Şimdi Ara

Meizu 16th Klubü - Yeniden Satışa Sunuldu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
17
Favori
45.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Ben meizu 16th yi gündüz kapalı mekanda p20 pro ile karşılaştırdım, foto kalitesi detaylarda neredeyse birebir aynı idi, gece mate 20 pro ya göre ne olur bilmiyorum ama ois ve sensörü sayesinde çok kaliteli çekim yapıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enermax600 -- 29 Aralık 2019; 17:45:24 >
  • miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi partiyle alakalı olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın,
    Fotoğraf menülerinde geniş açı, makro çekim, bokeh efekti, geniş selfi gibi seçenekler var mı acaba bu cihazda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 2 Aralık 2019; 18:27:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonda halen takılma vs var mı?
    Ekranı 60 hz mi 90 hz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quarez99

    Ürünü yeni aldım aklıma takılan hususlar var :
    1) samsung internet tarayıcıyı kurdum reklam engelleme özelliği olduğu için ancak reklam engelleyiciler işk etapta çalışıp sonrasında çalışmıyor. Bu konuyu nasıl hallettiniz?
    2) flyme arayüzü ile ilgili eksiklikleri hangi ortamdan iletebiliriz? ben menü çevirilerini bile tam olmadığını gördüm
    3) çift tıklama ile ekran kapatma programı telefon her kapandığında tekrar çalıştırmak gerekiyor, çift tıklama programı olanlar hangi programı tercih ediyor ?
    Kardeş bu telefonda çift tıklama ile teli uyandırma özelliği var mı? Çif tıklama ile kapatma o kadar önemli değil. Telefon kapalı iken çift tıklama ile teli uyandırabiliyor muyuz?
    MEizu 16 th den memnun musun? Telefon şişme yapıyor mu?




  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Çift tıklamayla uyandırma var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyagi41

    1 saat kadar uğraştım sabah yeniden başlat - Kapat aç şeklinde, kendi kendine açıldı. Ayrıca ekran açıldıktan sonra parmak izi ve yüz tanıma çalışmadı, güvenlik ayarlarını sıfırlayarak yeniden tanımladım. Ve telefonun açılmadığı sıralarda telefon aşırı ısındı. Bahsettim sorunu yaşayan birkaç örnek buldum üstelik sorunu yaşayanlar yeni sayılır. Belki de telefnun bu son serisinde sıkıntılar mevcut.
    Yaşadığınız problem hala devam ediyormu hocam güncelledikten sonramı problem yaşadınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • börü06 kullanıcısına yanıt
    Dostum henüz bir güncelleme gelmedi telefona. En son kapanma sorununda 1 saat uğraştım açmak için kendiliğinden bir şekilde açıldı ondan sonra tekrar aynı sorunu yaşamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben telefondan çok memnundum ancak youtube da yorum yaparken yanlışlıkla uygulama menusu(arka plan uygulamaları seçilebilen) açıldı, döndüğümde ekranın sağ alt kısmında dokunmatik sert basmayla çalışacak şekle geldi ve en alt kısım hiç çalışmamaya başladı. yazılımsal olarak düşündüm hard reset bile yaptım ancak işe yaramadı, garantiye verirsem de telefonsuz kalacağım. Benzer sorun yaşayan ve çözen var mı?
  • ShotgunPadre S kullanıcısına yanıt
    Gezinme ayarlarını değiştirmişsiniz sanırım. Gezinme ve çoklu görev ayarlarına baktınız mı? Ben mBack kullanıyorum. Çok kullanışlı.
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim, garanti ile konuştum kvk ya göndereceğim digitizer bozulmuş sanırım, ben de anlamadım nasıl oldu valla, sonucu yazarım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaşlar telefon ariyorum, dönüp dolanip 16th'ye geri geliyorum.
    Aradığım özellikler:
    Amoled olmalı mutlaka.
    Stereo hoparlör.
    OIS
    Centiksiz tasarım.
    Düz ekran. yani edge istemiyorum kesinlikle.
    S10e var. Ön kamera büyük ve yer kaplıyor. Tasarımı bozuyor bence. Damla çentik olsa daha iyi olurdu benim için. Birazda küçük kalıyor. S6 kullaniyorum. Netflix, twitch, youtube derken biraz ekran büyük olsun istiyorum.
    Xiaomilerin hic birinde stereo yok. 9t pro, 9 filan ois yok.
    Oneplus 7 ve 7t. Bunlarda çok guzel ama hep yurtdışı cihazı. Teknik destek yok.
    Birde fiyatlar çok yüksek. 2400e 8/128 meizu rakip telefon yok. Fiyat olarakda cazip. Ben güncelleme çok takılmıyorum ama stabilite önemli. Siz ne diyorusunuz bir yardımcı olun?
    Note 10 lite çıkacak. Aslinda güzel ama 6000 asagi olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DntRx kullanıcısına yanıt
    Dostum bende, Meizu 16 TH almadan evvel senin aradığın özellikleri arıyordum. N11 Kası ayı indiriminden 2347 TL'ye 8/128 GB olan Meizu 16 TH'ı aldım. Telefondan genel olarak memnunum. Arayüzü berbat, onun için Nova Launcher'ı kurdum, kafam rahat etti. Kendi arayüzü kullanışsız ve özelleştirme yok. Sesi üst seviye, ekran ışığı daha yüksek olabilirdi fakat bu da idare ediyor. 128 GB'lık hafza yeterli, şu anda 87 GB'lık alanım dolu bile. 256 olsa onu alırdım. Kamerası orta seviye tatmin edici, Ön kamerada flaş yok mesela. Yüz tanıma çok hızlı. Parmak izi'de hızlı ama mesala parmak nemli veya kirli ise bazan hemen okumayabiliyor. Gayet stabil bir cihaz.

