Şimdi Ara

Mehmed (Bir Cihan Fatihi )-BİTTİ- Kenan İmirzalıoğlu & Kanal D - Salı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
3
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İzliyordum yazık oldu hem diziye hem de Kenan abi'ye umarım başka kanal alır da devam ederiz.Kenan İmirzalıoğlu en sevdiğim oyuncu. En çok da ona üzüldüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    İzliyordum yazık oldu hem diziye hem de Kenan abi'ye umarım başka kanal alır da devam ederiz.Kenan İmirzalıoğlu en sevdiğim oyuncu. En çok da ona üzüldüm.
    Başka bir kanalın alacağını Hiç sanmam. Diziyi bende izledim az çok . Millet artık bu tür filmlere TOK.Çünkü sıradan olacağını belli etti.Kostümler , hareketler , dövüş sahneleri , konuşmalar falan hep bir önceki filmi getirdi akla.Kenan a yazık olmadı . Israrla bu dizide oynamak istedi. Bunun yerine başka bir senaryoda oynasaydı şuan izlenen bir dizi olurdu. Kenan kendi kendine yaptı . O yüzden 2-3 yıl ortalarda görünmez.
    Şöyle 45-50 dakikalık bilim kurgu - fantastik tarzı bir dizi yapsalar ve Netflix e koysalar o zaman uçar gider..Tv izleyen sayısı gün geçtikçe azalıyor . Millet filmleri hep İnternetten izliyor artık. Tv nin pek bir albenisi kalmadı . O yüzden Final yapmadan bitirilen diziler tamamen rafa kaldırılıyor.Boşa zaman ve para harcanıyor.




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.