Şimdi Ara

Mehmet Topal Fenerbahçe'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayırlı olsun
  • yalnız hatırlarım arkadaşlarım çok sövüyordu Gs'deki son zamanlarında, çok pas hatası falan yapıyor diye. Valencia'ya 5m'ye gittiğinde seviniyorlardı.hatta 4.5'a Cana'yı alarak kar ettik diyorlardı. Ama adam iki senede öyle geliştirdi ki kendini, herkes şuan çok beğeniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safkar14

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel

    Fenerbahçe'liyim yazmaya gerek yok sanırım,habere de çok feci sevindim fakat hangi akılla M.Topal seneye ŞL'de oynayacak Valancia'dan ayrılıp bu ortamda TR'ye geri döner çözemedim.

    Takıma hayırlı sakatlıksız uzun faydaları olsun ne diyelim.


    Valencia'dan bürüt 1.2 milyon euro alıyor galiba, Fenerbahçe'den en az 2.5 milyon euro net alır (pirim filan derken 3 bile bulur belki). 5 sene oynasa diyelim, 7.5 milyon euro kaybı olacak. Adam haklı olarak döndü Türkiye'ye. 7.5 milyon euro için de bu kaotik futbol ortamı çekilir.

    geçenlerde yıllık 4 milyon önerildi denmişti. zaten bu yaşta avrupadan türkiye ye, hele ki bu ortamda dönmenin sebebi paradır. onun için ciddi bir teklif olması lazım.




  • Mali işlerden anlamam ve karışmayı sevmem ama 7 biraz fazla değil mi?
  • yav zaten emre neden ayrılıyor ki hep düşünmüşümdür ?

    fenerliyim dedi.

    büyük ihtimal cl'deyiz.

    para desen veriyoruz.

    bence gitmeyecek en azından bu sene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue Mountain State


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mishakal

    ulan bu valencia ne borçlu kulüpmüş arkadaş.

    villa silva mata alayını sattılar her yıl cl deler yine bitmiyor kriz yine bitmiyor.

    Tino Costa hakkında duyumu olan var mı ?

    Sol bek zieglerin herhalde bu sene.

    Ahmet Ercanlar az önce tweet atmış. "Tino Costa işi yattı." diye.

    Tiba Costa'yı Aykut Hoca istememiş zaten. Valencia önermiş. Fenerbahçe o bölgeye bir yabancı oyuncu daha düşünüyor. Lass Diarra için uğraşılıyormuş. Gerekirse sponsorlar devreye girecekmiş. Eğer Lass veya onun ayarında bir futbolcu alınırsa tartışmasız Türkiye'nin en iyi orta göbeği Fenerbahçe'de olur. Türkiye liginde şampyon olmak için o bölgenin ne kadar önemli olduğu bilinen bir gerçek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Locote

    Mali işlerden anlamam ve karışmayı sevmem ama 7 biraz fazla değil mi?

    Belkide volkandan fazla forma giyecek bir oyuncu icin fazla degil...

    Bakın emreye ya sakatlanır yada ceza alır. Selcuk zaten saatli bomba.. Bir cristian var o da bu sene aynı düzeyde kalır mı belli degil!

    Bize boyle bir adam gerekti.
  • Ücreti fazla değil. Biz 5,5 milyon Euroya sattık. Orada da 2 senede büyük gelişim gösterdi doğal olarak da fiyatının yükselmesi gerekir. Transfermarkt'da değeri 8 milyon Euro.

    Ama ben haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Fenerbahçe'ye gelmesi sorun değil de, şu ortamda Türkiye'ye gelmek istemesi bana saçma geliyor.
  • Mehmet için şaşırdım nerden nereye tercih yaptı.büyük ihtimal yıllık fazla para alacak.7 ml euro fazla bi rakam ve emreye herhalde artık kapı görünebilir.fenerbahceye hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: empath

    7 M € etmez bu adam

    Kaç eder?
  • Eşine oturma izni çıkmadığı söyleniyordu, eğer bu doğruysa ve bunun üzerine bir de para ve yeni doğan bir çocuk eklenince dönmesinde yanlış görmüyorum ben.

    Transfere dönersek, 7m euro kesinlikle hak ettiği bir para bence, bana 1 hafta önce sorsanız eski Mehmet'i düşünür ve bu para verilmez derdim fakat o eski Mehmet'le yeni Mehmet'in arasında gerçekten çok fark var, o mevkiye alabileceğimiz en iyi yerli alındı haber doğruysa, inşallah hayırlı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben çokda olumlu yaklaşmıyorum bu transfere. Ben Mehmet Topal'ın öyle takım sırtadığı bir maçı hatırlamıyorum daha. Gelsin görelim bakalım, umarım yararlı olur.