    Haa ayrıca aksesuar sorunu var, kılıf ve ekran camı her yerde bulunmuyor, internetten çok kısıtlı seçeneklerde kılıf bulabilirsin. Yani fiyatına göre almaya değer bir cihaz.
  • miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Hocam mat siyah silikon kilif belki bide tempered cam yeter bana aksesuar olarak baktım bunlar mevcut zaten sorun olmaz.
    Benim el biraz fazla terler. Ekrandan parmak izi hangi tel olursa olsun sıkıntı yaşayacağım zaten. S6 kamerası bile yeterli geliyor bana ki meizu haydi haydi yeter. Benim s6 64gb yetiyor. 128de yeter. S6da en sıkıntı ram şuan. 3 gb yetmiyor.
    Flyme güncellemesi almasi benim için yeterli.
    Hocam bu arayüz berbat derken, bu konuyu biraz acarmisiniz?
    Bazi yerlerde whatsap bildirimlerinde sıkıntı oluyormus. Gerci ben uzun süredir rahatsiz etme modunda kullaniyorum ama.
    Birde siz takip etmişsinizdir. Teknik servis sıkıntısı varmi?
    Özellikle batarya değişimi önemli benim için.
    Cevaplarınız için simdiden cok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macera aramıyorsanız, çöp
  • DntRx kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şuan custom romla kullanıyorum ama üstte arkadaş çok güzel özetlemiş. Bende tam sizin aradığınız özelliklerde bir telefon arıyordum. V30 ile bunun arasında kalıp 16th almıştım.

    Whatsappta bildirim olayı izin vermeyle alakalı. Cihazdaki akıllı uyku modunu whatsapp için kapatırsanız bildirimleriniz gelir. Netflix desteği için widevine l3 desteği var. Yani netflix izlerken maksimum 540p görüntü alabilirsiniz. Bu belki sizin için sorun olabilir. Ama fena değil. Youtubedaki 480 gibi düşğnmeyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu kilit ekranındaki titreşimi kapatmanın bir yolu yok mu? Parmağımı okumadığı zaman, yüzümü tanımadığı zaman ve çift tıklamayla ekranı açtığım zaman telefon titriyor. Ayarlardaki titreşim bölümünde atladığım bir şey yoksa eğer hepsini kapattım ama bu ana ekrandakilerden kurtulamıyorum. Custom romda durum nasıl acaba? Bir de bu flyme 8'in stabil ve hatalardan arındırılan versiyonu çıkmış yakın zamanda, globali beklemeden yüklemeli miyim kararsız kaldım.
  • Max Richter kullanıcısına yanıt
    Titreşim olayını hatırlamıyorum malesef. Flyme kullanmadığım için de deneyemiyorum. Benim custom roma tek geçme sebebim siyah bir tema kullanma isteğimdi. Custom roma geçip arayüzü istediğim gibi kişiselleştirdikten sonra bir derdim kalmadım. Flyme 8 eğlenceli smooth bir arayüzüze sahip olmuş. Betası çıktığından beri kullanıyordum ve aşırı memnundum.

    Çin sürümde çince ve ingilizce dil seçeneği var. Telefonu Türkçe yapabiliyorsunız ama ayarlar ve bazı uygulamalar ingilizce kalıyor. Başka da bir dezavantajını hatırlamıyorum. Zaten çin global rom geçişi çok kolay. Denemenizden zarar gelmez. Ben flyme 8 daily beta çıktıktan sonra hep Çin kullandım. Globale dönmedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevabınız için. Peki kullandığınız custom rom'da bu sorun var mı? Yani titreşimi tamamen kapatabiliyor musunuz?

    Flyme 8'i de denedim sorun çözülmüş değil. Muhtemelen pek takılan olmamıştır, benden başka yazan da görmedim zaten. Şöyle anlatayım, telefonu elime alıyorum yüz tanımaya çalışıyor ve tanıyamayınca titriyor. Eğer loş ışıktaysam tanıyamama ihtimali artıyor, birkaç defa art arda tanımaya çalışıyor ve daha çok titriyor. Ben de alışık olmadığım için biraz rahatsız edici geldi.
  • Max Richter kullanıcısına yanıt
    Custum romda yüz tanıyamayınca titreme yok ama sırf bunun için bootloader açıp custom rom yüklemeye değmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.