Şimdi Ara

Meizu mx4 vs xiaomi mi4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç soru sorucam lütfen gerçekten bilenler cevaplasın

Arkadaşlar meizu mx4 ün CPU MediaTek MT6595 xiaomi mi 4 ün CPU Qualcomm Snapdragon 801 8974-AC bunlardan hangisi daha iyi.

Meizu mx4 GPU PowerVR G6200MP4 Xiaomi mi 4 ün GPU Adreno 330 bunlardan hangisi daha iyi ve arada çok fark varmı ?

Son olarak ben Lg g2 alıcaktım fakat meizunun Türkiye ye geldiğini duyunca vazgeçtim onu beklicem .Lg g2 ve meiuzu nun CPU ve GPU su arasındaki farklar ne hangisi hangisinden daha iyi arada çok farklar varmı?.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android -- 4 Aralık 2014; 22:54:28 >

• Mx4ün batarya performansı çok daha iyi bu önemli bir tercih sebebi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet cihazın bataryası diğerlerinden üstün
  • Benim bildiğim MX4'ün işlemcisi diğerlerine göre güçlü, ancak GPU'su Adreno 330'a göre zayıf kalıyor.
  • arada çok fark varmı gpu larda ?
  • Bizzat test etmediğim için aradaki farkı kesin olarak söyleyemem. Ayrıca telefondan oyun oynamadığım için gpu performansı konusunda yapacağım yorumlar sağlıklı olmaz. Her iki telefonu da kullanmış ve sürekli mobil oyunlar oynayan bir kullanıcı bu konuda ayakları yere basan yorumlar yapabilir. Halen LG G2 kullanıyorum, ancak bir kez bile doğru düzgün oyun oynamadım.
  • Up

• İkisinide aynı anda kullanıyorum;

İşlemcide MX4
    GPU'da Mi4
    Pil'de Mi4
    Genel'de MX4
    Yazılım destek'te Mi4

Daha iyi.
  • Mx4 deki cortex a17 çekirdeklerinin tekil performansı s805 ile kafa kafaya saf işlemci testi için geekbench 3 testine bakabilirsiniz gpu ise adreno 330 un çok az gerisinde kalıyor. Sonuç olarak s801 li cihazlara göre oyun performansı daha iyi

• Hocam teşekkür ederim ikinizede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

İkisinide aynı anda kullanıyorum;

İşlemcide MX4
    GPU'da Mi4
    Pil'de Mi4
    Genel'de MX4
    Yazılım destek'te Mi4

Daha iyi.

her iki cihazında batarya testleri belli nasıl mi4 e daha iyi dediniz anlıyamadım dogrusu.
  • mx4 1000 adet gibi bir stokla gelecekmiş ilk parti

bakalım kime nasip olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 6 Aralık 2014; 22:08:17 >
  • Hocam cok guzel bir haber bu kesinmi

• quote:

Orijinalden alıntı: xTechNoLog

Hocam cok guzel bir haber bu kesinmi

HOCAM SANIRIM mesut çevik 2si1 programında söylemişti.kendim duydum yani.
    çin de bile sanırım tedarik sıkıntısı oluyormuş onun için ilk parti 1000 adet olcak dedi
    2-3 hafta önceydi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 6 Aralık 2014; 22:42:54 >
  • Shenzen den geçen hafta aldırdım 32 gb beyaz sıkıntı yokmuş bulmakta hocam.

• MTK6595 by MEDIATEK Tabiki Snapdragon 801 by Qualcomm dan daha iyi fakat herzamanki gibi Adreno 330 dan geride kalıyor.Bence Mİ 4 ile MX4 ü karşılaştırma.Mİ 5 ile MX4 ü karşılaştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.