Şimdi Ara

★★★Meizu Metal - Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü★★★ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
9
Favori
30.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • crazydoc C kullanıcısına yanıt
    Şu şekilde; restart atarsanız hızlıca kapanıp açılıyor

    Ama turn off diyip sonra tekrar açmaya kalkarsanız bu şekilde uzun süre bekletiyor.

    Her ne kadar performansı hala yerinde de olsa, artık telefon miladını doldurmaya yaklaşıyor, hala hızlı ama bu tarz problemlerin sadece bende değil başkalarında da görünmesi tesadüf değildir diye düşünüyorum.

    Bakalım ne kadar götürücek :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim dışımda telefonu hala kullanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaber kullanıcısına yanıt
    Bende halen kullanmaktayım. Oyun oynamadığımdan yetiyor. Tek sıkıntısı pil eski performansı vermiyor. Orjinal pil bulamadım aliexpress de.
  • Bende kullanıyorum ilk aldığım gün gibi hala hiçbir sıkıntısı yok her işime yetiyor. Batarya da sağlam benim. Size bir tavsiye vereyim, telefonu kullanırken sık sık sarjı tam bitirip tam şarj etmeyin. Her şarj bitirip doldurduğunuzda pil 1 döngü geçiriyor ve ~600 döngüden sonra pil kapasitesinden kaybediyor. Mesela ben zora kalmadıkça %40 ın altına inmedim şarja taktım. Şarjdayken de tam doldurmadım %90 civarı çıkardım hep şarjdan. Bu şekilde döngüye tam olarak girmiyor batarya. Yeni telefon aldığınızda bu şekilde kullanın ben faydasını gördüm. Telefonun sadece birkaç sıyrığı var, eskidi artık değişmek de istemiyor değilim ama güzel telefon yok piyasada . Meizu 15 i bekliyorum bakalım iyi bir şey çıkarsa onu alacağım.

    ★★★Meizu Metal - Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 21 Şubat 2018; 20:46:51 >




  • Bende hala kullanıyorum, kameraları hariç hala çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gayet sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Geçen ay sonunda bir güncelleme gelmişti yanlışlıkla verileri sil deyip öyle kurdum.

    Kurulumdan sonra stabilite sorunları baş gösterdi root ile sildiğim bazı kalıcı uygulamaları sildiğimden olsa gerek diyerek 6.1 sürümüne geri dönerek ful format attım ve öyle 6.3 sürümünü yükledim ancak ful format atınca imei falan gidiyor hepsi için baya uğraştım sonunda sıfır gibi bir telefon oldu. Zaten kılıf ve cam koruması ile kullandığım için şeytan kulağına kurşun çizik yok telefonda.

    Baya yer de açıldı hiç kullanmadığım uygulamaları kurmuyorum artık şu anda 5 gb civarında yer var. Ram dışında bir problemi yok 2 senelik bir cihaz olduğu için güncelleme alan uygulamalar her seferinde daha fazla hafıza istiyor.

    Greylights'ın pil yöntemini bende uyguluyorum ortalama 4 saat ekran süresi alıyorum. İşlemcisi ve 2 senelik olduğu düşünülürse gayet iyi bir süre. Milletin kazık yiyerek aldığı Ayfonlar bile 2 senede pilini tüketiyor bir de Apple yavaşlatıyor iyice kullanılmaz hale geliyor.




  • Bu arada telefonun kullanımı ile alakalı yeni bir şey daha öğrendim. Ayarlar/Accessibility içinde en üstte Open task maneger var onun içinde iki tane @ işareti ile başlayan sayı var. İlki açık oluyor bunun önceleri ne işe yaradığını tam bilmiyordum ikincisini açınca öğrendim. İkincisini de açarsanız bu sefer son kullanılan uygulamalara telefonun sağından hafifçe kaydırdığınızda da erişebiliyorsunuz. Yani aşağıdan yada sağdan hangisi istiyorsanız, isterseniz ikisini de birden aktif hala getirip tek el için daha verimli bir kullanım elde edebiliyorsunuz.
  • Vaybe, iyi bari kullanan gerçekten çokmuş :D

    Ben sıkıntılıyım biraz, power tuşum bozuk aylardır, basınca kilitleniyor boot döngüsünde kalıyor, zor açılıyor geri, ama onun dışında mutluyum bakalım, kapanmadığı sürece kullanacağım, bu arada arkadaşın dediği gibi şarjı çok düşürmeden takma taraftarıyım bende ve accessibility ayarındaki o kısma bakacağım teşekkürler

    Birde, bende root izni olduğu için güncelleme ota gelmiyor, uğraşmadım güncellemeden kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaber kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelle uygulamasının güncellemelerini kaldırırsanız rootluyken de otadan güncelleyebilirsiniz.



