Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (556. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.929
Cevap
80
Favori
389.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İPhone iyi hoş Android'de yaşadığım bazı sorunlar onda yok, fakat dediğin gibi kapalı olması günlük kullanımda bile beni zorladı. Ya ben alışamadım bana öyle geldi. Bilmiyorum artık, şu global güncelleme gelsin bir inşallah mx4 düzelir de tamamen dönüş yaparım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar 5.1.4.0 A romunu kurup deneyen varmı ? 5.1.3.0 A kullanıyorum geçmeye değecek bir şey varmı ? geçenlerden yorum bekliyorum teşekkürler.
  • 4 5 7 I çok şarj yemeye başladı. Bi romda şarj çok iyi gidiyordu hangisiydi unuttum. Hatırlasam tekrar onu yüklüycem akşamdan sabah şarj aynı kalıyordu bunda kabloyu çektim mi başlıyor düşmeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat010

    Ben ona da razıyım yeter ki gelsin, bu kadar bekledik bi ay daha bekleriz napalım. Ben yine dayanamadım şimdi A güncel sürümü yüklüyorum, bakalım nasıl olucak.

    hocam 5 6 3 29 beta kullanıyorum watshap açmayıncı watshapdan bildirim almıyor nedendir bilginiz var mı teşekkürler
  • @amrothmiriel, kurdum denedim. Pek fark yok gibi ancak her zaman güncel sürüm kullanmak gerekir bence. İlla ki vardır bir kaç iyileştirme.

    @sagmem, 5.1.4.0 A sürümünü kurdum ara ara bildirim gelmediği bende de oluyor. Beta sürümlerinde sorun olması normaldir. Ayarlar izinlerden kontrol edin yine de.

    @talsuv61, 4.5.7 yerine 4.2.8.2 I romunu tavsiye ederim, kullandığınız romdan daha iyi gider batarya olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryalp

    sarj haricinde bir sorun yok aslinda .neyse bir incele bakalim nasil

    Kurdum güncel flyme5 A sürümü, dediğim gibi çok hoş arayüz var ama bildirim sorunu bunda da ara ara oluyor yine. Yani değişen bişey yok pek.
    Beklicez I stabili.
  • murat010 kullanıcısına yanıt
    normaldir cok birsey beklemiyordum zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefon bu yazılımsal hataları haketmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redloves

    Şu telefon bu yazılımsal hataları haketmiyor.

    Aslında bu hataların kendi ülkelerinde olduğunu hiç sanmıyorum, yani cihazı kendilerine uyarlamışlar uzakdoğuya göre her şeyi, hava durumu olsun klavyesi olsun, lokasyon uygulamaları olsun, vs.. ben eminim ki orada hiç bir sıkıntısı olmaz cihazın, çok sorunsuz şekilde kullanılır. Zaten oradaki satış rakamlarından belli her şey.

    Ne zaman ki cihazı Avrupaya uyarlamaya çalışıyorlar sorunlar o zaman başlıyor bence. Yok yüklenme problemi, yok indirme, yok google play problemi, yok bildirim problemi vs.. Orada beceriksizler bence. Ya beceremiyorlar, ya uğraşmak istemiyorlar ya da neyse ne işte.
  • murat010 kullanıcısına yanıt
    Ya usta herşey bir tarafa telefona profilden bakıldığında,eş değeri yok bana göre. Ama şu yazılımsal sorunlardan bir çok kez kırmayı düşündüm. Şu gelecek güncelleme inşallah düzelirde keyifle kullanırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewet haklısın üzerine bir sürü model telefon çıktı ama hala masanın üzerine koyduğunda ben burdayım diyor. Aslında kullanılmayacak kadar da yazılım hatası yok, yani günlük kullanımda çok bi sorunu yok. Bizim gibi en ince noktalarını araştırıp kendine dert edenler için sorun oluyor bunlar. :) Sadece bataryası biraz daha iyi olaydı iyiydi.
  • cok dertlisiniz beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi'cimiz de geldii. Mİ5 alın rahatlayın diyecek şimdi kesin. ama yok artık tövbe. bi da asla çin malı telefon almayacak geniş bi kitle var karşında. pro6 büyük 5.7 inç, mini de yok zateni e ne yapacak şimdi bu halk biri bana bi söylesin.
  • murat010 kullanıcısına yanıt
    Şimdi S7'lerin G5'lerin fiyatını görünce Mi 5 de alınır ama

    Ya da en basitinden bizim cihazı düşünelim. MX4'leri aldığımız zaman piyasada aynı fiyat bandında Snapdragon 410'lu Huawei Ascend G7, Snapdragon 800'lu Sony Xperia Z1 birde yine Snapdragon 800'lü LG G2 vardı.