    Yukarıda bir mesajda okudum, Valencia eğer maddi krizde ise alacağımız ilk adam Jeremy Mathieu olmalı. Tam bizim sol bek için ideal bir oyuncu, keşke 7 milyon euro yu ona harcasalardı.
  • Ahmet Ercanlar bir tweet daha attı.

    Tino Costa için, Valencia 9M€ istiyormuş ama biz, 5M€ veriyormuşuz. Bu yüzden bu transfer yatmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menanty

    Valla ben çokda olumlu yaklaşmıyorum bu transfere. Ben Mehmet Topal'ın öyle takım sırtadığı bir maçı hatırlamıyorum daha. Gelsin görelim bakalım, umarım yararlı olur.

    Yukarıda bir mesajda okudum, Valencia eğer maddi krizde ise alacağımız ilk adam Jeremy Mathieu olmalı. Tam bizim sol bek için ideal bir oyuncu, keşke 7 milyon euro yu ona harcasalardı.

    Mehmet Topal takımı sırtlasın diye alınmadı ki zaten, defansif açıdan yerlerde sürünen Fenerbahçe orta sahasını toplasın diye alındı. Asıl transfer yapılmadı daha orta sahaya, biraz sabır.
  • Ulan avrupada 1 adam yetişsin hemen alalım.. 1 tane Türk kalmasın abi, Hamit Gs,Nihat Bjk,Topal Fb.. Kendiniz yetiştirin abi Allah aşkına alt yapı denilen bir şey var..
  • öncelikle hayırlı olsun fenerbahçe icin güzel transfer ama anlamadığım bu adam türkiyeden giderken alacaklarından vazgeçmiş bir adam sırf avrupada oynamak için devre arasında chelsea everton m.city haberleri cıkmıstı transfer için ne olduda 2 senede geri döndü anlamadım demek para avrupadan kıymetli geldi
  • Arkadaşlar haber doğru. Zaten belliydi geleceği. Topal'ın Fenerbahçe'yi tercih etmesinde bir değil birden fazla etken var.

    1. Eşi oturma izni alamadığı için çok zorluk çıkıyor.

    2. Valencia kulübü maddi kriz yüzünden kötü durumda. UEFA'nın son kriterlerine uyum sağlamak için acil olarak ihtiyaç dahilinde gerekli para kaynağını sağlamak için transferlere onay verildi.

    3. Türkiye'den bir tek resmi teklif bizden geldi. Yani söylendiği gibi Galatasaray herhangi bir teklif yapmadı.

    4. Topal için eşi, ŞL'den daha önemli.

    5. Topal Valencia'dan aldığı paranın çok daha fazlasını alacak.

    6. İspanya ve İtalya'dan teklifler gelmiş ancak eşi istememiş.

    Çok iyi bir transfer ve transfer başarısıdır. Hayırlı olsun Fenerbahçemize.
  • Umarım doğrudur.
    Emre de gitmezse ki umarım gitmez, bomba gibi bir orta sahamız olur. 2 Türkle öyle iyi bir orta saha, hayali bile güzel.
  • Aykut Kocaman'ın ne kadar nokta transferler yaptığını hepimiz biliyoruz. Mehmet Topal transferi de -tabi doğruysa- çok iyi bir transfer olur takım için. Hem disiplinli, hep aradığımız bir oyuncu, hem milli futbolcu, hem de yabancı kontenjanını doldurmayacak. Valla transfer sezonuna çok iyi başladık diyebilirim. Aykut Hocamızın transfer stratejilerini hayranlıkla izliyorum. Umarım devamı gelecek.


  • Eğer emre veya costa 'dan biri alınacaksa 4-3-3 denenmeli.

    Alınmayacaksa baronin durumuna göre tek ön libero ve çift forvet denenmeli. ( Giroud - Cardozo - Bienvenu -

    yobo leichester city takımla anlaştığı yazıyor.

    ömer temelli lugano ile ilgileniyoruz demişti.

    hadi lugano olmadı diyelim illa yabancı stoper buluruz ama serdar kesimal'ide unutmamak lazım.

    keza olmadı emre takımda durursa sağ açık'a krasiç i almalıyız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.