Şimdi Ara

Meizu kullanıcıları güncelleme alamamaktan şikayetçi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jiimmy J kullanıcısına yanıt
    Yoo bunu almak yerine gider lg g7 alırım aynı paraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayaletcasper

    Meizunun Vestelden farkı yok bu özelliğiyle.
    Valla bende bi Z10 var ..7-7.1-8.8.1 güncellemesi aldı vestel için iyi performans üstelik 8.1 le iki kameraya bokeh modu da geldi..
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Peki aylarca önerip daha dün eleştirmesine ne diyeceksiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Meizu pek güncelleme yapmaz.
    Bunu bilmeden aldıysanız düzgün araştırmamışsınız demektir.
    Güncelleme telefonda günlük kullanıma engel olacak bir hata varsa yapılır.
    Birçok firmanın yaptığı güncelleme sonrası batarya problemleri vs yaşadığımız olmuştur.
    Hevesle beklersin güncelleme gelir.
    Gelince hemen yüklersin hiçbir değişiklik yok.
    Telefonun güncellemesi hıza, kemaraya ve bataryaya yaramayacak ne işe yarar?

  • Xiaomi de benzer bir sıkıntıya sahip, adamlar kısa bir süre sonra güncellemeyi kesiyorlar, verdikleri güncellemede misal olarak Note 4 Android 6.01 ise hep aynı ama arayüz Miui9 dan 10 oluyor. Çekirdek hep sabit... İki firma da ve diğer çinlilerde ucuz satıyorlar ama destek kötü. Samsung da üst segment hariç rezalet. Xiaomi, Meizu, Samsung ve Lenovo kulandım. Sadece Lenovo beklemediğim güncelleme desteğini vermeye devam ediyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: okan_cehapelioglu

    Erdi özüağ videolarda meizu 16 th öve öve bitiremiyordu yaptığınız reklamla kaç kişinin vebalini aldınız sizin incelemerinize inanıp meizu 16th alanlardan biride benim zararına satarak kurtulduk telefon tasarım ekran ses olarak muhteşem olmasına rağmen kötü bir kamerası stabil olmayan hata dolu arayüzü performansız parmak izi ve yüz okumasıyla makyajı güzel içi kötü bir üründü. meizuya yazdığım parmak izi kamera için iyileştirme güncellemesi ne zaman vereceksiniz dediğimde aldığım cevap engellenmek oldu. Para kolay kazanılmıyor DonanımHaber editörleri burda sizin yorumlarınıza güvenip harçlıklarını biriktirerek telefon alan Öğrenci arkadaşlar var. aldığınız ahların hesabı çıkar inşallah
    Merhaba,

    Yaptığım pek çok yayında, markası ne olursa olsun yazılım güncellemesi vermeyen marka ve almayan cihazları desteklemeyeceğimi ifade ettim. Bunu Meizu özelinde de belirttim.

    Meizu 16th videosunu Türkiye'de yayınlayan ilk kişiyim ve incelediğim dönem zarfında cihazı genel olarak beğenme sebebim, sunduğu fiyat performans dengesi idi.

    Cihaz hala fiyat/performans konusunda iyi bir noktada , sadece o da değil Meizu'nun güncel cihazları donanım olarak benzer fiyat aralığında özellikle işlemci ve buna bağlı olarak performansı ile öne çıkıyor örneğin Meizu X8 ama bu yeterli olmamalı çünkü geçen sene itibariyle orta-üst seviye cihazlarında Qualcomm platformuna adapte olan Meizu'nun, MediaTek döneminde olduğu gibi yazılım güncellemesi vermeme yolunda herhangi bir bahanesi kalmadı ve olamaz.

    Türkiye'de bu konuda firmaları en sert eleştiren kişilerden biri olduğumu düşünüyorum, General Mobile ve Samsung gibi geciken güncelleme veya eski sürümle çıkan cihazlarda olduğu gibi bu konunun da takipçisiyim.

