Şimdi Ara

Meizu M6s elimizde: Samsung'un 6 çekirdekli işlemcisi onda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Youtube a yükleyip özelden linkini atın. Sitesinde sertifikadan dolayı M6S modeline stabil sürümün geciktiğini yazmışlar. Flyme 7 ile benim gördüğüm yüz tanıma, arayüzü değişikliği ve belleğin biraz daha boş olması oldu. Diğer değişiklikler sitesinde yazıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canyash kullanıcısına yanıt
    Flyme 7 yayınlanmış:http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=100&type=1
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Yükledim..değişen ne var gördün mü..sağ ve solda aşağı yukarı parmak gezdirince harfe göre uygulama çıkıyor..yüz tanıma gördüm ama nerde kullanılır ne işe yarar bilemedim..benim en büyük sorunum kurduğum uygulamalar açınca izin istiyor ya kamera konum bilmem ne..izin vermiyordu onun sebebini buldum..hata hala giderilmemiş..rehbere girince kişi ara yapınca mesela ömer yazınca bulmuyor illa Omer yazacaksın yani türkçe ö,ç,ş harflerini hala tanımıyor yıllar oldu bu hata giderilmedi meizu telefonlarda..tarayıcıda aynı hatalar yine var..meizu görüntü yapıyor sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canyash kullanıcısına yanıt
    Bende M6 var ona göre cevap vereyim. Yüz tanıma kilit açarken parmak izine alternatif yöntem. Arama yapmak için hiç rehberi kullanmamıştım. Şimdi siz deneyince baktım Ömer yazınca bulmadı. Ama ben tuş takımını kullanarak arama yapıyorum her zaman bunda Türkçede sıkıntı yok. Ömer için 6637 yapıyorum hep.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.