    G4 çıkmak üzereyken o plastik kasalı G2'ye o dönemde para vermek istemedim. Yani alt seviyelerde bile metal çerçeve falan varken plastikle uğraşamam dedim ve sildim kafamdan onu.

    Bu devirde 1280x720 ekran mı kaldı birde Snapdragon 410 uzun soluklu kesinlikle olmaz dedim ve Ascend G7'yide sildim. (Ama Allah'ı var kasa kalitesi muhteşemdi.)

    Z1'inde ekranı çok düşük ışıklı eski panel diye tereddütte kaldım. Aslında Z1'de alinabilirdi ama elim gitmedi nedense.

    Sonra döndüm baktım MX4'de Sharp üretimi Full HD ekran, Sony Z2 ve Z3'deki ile aynı sensörlü 20,1 mp kamera, 3000 mah batarya, metal çerçeve v.s. baktım bir insan bu paraya daha ne isterki dedim ve aldım. Şuanda kesinlikle pişman değilim. Cihazlarımız çıkalı iki yıl olacak yakında ve ona rağmen hala yağ gibi. Ara yüzde en ufak bir gecikme hala olmadı. İnşallah şu Android 6.0'ida A sürüm de olsa verirler. Daha 2 yıl kullanma planım var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat010 kullanıcısına yanıt
    buyuk konusma baskan bak S7 alamazsan
    Yine arastirmalara baslarsin.Ben ogluma 600 tl ye redmi note2 prime aldim 32GB .2 ram 5.5. Inc 2.2 ghz
    ayni sartlarda ayni fiyata bir ornek varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın. ama S7 edge'ye laf söyletmem. Pahalı mı pahalı. Değerinden yüksek mi, ewet yüksek. ama adamlar yapmış abi, hayatımda samsung cihazlardan hiç haz etmedim, kasasını arayüzü falan da hiç sewemedim, ancak S7'de bu işi çözmüşler, ve en önemlisi batarya, yoğun kullanımda bile 1,5 gün rahat götürüyor kullanıcı yorumlarına göre. ki zaten önemli olan sabah şarjdan çektiğimizde akşama yatana kadar rahat götürsün, akşamda hepimiz yatarken illaki takıyoruz şarja. Ekran zaten amoled, kasa da muhteşem, kamera çok çok iyi. Geriye sadece fiyatının düşmesi kalıyo, beklicem bende.

    MX4 cihazımı ise hala sewerek kullanıyorum. Dediğin gibi hala çok güzel şekilde kasma donma yapmadan çalışıyor. ama kimse beni bu cihazın bataryasının 3000 mah olduğuna inandıramaz, bataryalarında çeşitleri varmış. Yazılımın bataryaya öyle çok aman aman bi etki edeceğini sanmıyorum ben, en fazla %10 etsin hadi. ee, gerisi? ben mx4'ü aldığımda 3000'lik batarya (ki o zamanlar daha yeni yeni çıkıyordu bu güçte bataryalar) beni akşama kadar rahat götürür diyordum, ama kullanmaya başladığımda çabuk bittiğini ilk başlarda kabul etmek istemesemde zamanla alıştım.
    Her şeye rağmen sewerek kullanıyorum ama bıktım rom yükleyip silmekten :)

    Bu arada Sharp üretimi ekran deyince, Sharp'ı iPhone’ların üreticisi Tayvanlı Foxconn satın almış. Bir iki yıla Iphone'da değişik şeyler görebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryalp

    buyuk konusma baskan bak S7 alamazsan
    Yine arastirmalara baslarsin.Ben ogluma 600 tl ye redmi note2 prime aldim 32GB .2 ram 5.5. Inc 2.2 ghz
    ayni sartlarda ayni fiyata bir ornek varmi

    Yok abi alıcam kesin :) sadece biraz beklicem fiyat düşmesi için. Dediğin özellikler güzel tabiki fiyata göre. Sen bilirsin işini.

    32 GB, 2 GB ram, 5.5 ekran, 2.2 ghz... vay bee. şu özelliklerde 4 yıl önce bi cihaz çıksa olay olurdu.. hatta benim şu anda kullandığın dizüstünde bile 2 GB ram var, var gerisini sen düşün.
  • murat010 kullanıcısına yanıt
    S7 Edge konusunda size katılıyorum kesinlikle bir şey diyemem. Yani param olsa saniye durmam bende. Samsung bunca yıllık yatırımlarının karşılıklarını almaya başladı ve mükemmel cihazlar çıkarıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lokasyon Beylikdüzü, Operatör Vodafone...
    MX4 3G hız testi. 15 dk. sonra ayarlarda bi sorun çıkmazsa 4,5G testini de vericem. :)
    Bu mesaja eklenen görseller:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat010 -- 1 Nisan 2016; 23:56:23 >
  • MX4 4,5G hız testi


    Bu mesaja eklenen görseller:

  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.