Karşılaşmanın en çok tartışılan pozisyonunda Mehmet Yıldız ile girdiği ikili mücadelede rakibini ittiği iddia edilen İbrahim Üzülmez o pozisyonu anlattı.
Ömer Güvenç'e o pozisyonu tam olarak hatırlamadığını söyleyen İbrahim Üzülmez "Pozisyonu tam olarak hatırlamıyorum. Bana Mehmet penaltıydı dedi ama ben de "tartışılır" dedim. Mehmet benden öndeydi. Daha avantajlıydı. Benim itmem oldu ama o da kendisini attı" dedi. Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız ise pozisyonun penaltı olduğunu savundu.
Şu kenardan orta yapıp Servet'in kafa vurduğu pozisyon ise eğer penaltı falan değil bence.Sivas atamadı 90da yedi kaybetti başka birşey aramak yanlış maçta.
Ama bu adam deyim yerindeyse öküz gibi kuvvetli.İbrahim Üzülmez çekiyo çekiyo adam düşmüyo en sonunda 2 ayağını kaldırıp koluna asılınca düşürebildi.Walla dengesi bozulmasa öyle bile gidebilirlerdi walla
bu mehmet yıldız iyi topçu yaa öyle üflemeyle düşmüyor tam sevdiğim futbolcu tipi
transfer edin o zaman
sonuç ne oldu şimdi penaltısımı verilmemiş Sivasın?
çekişrtirin,sallayın hoca biraz daha dökülcek bişeyler...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
ibo ittim diyo mehmet itildim diyo sen ne anladın peki
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
quote:
ibo ittim diyo mehmet itildim diyo sen ne anladın peki
yok Ulusoy için istifa çıkarmı burdan,bu topicden onu soruyorum ben...
yok ben bu topicten bjk nin yine ucuz kurtulduğunu çıkarıyorum
şorta yada formaya amcam sagolsun diye yazdırın en guzeli
yahuarkadaş hala amca dayı diyor adamlar. 2-0 dan 2-2 ye getirmişsin maçı.penaltı verilmiş lehine,rakibinin golu verilmemiş(bence de ofsayt konu bu değil) hala amca dayı muhabbet...
zorla şampiyon yapacaksınız bizi olmaya niyetimiz yokken(oyun olarak)
hadi yine buldunuz bir şey... bari bu sefer ligden çekilmeye kalkmayın...
geçen geçmiş önderin gs maçında koluyla son dk da uzaklaştırmasıda penaltıydı luganonun arkadan çekip düşürdüğü de kırmızı ama kimse delikanlı gibi çıkıp yaptım demedi helal ibrahime
lehine penaltı verilmis diyor evet verilmis hak ise verilir zaten gorevi vermek bir de lutufmus gibi anlatıyorsun golu verilmemis diyorsun bencede ofsayt diyorsun hatta konu bu değil diyorsun ama yinede diyorsun be kardesim 2-0 dan 2-2 oldu diye hakemin haksızlık yapma hakkı var mı mantıga bak sen nasılsa 2-2 yaptın hakkını aramaya hakkın yok bak bak eh fener 11 puan farktan geldi sampiyon oldu siz niye 3-4 senedir hala cem papila,düğmeye basılmıstı vs diyorsunuz? 11 puandan ligi verdiniz demek ki bisey diyemessin bu mantıkla
e amca dayım ne yapmış bu akşam onu soruyorum... neyin hakkını arıyorsun,artık yemiyor insanlar bunları...
elle şampiyon oldunuz rize maçını zorla tekrar ettirdiniz cem papilaya prim verdiniz daha neler var neler
quote:
e amca dayım ne yapmış bu akşam onu soruyorum... neyin hakkını arıyorsun,artık yemiyor insanlar bunları...
sivas-bjk 58. dk bak yukarıda ittim diyor kendiside
daha baska bisey var mı?
osman3900 "elle şampiyon oldunuz"
lehine penaltı verilmis diyor evet verilmis hak ise verilir zaten gorevi vermek bir de lutufmus gibi anlatıyorsun golu verilmemis diyorsun bencede ofsayt diyorsun hatta konu bu değil diyorsun ama yinede diyorsun be kardesim 2-0 dan 2-2 oldu diye hakemin haksızlık yapma hakkı var mı mantıga bak sen nasılsa 2-2 yaptın hakkını aramaya hakkın yok bak bak eh fener 11 puan farktan geldi sampiyon oldu siz niye 3-4 senedir hala cem papila,düğmeye basılmıstı vs diyorsunuz? 11 puandan ligi verdiniz demek ki bisey diyemessin bu mantıkla
buna latifen söyledim gerçi sen anlamazsın erol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme