Şimdi Ara

Mehmet Şimşek’ten sanal paralara gönderme: “Para basmak devletin işi” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Demek istiyor ki bu islerden nasil vergi aliriz hala bir yol bulamadik.

  • kusura bakma mehmet abi ;

    sen devletin kaynaklarını dibine kadar sömürüyorsun. makam aracın var bilmemkaç silindirli. ben 4 silindirli 12 yaşında aracımın ocak bandrolünü kredi kartınla nasıl öderim onu düşünüyorum.

    garibanı düşünmeden çıkardığınız her vergi ters tepiyor. insanlar bahis , iddia , piyango ile yolunu bulma derdinde. içki de bu kadar vergi var millet kaçak peşinde.

  • Kripto paraları yasaklasınlar ekran kartı fiyatları uçtu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 15 Şubat 2018; 21:12:1 >
  • Bizim maliye bakanlarımızın tek bi görevi oldu zaten, vatandaşı her koşulda iliğini kurutana kadar soymak. Burdaki vatandaşdan kasıt orta gelir ve altı olanlar diye parantez açmak lazım.
  • çocuğun içtiği limonata ve gazoza özel tüketim vergisi koyan adamdan ne bekliyorsun ki.
  • Ne kadar geri kafalilar. Yil olmus 21.yy adam parayi devlet basar diyor. Hicbir yenilige acik degiliz, varsa yoksa kendi keyf-i sefalari.



    Tv deki siyasetcilerin hepsi yasli ve kendi ceplerinin dostu. yok mu soyle y ve z kusagina hitap edecek sadece vatanini dusunen adam gibi adam bir aday.

  • ingiliz vatandaşlığını bırakmış mı? Başbakan yardımcısı da olmuş. Kürt kökenli ingiliz vatandaşıydı... 800bin dolar maaşı bırakmış bakan olmuş 25bin tlye.. bir rivayete göre 2001 krizini ingiltereden 5milyar $ bir gecede sok çıkar yaparak ecevit hükümetini krize sokup düşürtmüş... hep uyanık olmak lazım... yani böyle adamlar hiç asgari ücreti rahatlatır mı sence? umut ufuk çizgisi gibi... hiç bir zaman erişemeyeceğin bir hedef ülkede... gençlerin durumu zor ev almak nasıl kaç yılda hangi maaş ve iş ile.. ayrıca nasıl birey olabilecek? karı diyecek sen karaktersizsin/kişiliksizsin(çünkü birey olamamış*** birey olarak tek yaşayıp kitap kültür eğitim kira vs.. yapılamıyor) fareye çevirecek bir de çocuk varsa adam köle oldu... neden geldim deyip dünyaya yavaş yavaş ölecek... her biti kaynağında görelim... devlet olmak / olabilmek öyle kolay iş değil !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 24 Şubat 2018; 3:16:24 >




  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Güzel düşünceler paylaşıyorsun da bir de düzgün yazı diliyle yazsan keyifle okuyacağız. Kadın erkek ilişkisiyle ilgili iyi şeyler diyorsun ama tam anlaşılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.