Megane ve Golf

-
-
Megane iyi prim yapmaz, Golf pahalı, Leon alınır.
-
Ne primi hocam 6 yaşında araba ve de 6 yaşında araç alıp en az 10 yaşına kadar kullanmaktan soz ediyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 9 Kasım 2022; 12:37:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende megane 4 hb icon var, comfortline golfler ile aynı fiyat sanırım. çok daha dolu bir araç, ben tercihimi megane dan yana kullandım.
-
Ben de o şekilde düşünüyorum gt line veya icon alacak gibiyim.1.6 dci 130 luk hic fena durmuyor incelemelerde
615.000 tl'ye 0 kilometre Golf İmpression diyorum
-
-
Full araca binmek daha iyi daha keyifli olur. Arada uçurum yok. Hatchback Megane, İspanya üretimi olduğu için kalite olarak da iyi. Sunrooflu bulabilirseniz daha iyi olur. Olmayınca olsa dersiniz, olunca isterseniz kullanmayın kapalı dursun.
-
Forumdaki bu konuya gelmesi beklenen asıl 2 eleman kayıp
Siz kim olduğunu biliyorsunuz, söylememe gerek yok sanırım.
Konu sahibine uyarı, 2 sini de dikkate almayın.
2.El kaygınız varsa, sık araç değiştiriyorsanız GOLF. Fakat ikinci el kaygım yok, aldığım araca da uzun süre bineceğim. Binerken de zevk alayım, ilgi çeksin, içinde biraz daha teknolojik oyuncaklar olsun, yolculuklarım yalnızca bir yerden bir yere gitmek değil de keyifli gideyim diyorsanız MEGANE. Volkswagen Golf evet güzel, ancak Vag grubunda paket olarak en dolusunu almadıkça araçtan zevk alamıyorsunuz. Doğuş otomotiv donanımları çok kısıyor. GTline veya Icon Cam tavanlı bir Megane'ı Golf Comfort'a tercih ederdim. Ama Highline + cam tavan'lı ise tercihim Golf olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybarszn -- 9 Kasım 2022; 15:50:43 > -
katılıyorum.
doğuş oto | volkswagen, audi, seat, cupra, skoda ve porsche yeni modeller, fiyat listesi, servis
Doğuş Oto | Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda ve Porsche Yeni Modeller, Fiyat Listesi, Servishttps://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-golf-10-tsi-110-ps-impression-man-a2983 -
Golf 1.0 TSI 110 PS Manuel Impression ₺617,800.00 liste fiyatı var, boş paket ama sıfır araç,
-
Hocam golf 8.jenerasyonu bence tam hayal kırıklığı çok inceledim araçla alakalı çok sıkıntı var ben 8.jenerasyonda makyajın beklenmesi gerektiği kanısındayım.7.5 da da 1.5 tsi istiyor insan haliyle 700 bine çıkmam gerekiyor bütçe olarak.700 bin lira verip de yalıtım malzeme kalitesi diye golf de almak mantıksız. Alınabilir bir dönemde alsaydım 5 sene önce 0 arac alsaydım farkı verip golf düşünürdüm ama şu an 150 200 bin liralık bir fark yok megane icon ve golf arasında kanımca
megane alın ama 1.6dci almayın, 1.6dci R9M kodlu motorun üretimi birkac yıl önce sonlandırıldı. hatta dizel yerine benzinli alın daha keyifle binersiniz. 1.33TCe - 7 ileri yeni nesil ıslak kavramalı EDC şanzımanlı.
Hocam 1.5 üretimi de bitecek,kronik bir sorun mu var bildiginiz ?.Dediginiz araclar 2019 uretimi sonrası için geçerli bir de 1.3 motor hiç de ekonomik değil anladigim kadarıyla performansli kullanımda ki benim kullanimim öyle.Biraz performans motoru olmuş sanki ve de hb düşünüyorum hocam dediğiniz kombinasyon hb getirmiyorlar maalesef Avrupa bizi kiskaniyormus ;)
jantlar orijinal mi? yoksa lexani mi?
-
Bol keseden donanım ve dizayn seviyorsan Megane..
Arabanın kendisini seviyorsan Golf 7. burada kim ne derse desin Megane Golf'ün kalitesinde değil. bunu zamanla aracı kullandıkça, iyice haşır neşir oldukça da anlayacaksın. yine de beğendiysen alınır tabi ki.
İki aracı da kesinlikle manuel tercih ederdim..
Golf 8 ancak sınıf km denk gelirse alınır. 8'lerin ilk çıkanları hep bela hep sorun. zaten malzeme olarak da eski özen yok Golf'te artık imajı sattırıyor ne satıyorsa.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 10 Kasım 2022; 23:10:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her motorda görebilirsiniz bu tarz şikayetleri.Bana hiç şikayet olmayan 1 motor söyleyin gidip alayım
orijinal, fabrika çıkışlı
En Beğenilen Yanıtlar

615.000 tl'ye 0 kilometre Golf İmpression diyorum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X