR KULLANILIYOR. DOKUNMATİK ZAYIF BAZEN BİR KAÇ DEFA TEKRAR BASMAK GEREKEBİLİYOR. ŞARJI HİÇ OYUN OYNAMAMA RAĞMEN 1-1.5 GÜN ANCA GİDİYOR. ŞARJ OLMA SÜRESİ ORTA. 24 W ŞARJA GÖRE BEKLENTİDEN DÜŞÜK HIZDA ŞARJ EDİYOR ANCAK TATMİN EDİCİ. FİYAT ŞUAN HAKKININ BİRAZ ÜZERİNDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM ANCAK TÜM TELEFONLARIN FİYATLARI YÜKSELDİĞİ İÇİN ŞU AN BU FİYAT BANDINDA EN MANTIKLI CİHAZ BU BENCE, BENDE O YÜZDEN BUNU ALDIM. 1,5 AYDIR TAKİPTEYDİM O DÖNEMDE ALTERNATİF CİHAZLAR VARDI 1500 TL ALTINA ANCAK HEPSİ BİRDEN ÇOK YÜKSELDİ. KAMERA NORMAL, NE İYİ NE KÖTÜ. EKRAN BAZEN KENDİ KENDİNE AÇIP KAPANIYOR(CİHAZ DEĞİL SADECE EKRAN). İNTERNET VE ŞEBEKE ÇEKİMİ İYİ, BENİM EVDE SİNYAL ZAYIF DİĞER TELEFONLARIM ZOR ÇEKİYORDU BUNUN CAT BİLGİSİ PAYLAŞILMAMIŞ ÇEKİNEREK ALDIM ANCAK ÇEKİM GÜCÜNDEN MEMNUNUM. MÜZİK ÇALAR DA MÜZİĞİ DİNLERKEN DURDURMAK İSTEDİĞİMİZDE GECİKMELİ OLARAK TEPKİ VERİYOR. ÇİZİLME ŞİKAYETİ OLDUĞUNDAN BEN KULLANMADAN ÖNCE SİLİKON KILIF VE NANO CAM KORUMA TAKTIM. ÖNCEDEN KAPAKLI KILIF KULLANDIM HEP ANCAK BU TELEFONLA SİLİKON KILIF HEDİYE GELDİĞİ İÇİN ONU TAKTIM. NANO KORUYUCU ÖNCE NAYLON GİBİ GELDİ BEĞENMADİM ANCAK TAKINCA HOŞUMA GİTTİ, BENCE CAM KORUYUCULARDAN DAHA İYİ. YAZILIMI FLAY ME 7.1.7.1G YE GÜNCELLEDİM UNU OTOMATİK KENDİ ÖNERDİ BENDE GÜNCELLEDİM BAŞKA GÜNCELLEME YAPMADIM. BLUTOUTH 5 BAŞARILI, DENEDİM ÇOK GÜZEL VE KESİNTİSİZ SES VERİYOR. BENİM KULLANDIĞIM BAZI BAĞLANTI DESTEKLERİ YOK, MESELA CEP TELEFONUMDAN WİFİ İLE UZAKTAN KUMANDA KULLANIYORDUM BUNDA TELEFON İLE TELEVİZYON BAĞLANMIYOR. NAVİGAZYON-HARİTA-SENSÖRLERİ DENEMEDİM. YAZILIMDAN PEK ANLAMAM ANCAK BENDE BU AKSAKLIKLAR YÜZÜNDEN YAZILIMIN ZAYIF OLDUĞU İNTİBASI UYANDI. ANDROİD 10 GELECEK DİYE ALDIM, FİRMADA VERECEĞİZ DEDİ ANCAK ŞU AŞAMADA ÜMİDİMDE BİRAZ KIRILDI GİBİ ÇÜNKÜ BU VE BUNUN GİBİ BARİZ HATALARI GİDERECEK HİÇBİR YAMA VE GÜNCELLEME ÇIKMAMIŞ ŞU ANA KADAR. KUTUDAN KULAKLIK FİLAN ÇIKMADI, KUTU ÜZERİNDE GARANTİYİ SAĞLAYAN ŞİRKET BİLGİSİ YOK, MEİZU TÜRKİYE DİYE ALDIK ANCAK KVK,GENPA... BİR BİLGİ İBARE YOK. PARMAK İZİ YÜZ TANIMA HİÇ DENEMEDİM. FİYAT 1300 LERDEN KADEMELİ OLARAK 1899 LARA GELDİ. DAHA BİR AY ÖNCE VATAN BU CİHAZIN 128 GB-6 RAM OLANI 1400-1500 BANDINA SATILMIŞ BAZI ŞEYLERE KARAR VERİNCE ÇOKTA GECİKTİRMEMEK GEREKİYOR HERHALDE DAHA UCUZA ALALIM DERKEN KAZIK YEDİK YANİ SES KALİTESİ NORMAL. KONUŞURKEN KARŞIDAN GELEN SES OLDUKÇA YÜKSEK YANINIZDA BULUNANLARDA DİNLEYEBİLECEK SEVİYEDE BU HOŞUMA GİTMEDİ, SESİM KARŞIYA NASIL GİDİYOR SORMADIM BİLMİYORUM ANCAK KARŞI TARAFIN DEDİĞİMİ ANLAMAYIP TEKRAR SORDUĞU OLUYOR... 1500 TL CİVARI OLSA FİYAT PERFORMANS OLARAK ÇOK İDEAL DİYEİLİRİM LAKİN 1899 OLUNCA Bİ DÜŞÜNÜLEBİLİR.ŞİMDİLİK BU KADAR.




