Şimdi Ara

Meizu 16s'in kamera özellikleri hakkında resmi açıklama geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çinli üretici Meizu, önümüzdeki haftalarda yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Dolayısı ile cihazın ne gibi özelliklere sahip olacağı merak konusu. Meizu'nun kurucusu, başkanı ve CEO'su Huang Zhang, Meizu 16s'in optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğine sahip 48 megapiksel Sony IMX586 kamera taşıyacağını açıkladı.

     

    Ayrıca Bkz.QR kodlu tapu dönemi başladı
    Deneyimli yönetici akıllı telefonun 20 megapiksel Sony IMX350 + 12 megapiksel Sony IMX380 sensör ile piyasaya sürüleceğine yönelik iddiaları ise reddetti. Zhang'ın açıklamaları Meizu 16s'in tek arka kameraya sahip olacağına işaret ediyor. Daha önceki raporlar akıllı telefonun 6.2 inç AMOLED ekran ile geleceğini ortaya koymuştu.

     


    Başlangıç fiyatı da belli oldu


    Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ve 6 GB of RAM ile güçlendirilmesi beklenen amiral gemisi telefonda 128 GB dahili depolama alanı yer alacak. Ayrıca 3.600 mAh kapasiteli bir pil içereceğine yönelik iddialar var.

     

    Meizu 16s'in başlangıç fiyatının 3.000 yuan (447 dolar) seviyesinde olacağı bildiriliyor. Huang Zhang daha önce cihazın Mart ayında seri üretime gireceğini ve Nisan/Mayıs aylarında piyasaya sürüleceğini açıklamıştı.







  • Efsane olmuş bu fiyat ve tasarım.

  • Kasa yapısı çok iyi düşünülmüş simetrik ve yumuşak hatlara
    sahip olması ve renk tercihi telefona ayrı bir çekicilik katmış

  • tasarım iyi gbi
  • Meizu 16'nın BENCE kusursuz olan tasarımına dokunmadan dünyanın ilk OIS destekli IMX586 kamerasını koymuşlar, en çok eleştirilen yanı kameraydı, IMX586 ile o da çözülecek inşAllah :)

  • Meizu ucuz yapacağım diye yazılım desteği vermiyor. Şuna 100$ daha koy 2 yıl güncelleme desteği ver peynir ekmek gibi satar.

  • Meizu piyasadaki en f/p markalardan biri. Donanımı diğer popüler amiral gemi modelleriyle aynı tutabiliyorlar. Fiyat ise yarısından daha az. Geriye kalan kısım yazılım ve marka algısı sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman satisa cikar bu telefon bunu alacaz gibi gorunuyor veya redmi note7 pro bunu daha cok istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.