    Power tuşunu da aliexpressden sipariş verebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum bunu teşekkürler

    Mantıklı aslında şimdi bi bakayım ben aliexpress üzerinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben update yaptım, 1,13 GB bir update gelmişti, 6. 3.0.2A oldu

    Video oynatmak isteyince bir sn kadarı görünüyor sonra donuyor görüntü ama ses var, nedir bu bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Browser da mı izleyince sıkıntı çıkıyor yoksa yüklü bir videoyu oynatinca mı? Video oynaticinin verilerini silmeyi yada fabrika app ile degistirmeyi dene. Browser da oluyorsa onu da ayni sekilde dene. Bug varsa eger update gelir. O zamana kadar farkli video oynatici kullan, mx player iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagramda dahil her türlü videoda aynı sıkıntı var

    Tarayıcı veya uygulama farketmeksizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaber kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı deneyimini ciddi derecede rahatsız ediyorsa öyle zannediyorum kurulumu sıfırdan tekrar yapmanız gerekecek. Çünkü yeni güncelleme ile bahsettiğiniz problemlerin hiç birine rastlamadım aksine daha iyi ram ve pil kullanımı gözlemledim.

    Bir de telefonları root'lu olanlar oto'dan güncelleme yapmak isterlerse settings/apps/all içindeki update uygulamasını restore diyerek tekrar çalıştırdıklarında güncelleme aktif hale geliyor.
  • tachyon kullanıcısına yanıt
    Tekrar yüklemeyle uğraşma şansım yok şu aralar o yüzden belki ilerde yaparım ama ciddi derecede rahatsız ediyor, gelen herhangi bir videoyu oynayamıyorum, dediğiniz gibi update uygulamasını sıfırladım o şekilde OTA güncelleme yaptım rootlu cihazımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere meizu 15 serisi duyuruldu, hepsini çok beğendim, telefonumun ekranını fazlasıyla kırdığım için çok zorlanıyorum 15 serisini görmeden önce redmi 5 plus a karar vermiştim şuan kararsız kaldım sizce resmi yoldan değil de kişilerin getirmeye başlaması ne kadar sürer?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 30 Nisan 2018; 1:8:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

    Arkadaşlar bildiğiniz üzere meizu 15 serisi duyuruldu, hepsini çok beğendim, telefonumun ekranını fazlasıyla kırdığım için çok zorlanıyorum 15 serisini görmeden önce redmi 5 plus a karar vermiştim şuan kararsız kaldım sizce resmi yoldan değil de kişilerin getirmeye başlaması ne kadar sürer?
    Selalmlar, Çin'de piyasaya çıktıktan sonra buraya sahibinden gibi sitelere bir kaç gün içinde düşer. Önemli olan Çin'de ki dağıtım tarihi. Telefon benim son yıllarda gördüğüm donanımı ve tasarımı ile en güzel ve en kompact tasarım. 16/9 ekran ve yüzde 80 ekran kasa oranı ile gerçekten eşsiz. Kullandığım Metal şu anda sorunsuz Flyme 7 de gelecek belki çok yakında zamanda değil ama belki 6 ay içinde bende geçmeyi düşünüyorum. O zamana fiyatı da istediğimiz seviyelere gelir.




  • Cihazı kullanmıyorum artık ama duyduğun kadarı ile Flyme7 beta gelmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 3 Ekim 2018; 0:44:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Greylights

    Cihazı kullanmıyorum artık ama duyduğun kadarı ile Flyme7 beta gelmiş
    Aynen...

    Ben 1 aydan fazladır kullanıyorum. Ram ve Pil tüketiminde baya bir iyileştirme var. Önceden sıfır açılışta kalan ram miktarı 500 mb civarı iken şimdi 1 gb görünüyor. Pil süresi de baya farketti özellikle beklemede çok az pil tüketiyor. Tabi bunda pilin sağlığının da büyük önemi var. Benim pil şeytan kulağına kurşun sorunsuz olduğu için geceden sabaha maksimum yüzde 4 düşüyor.

    Ancak beta olduğu için bazı bug'lar var her gün yeni sürümü gözlüyorum açıkçası. Ama bu haliyle de kullanılabilir. Aşağıya indirme linkini veriyorum. Ana dizine indirip repair mod'dan yani ses açma ve güç tuşuna basıp açarsanız size güncelleme uyarısı veriyor. Öteki türlü hatırladığım kadarıyla güncellemiyordu. Bu şekilde sıfırlamadan öncekinin üzerine kurup kullanabiliyorsunuz.

    Burayı tıklayıp indirebilirsiniz.




  • tachyon kullanıcısına yanıt
    Fark ettiğiniz buglar nedir acaba, ne kadar etkiliyor günlük kullanımı? Telefonu pedere verdim fakat kamera uygulaması bazen açılıp bazen hata veriyor. Diğer kamera uygulamalarında sıkıntı olmuyor fakat geç açılıyor. Ne yaptıysam düzelmedi. Bir vurkaç olayı oldu kamera açılana kadar adam kaçmış babam baya sıkıldı bu duruma arada bir kulağımı çınlatıyor. Eğer büyük buglar yoksa yükleyeyim en azından kamera problemini çözse iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.