  • Elektrox kullanıcısına yanıt
    BANADA ŞARJ HIZI YAVAŞ GİBİ GELDİ DÜN SİZİN YORUMU OKUYUNCA NOT ALDIM 43 DAKİKADA YÜZDE 67 DOLMUŞ, TAM DOLUMUNU NOT ALAMADIM BÖYLE BAKINCA NORMAL GİBİ.
  • arkadaşlar 7.3'e geçtiğimden bu yana gmail yeni maillerin bildirimini düşürmez, ancak uygulamaya girince güncellemeleri alırdı. son zamanlarda kendi kendine yeni maillerin bildirimleri düşmeye başladı. aynı zamanda app store'un varlığından bile habersizdim, son zamanlarda sürekli google play'den indirdiğim uygulamalar için bazen de dış kaynak olarak yüklediğim uygulamalar için bildirim uyarısı vermeye başladı. hatta bazen yeni sürüm olmasa bile yeni sürüm bildirimi düşürüyor telefona. bugün ise bu olay ile karşılaştım benzer bir durum yaşayan oldu mu arkadaşlar?

    MEİZU X8 ANA KONU




  • Cihaz kac dk da doluyor ? Ekran sureleriniz neler ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 1 Haziran 2020; 22:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmetalbyrk07 M kullanıcısına yanıt
    Ben de Flyme 7.3 kurdum. Flyme 7.1'e nasıl dönüyoruz?
  • http://www.flymeos.com/firmware.html
    Burdan telefonunun marka modeline göre indirebilirsin yanlış modelin sürümünü indirme telefon kilitlenir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetalbyrk07 -- 3 Haziran 2020; 20:15:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 10 gelecek diye aldık bana gelen birşey olmadı. Android 10 u alan bilgisi olan var mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://akillitelefon.com/2020/06/17/android-10-tabanli-flyme-8-1-guncellemesi-geliyor/ kendi sorumuza kendimiz cevap vermiş olalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon bugün geldi. şuana kadar memnunum flyme 7.1 sizce güncelliyim mi yok kalsın mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpha9

    Bu mesaj silindi.
    ayarlar - navigasyon/çoklu görev - navigasyon çubuğu menüsünden seçim yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.