Şimdi Ara

Meizu kullanıcıları güncelleme alamamaktan şikayetçi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Oneplus var, Xiaomi var bunlar güncelleme veriyor. Fiyat performans daha çok güncelleme önemliyse başka markalara bakacaksınız. Kusursuz cihaz yoktur, ihtiyaca göre cihaz vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    İnsanların verdiği paranın karşılığını beklemesi , doğal değil mi? Denilseydi, bu telefon çıkışı bu. Güncelleme de almayacak, bakalım şimdi sattığının %10'unu satabilecekmiydi?

    Bende şimdi bana önerilen Meizu 16'yı araştırıken bu yorumlara geldim ve üstünü çizdim markanın. Yukarıda arkadaşın dediği gibi, güncellemesiz tuğladan ne farkı var?
    Ya yürü git işine güncelleme almak güzel birşey değil. Ben kendi huawei telefonumda güncellemeyi adb den engelleyerek kurtuldum. Zırt pırt güncelleme mi olur. Cihaz çalışıyorsa ne güncellemesi zaten 2 senede hepsi pert oluyor ne güncellemesi yapacaksın yapma güncelleme zaten
  • Diğer android güncellemesi veren firmalar ile kıyaslama yapın android güncellemesi en fazla size ne katıyor? yani en başta google'ın izlediği politika yanlış. Her sene yeni bir android sürümü çıkarıyor yetmiyor sene dolmadan ikinci bir sürümü duyurduğu oluyor. Her android sürüm yükseltmesi ise firmaları epey yoruyor olacakki çekinenler oluyor. Firmanın avukatlığını yapmıyorum gerçekten soruyorum şurada bir konu gösterin bana şu telefon android yükseltmesi aldı herşey daha iyi oldu şimdi herşeyiyle sorunsuz çalışıyor. Yok çünkü zaten firmanın belli bir satış hedefi var. O hedefe ulaştıkları andan itibaren elinizdeki telefonun bir önemi kalmıyor. Bir senede 5-6 model çıkaran firmalar var. Bu yıl mi9 aldınız seneye mi 10 tanıtılacak muhtemelen mi9 bir android güncellemesi alacak ikinciyide alacak ama hangisi fabrika çıkışlı android sürümünün performansını verebilecek. Bugüne kadar sorunsuz bir android güncellemesi veren firmaya denk gelmedim. İllaki vardır ama bu işler kesinlikle kolay olmuyor. Meizu gerekli güvenlik güncellemerini veriyor zaten..




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.