Şimdi Ara

Meizu 17 serisinin GaN tabanlı şarj aleti ile geleceği kesinleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Meizu 17 serisinin 8 Mayıs tarihinde tanıtılması bekleniyor ve son birkaç gün içinde şirketin resmi Weibo sayfasında yayınlanan görseller, cihazlarla ilgili detayları ortaya koydu. En son poster ise Meizu 17 serisinin nasıl bir şarj aleti ile geleceğine işaret ediyor.



    Ayrıca Bkz.Tim Cook: iPhone SE (2020), en hızlı Android telefonlardan daha hızlı



    Postere göre, Meizu 17 serisi bir GaN şarj aleti ile birlikte gönderilecek. Siyah ve beyaz olarak olmak üzere iki renkte sunulacağı görülen şarj aletinin ayrıca katlanabilir Amerikan fişine sahip olduğu göze çarpıyor. Meizu 17'nin şirketin yeni nesil 30W Super mCharge desteğiyle birlikte 4500mAh pil kapasitesine sahip olduğu doğrulandı. Bu nedenle kutudan çıkacak olan GaN şarj aleti 30W olacak. Öte yandan Pro versiyonunda ise ek olarak süper kablosuz mCharge desteği olacağı bildirildi.





    Galyum Nitrit şarj teknolojisini geliştirebilir



    Geleceğin teknolojisi olarak gösterilern GaN (Galyum Nitrit) tabanlı şarj aletleri, çok daha küçük boyutlarda olabildiği gibi, daha güçlü olmasının yanında, tipik şarj aletlerine göre daha fazla sıcaklığa dayanabiliyor. Posterde dikkat çeken bir başka aksesuar ise USB-C bağlantı noktasına ve pil seviyesini gösteren bir ekrana sahip yeni bir Meizu powerbank. Kapasitesi bilinmiyor, ancak 10.000mAh'den az olmaması bekleniyor.



    Meizu, 8 Mayıs Cuma günü Meizu 17 serisini tanıtacak. Telefonlar 90Hz yenileme hızına sahip delikli bir ekrana ve Qualcomm Snapdragon 865 yonga setine sahip olacaklar. Cihazların onaylanan diğer özellikleri arasında stereo hoparlör ve dörtlü arka kamera yer alıyor.








  • Meizu yine kendine özgü sistemlerle geliyor. Ah Steve Jobs ah, şu firma ile daha emekleme dönemlerinde uğraşıp darma duman etmeseydib bugün Xiaomi imiş, Oppo imiş, esamesi okunmazdı...

  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Steve Jobs naptı ki meizu ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Meizu firmasını direk kapattırmak istemiş. Gitmiş Çin'e devlet kurumlarıyla filan görüşmüş, satışlarını engellemiş. Meizu da batmış bir süre süründürmüşler meizuyu, batmanın eşiğine gelmiş. Yine de ayakta kalabilmiş meizu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamzasoph H kullanıcısına yanıt
    meizu iyi güzelde neden güncelleme vermiyor orasını pek anlamıyorum ve meizu Türkiye güzel çalışmıyor güncelleme de iyi olmayınca satmıyor.
  • Cihaz güzel aksesuar güzel ama yazılım desteği yok. Adamlar and içmiş resmen cihazlarına destek vermemek için.

  • Evet bunu biliyorum. Aslında Huawei oppo xiaomi den de eski . Güncelleme konusunda vasat olması malesef markadan bir adım geri götürüyor. Erdi Özüağ nın meizu videosunu izledim.
  • Meizu cinliler arasindaki favorim. Ah bir de yazilim destegi iyi olsa.

  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Steve Jobs çok zeki bir insandı ve gelecekte kendi firmasının en büyük rakiplerinin kaliteli ürünler çıkaran Çin firmaları olacağının bilincindeydi, Meizu o zamanlar Apple'ı taklit eden Çin firmalarının en kaliteli ürünler çıkaranıydı, Samsung ile anlaşma yapmıştı ve Exynos işlemciler ile Super Amoled ekranları Samsung haricinde kullanan ana firmaydı. Steve Meizu'nun geleceği noktaları önceden gördü ve tabiri caizse yılanın başını küçükken ezdi, Meizu iflasını verdi. Kendi yağında kavrulan minnacık bir firma haline düştü, o günden sonra ancak bu kadar toparlanabildi.

    Eğer Steve yaşasaydı Xiaomi ve diğerleri de belki yükselemezdi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Meizu kullanıyorum fp oranı mükemmel . Ama hiç güncelleme almadım😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme işini çözmeleri lazım yoksa tutmaaazzz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen öyle hadi xiaomi neyse de oppo iki reklamla milleti düdüklemeye çalışıyor resmen..meizuyu ısrarla bekliyoruz :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.