    Fiyat/performans hassasiyeti ve insanların zor kazandıkları parayı kolay harcamamaları veya yanlış kullanmamaları her zaman ana önceliğimdir. Bu doğrultuda eğer Android 9 güncellemesi ve güvenlik yamaları gelmez ise Meizu, yavaş yavaş oluşmaya başlayan marka algısını ilerletmeden bitirmiş olur, ben de tavsiye etmem ve kendi üzerime düşen sorumlu yayıncılık çerçevesinde gerekeni söylerim.

    Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    O iğrenç çentiği herkes sevmiyor dostum. Ayrıca g7 kötü telefon demiyorum ama bunun üstüne basa basa ezecek bir telefon mu? Asla!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi mi8 Lg G7 thinq ve meizu 16th arasında kalanlardanım kafam iyice karıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili haber editörü @Kefelon; bu bilgilerin kaynağını neden yazmıyorsunuz? Reddit'te yazıldı ilk olarak bu bilgiler.

    Ayıp
  • MX8 almayı düşünüyordum, bu haberi gördüğüm iyi oldu.

  • note 6 var bizim oğlana verdim.gecen eylülde bir güncelleme aldı durdu. almıyor evet.

  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Vestelden şaşırtan hareketler. Onu bile düşünmesi hayret verici. 9 sürümünü de verseydi level atlayan bir marka olurdu. Ama tek bir ana sürüm yükseltmesini yetersiz görüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HTC ve çerçeve çerçeve diyip Sony'i tercih etmeyip bitiren, sonra da dandik Çin firmalarından kalite ve yazılım güncelleme desteği bekleyen kullanıcılar, beter olun!

  • Valla benim 8 den hiç umudum yoktu, her ne kadar ram rom iyi olsa da sonuçta işlemci giriş seviyesidir ugrasmazlar diyordum fakat 9 hepten hayal olur .. gerekte yok zaten ben cihazın fonksiyonlarını geliştirmelerini daha çok istiyorum misal bunda home tuşu meizu lar gibi üç farklı işlemi yapabiliyor lakin bunu yaparken diğer aydınlatmalı tuşların isigini söndürüp pasif hale getirilmiyor bunun gibi ufak tefek kontrol menüleri ekleseler yeterli bence ...meizu da flyme ile bunları veriyorsa çokta ana güncelleme gerekli değil sonuçta 2 yıl sonra cihazların haşatini çıkarıyoruz zaten ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt
    G7 alin gecin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Helal kral adam eline ağzına sağlık ben zaten bir videonuzu izledim meizu ile ilgili 16th idi galiba cihazı genel olarak beğendiğinizi ama güncelleme desteği konusunda şüpheleriniz olduğunu belirttiniz video da hatta ara güncelleme konusunda geride olduğunu ve bunun meizuya yakışmadığını, bu konunun takipçisi olacağınızı söylediniz ben şahidim bu konuda dürüstlüğünüze ayrıca yorumlarınızı severek takip ediyorum hem bilgilendirici hemde görüşlerinizi belirtiyorsunuz çok sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da Xiaomi kafasında...

    Xiaomi için "güncelleme veriyor güncelleme veriyor" deniyor, adamlar kendi yazılım arayüzünü güncelliyor (MIUI)

    Bakıyorsun, Android sürümü aynı kalmış!

    Meizu'da, Flyme için aynısı yapıyor galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Bu firma zaten güncelleme vermez ki. Alırken zaten, bilip de alınması gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    İşte bize de önerildiği için, araya araya, bu yorumları okudum ve üstünü çizdim.

    Yukarıda arkadaşların dediği gibi, zırt pırt önemsiz olan bir şeyi zaten ben kafaya takmam.

    Fakat önemli ve telefonun en azından 3 yıl sıkıntısız ve güvenli gitmesi açısından yazılım desteğini beklerim ve bu benim olduğu kadar, herkesin hakkı.

    Zaten şu çinlilere karşı ön yargılıyım, f/p ürün yapıyor diye buralara geldi telefon konusunda. Parayı da sokaktan toplamıyoruz, herkes gibi çalışıyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.