Şimdi Ara

Meizu’dan arka ekranlı yeni bir akıllı telefon geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meizu’dan arka ekranlı yeni bir akıllı telefon geliyor


    Geçtiğimiz haftalarda arkasında ikinci bir dokunmatik ekranı olan Pro 7 akıllı telefon serisini tanıtan Çinli Meizu, konsepti beğenmişe benziyor. Firma arkasında ekran olan üçüncü bir akıllı telefonun hazırlığı içerisinde.


     


    Konsept beğenildi


     


    Sızdırılan görsellere göre Meizu X2 adını alması beklenen akıllı telefonda daire şeklinde bir arka ekran yer alıyor. Pro 7 serisine göre daha küçük olan bu ekranda kısıtlı bir fonksiyonellik olacağı tahmin ediliyor. Yani sadece bildirimler ve gelen arama, mesaj gibi uyarılar ekranda görünecek.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 8 için tüm renk seçenekleri burada

    İkinci ekran kavramı aslında YotaPhone ile daha dikkat çekici hale gelmişti. Ana ekran boyutlarında renksiz ikinci arka ekran, pil tasarrufuna önemli bir katkı sağlıyordu. Daha sonra LG V serisinde de küçük ikinci ekranlar görmüştük. Meizu da farklı bir tasarım ile şansını denemek istiyor. Muhtemelen Pro 7 serisinde ikinci ekran oldukça beğenilince yeni modelin hazırlıkları başladı.


     


    Son dönemde Çin pazarının çok rekabetçi bir hale gelmesi yerli üreticileri oldukça zorluyor. Kendi ülkesinde bir dönem ilk beşe oynayan Meizu artık çok aşağılarda kaldı. Bu bakımdan yeni fikirlerle tüketici ilgisini çekmeye çalışıyor. Meizu X2 için şimdilik ne bir çıkış tarihi ne de donanım bilgisi mevcut. 


     







  • Pro 7 olmuş

  • telefonlarda ekran istilası başladı

  • meizu mx4 ve mx5 sonrası xiaomi ataklarına cevap veremeyince saçmalayarak dikkat çekmeye çalışıyor.arkada ekran nedir arkadaş ya.sen yılların mp3 çalar üreticisisin ve bu konuda çok iyisin.koy her telefona özel ses çipseti yap güzel bir dizayn koy çift kamera.zaten yazılımın en sağlam androidlerden biri ne diye gereksiz maceralar peşine koşuyorsun anlamıyorum.
  • Mediatek kullanacağı için devrimsel yenilikler yapsa da yine çoğunluğun tercih sebebi olmayacak.

  • Ekran çılgınlığı devam edecek gibi, bir sonraki nesil telefonlar nasıl olacak merak ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.