Şimdi Ara

Meizu 16S PRO İÇİN DESTEK TALEBİ/ GOOGLE PLAY SERTİFİKASYONU TAMAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aldığım duyuma göre, 16s Pro yu YALNIZCA ÇİNDE TUTMA GİBİ SAÇMA BİR Düşünce VARMIŞ. Globale de yazılacak şekilde şunu yazdım.

    Merhaba arkadaşlar, aldığımız haberlere göre Meizu 16S Pro nun GLOBAL OLARAK GELMEME İHTİMALİ VARMIŞ. FİRMA GLOBALDE SATMAYI DÜŞÜNMÜYORMUŞ.

    Sizden destek bekliyoruz. Herkesten Meizu 16s Pro için, Meizu' ya mesaj atmasını istiyoruz.
    mzcs@meizu.com

    Aşağıdaki mesajı kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

    İyi günler, Biz Globaldeki uluslararası Meizu kullanıcıları ve Fanlarıyız. Duyduk ki Meizu 16s Pro, globalde satışa çıkmayacakmış. Bu Bizleri derinden ve çok üzdü. Tüm Dünya' da birçok kullanıcının ilgisini çeken harika bir cihaz. HEPİMİZ MEİZU 16S Pro nun Tüm Dünya da satışa çıkmasını istiyoruz. Lütfen GLOBAL model satışa çıkarın. Sizleri seviyoruz.

    İmza: Tüm Dünyada ki Meizu Kullanıcıları


    İngilizcesi de bu LÜTFEN İNGİLİZCESİNİ YOLLAYIN

    Good day, We are international Meizu users and Fans in the Global. We heard that the Meizu 16s Pro will not be available globally. This deeply saddened us. A great device that attracts many users all over the world. We all want MEIZU 16S Pro to go on sale all over the world. Please put the GLOBAL model on sale. We love you.

    Signature: Meizu Users Worldwide



    Ben bu yazıyı yazdıktan 1 saat sonra Flyme Forum Admini Karvix yazmış. Meizu Marketing ten bilgi almış.

    sanırım diğer sitelerden toplamda bir 50-60 arkadaş gönderdik desteklerinizi bekliyoruz.Meizu 16S PRO İÇİN DESTEK TALEBİ/ GOOGLE PLAY SERTİFİKASYONU TAMAM


    Arkadaşlar yardımcı olmak isteyen olursa mzcs@meizu.com a 2. bir posta atabilirmisiniz?

    Good day, We are Meizu Users and Fans.



    GLOBAL MODEL Meizu 16s Pro we want to go on sale. We want 16s Pro with Band7 and Band20. WHEN will you launch the 16s PRO? We are all waiting for 16s Pro. Please put 16s Pro on sale !!!

    We want a Meizu 16s PRO. We look forward to your reply. We love you.



    Signature: Meizu Users and Fans



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişhekimi06 -- 5 Eylül 2019; 20:9:15 >







  • Yazıp gönderdim. Meizu türkiyeye mail atsak bir etkisi olur mu?
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    onlarla alakası yok hocam onlarda getirmek istiyor İnstagramdan lansmanıda canlı yayınlamışlardı. Ben olayı şöyle anlamış bulundum. Normalde Meizu Globale çıkaracağı ürünün Lansmanını Youtube sayfasından yayınlar EN KÖTÜ REKLAMINI yayınlar. 16s Pro da böyle bir şey olmadı. Firmaya sordum. Onlarda Merkezin 16s Pro yu global etmeme düşüncesini söyledi. Yoksa onlarda 16s Pro getirmek için oradalar. Benden 1 saat sonra Flyme Forum Admini yazdı 16s Pro yu global yapmayacaklarmış diye. Nereden Öğrendin diye sormuşlar o da Meizu Resmi Global Market Departmanından öğrenmiş. Ben satın almak istesem bile Çin modelinde Band7 ve Band 20 yok ülkemizde çok ciddi çekim sıkıntısı yaşar alınmaz. Ülkemize gelmese bile global model çıksa iyi olurdu. Meizu Resmen böyle yaparak Global deki kendi firmalarını zora sokuyor çok güzel telefondu. 2 haftaya kesinlik kazanmazsa çıkmaz bence.
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yardımcı olmak isteyen olursa mzcs@meizu.com a 2. bir posta atabilirmisiniz? - GOOGLE PLAY SERTİFİKASYONU GELDİ.

    Good day, We are Meizu Users and Fans.



    GLOBAL MODEL Meizu 16s Pro we want to go on sale. We want 16s Pro with Band7 and Band20. WHEN will you launch the 16s PRO? We are all waiting for 16s Pro. Please put 16s Pro on sale !!!

    We want a Meizu 16s PRO. We look forward to your reply. We love you.



    Signature: Meizu Users and Fans
  • 2 mail adresimle de gönderdim gelmezse çok üzülücem :/
  • Arkadaşlar maile cevap vermişler aşağıdaki gibi ; Ne düşünüyorsunuz ?

    Dear Sir/Madam,

    Thank you for writing to us.
    Please kindly check this link:https://www.meizu.com/en/wheretobuy.html for your information. If there is no agent in your country, please note that we are expanding our overseas market and wait patiently. Thank you for your interest in our product.

    Have a good day.
  • hiç bir şey düşünmüyoruz. 10 güne kadar globale düştü düştü düşmedi. Ülkemize gelmez.
  • Ulan ilk defa bi telefonu bu kadar beğenmiştim oda tr ye gelmiyor :D Bu telefona denk farklı bir cihaz varmı önerebileceğiniz arkadaşlar :)
  • Mi Mix 4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.