Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.028
Cevap
139
Favori
3.055.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam beyler bende MeganeII kervanına katıldım. Canavar gibi araba fakat neden mp3 çalar kullanmamışlar anlamadım. O kadar teknolojiden bahsetmişler bi mp3 çaları fazla görmüşler. Kasetçalar koymuşlar. Bunlar hangi devirde yaşıyor anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MONTAIGNE

    Selam beyler bende MeganeII kervanına katıldım. Canavar gibi araba fakat neden mp3 çalar kullanmamışlar anlamadım. O kadar teknolojiden bahsetmişler bi mp3 çaları fazla görmüşler. Kasetçalar koymuşlar. Bunlar hangi devirde yaşıyor anlamadım.

    Sorma arkadaşım stokta kalan kaset çalarları bitirmek içinmi böyle bir şey yaptılar anlamadım.Bende 6'lı cd changer var ondan yırtıyorum.2006 modellerden itibaren cd çalar koydular ama oda bildiğim kadarıyla Privilage hariç track çalıyor.Nihayet Megane III'te mp3 çalar + harici müzik çalar bağlantısıda var.
  • Benim araçta 2006nın ortasında çıkan modellerden. Fakat kasetçalar var. Megane III e geçene kadar mp3 işini nasıl halledeceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MONTAIGNE -- 5 Ekim 2009; 22:20:20 >
  • Müzik için Fm transmitter, kaset adaptörü, harici aux , xcarlink şeklinde çözümler var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MONTAIGNE

    Benim araçta 2006nın ortasında çıkan modellerden. Fakat kasetçalar var. Megane III e geçene kadar mp3 işini nasıl halledeceğiz.

    O zaman aracınız faz 1 sonuçta azda olsa 2006 model faz 1'ler var oda size denk gelmiş.Forumu biraz araştırırsan uygun olan seçenekleri görürsün.
  • Arkadaşlar benim 2004 MEgane 2 DYN Sedan ın var. Kaset çalar kullanmak istemediğim için bana Fm Transmitter önerdiler ancak birçok model denememe rağmen çakmaklığa taktığım fm transmitterler çalışmadı , başka arabalarda denedim çalışıyor. Çakmaklığımda sorunsuz çalışıyor. bir arkadaşım uçlarının kısa geldiğini temas etmediği için çalışmadığı söylüyor bazılarının uc kısımlarının uzun olduğu söylendi. böyle bir durumla karşılaşan var veya konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.
  • sahibindende veya baska sitelerde cikma MP3ler var renaultlardan cikma. onlar uyuyor. fiyat 200-300 tl.


    quote:

    Orijinalden alıntı: MONTAIGNE

    Benim araçta 2006nın ortasında çıkan modellerden. Fakat kasetçalar var. Megane III e geçene kadar mp3 işini nasıl halledeceğiz.
  • merhaba herkese size bir şey danışmak istedim aracımın sol arka kapısının çıtasını tutan tırnak kırıldı çıkartmaya çalışırken görüntüde herjhangi bir sorun yok ama kapıyı kapatırken titreşim yapıyor zzzzt diye iğrenç bir titreşim sesi çıkıyor. yeni çıktaya 100 tl fiyat istediler. onu oraya neyle sabitleyebilirim japon damlatsam biraz tutarmı yada başka bir yapıştırıcı önerirmisiniz? japon yağmurdan çıkabilirmi cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cradl3

    merhaba herkese size bir şey danışmak istedim aracımın sol arka kapısının çıtasını tutan tırnak kırıldı çıkartmaya çalışırken görüntüde herjhangi bir sorun yok ama kapıyı kapatırken titreşim yapıyor zzzzt diye iğrenç bir titreşim sesi çıkıyor. yeni çıktaya 100 tl fiyat istediler. onu oraya neyle sabitleyebilirim japon damlatsam biraz tutarmı yada başka bir yapıştırıcı önerirmisiniz? japon yağmurdan çıkabilirmi cevap verirseniz sevinirim.


    japon tutabilir ama önerim: önce maskeleme banti cekmek gerek ki boyaya bulasmasin, sonra özel bir silikon var siyah renkte, sanayideki ustalarin hepsinin elinde var, onu sıkınca inanilmaz dayanıklı olur.

    eski aracımın plakalığını bir turlu tutturamıyordum, onunla yapistirmislardi, bir daha çıkamadı.




  • slm herkese

    megane 2 dci 80 bg araç alacaklara tüketimle ilğili bilgi vereyim

    ben istanbulda şehiriçi devirli olarak kullanıyorum aracımı, her ışık yandıgında depoyu tam dolduruyorum,

    bir depo işık hemen yandıgında 53-54 litre mazot alıyor,

    770 km yapıyorum şehiriçi-klima hep açık ,kışın 800-820 km,

    uzun yolda 900-1000 km ortalama 110-160 km hız klima açık

    şirketteki bayanlardan sakin kullananlar rahatlıkla 900 km yapıyorlar,

    bi arkadaşımız üşenmemiş denemiş 2006 model aracı ile 2007 yılında yazın klima açmadan 70 i geçmeden 1350 km yapmış.


    hafta sonu istanbul-ankara yaptım normalde 1 depoyla rahat gidip dönülür,

    şehiriçi 20 km kullandıktan sonra yola çıktım, 100 km kadar ankara içinde kullandım toplamda 850 yazınca ışık yandı

    otobanda 130-170 km aralıgında hız yaptım( normalde hiç yapmam denemek için)

    ...............




  • Teşekkür ederim bilgilerden ötürü.. Ben de megane almayı düşünüyorum. Biraz bilgi sahibi olmak için gelmiştim.:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memin05_06

    Teşekkür ederim bilgilerden ötürü.. Ben de megane almayı düşünüyorum. Biraz bilgi sahibi olmak için gelmiştim.:)


    bence düşünme al:D. Süper araç. tavsiye ederim. Kullanıyorum. çok klas bi araba.
  • arkadaşlar 2 araç arasında kaldım hala karar veremiyorum engelliyim tam otomatik bi araç alacagız fakat 2 seçenek var önümde
    araçlar
    toyota corolla 1,6 comfort A/T 124 Hp: 42,000
    yada MEGANE II legend serisi 110 Hp :38,000

    araçlar benzinli
    ve megane banan daha estetik görünüyo bence megane II efsane kasa olmaya aday çok hoş görünüyo ve donanımı süper fiyatta uygun

    toyota oda çok güzel ama arka tarsarımı hoşuma gitmio fakat seçim yapamadım sizce hangini alayım

    Önemli Not : kanunen arabayı 10 yıl satamam satsamda 10 yıl dolmadan başka bi araç üzerime alamam o yüzden bana yardım edin sorunsuzluk konfor yakıt tüketimi içerişye ses alırmı yol tutuşu nasıldır bu araçların bana bilği verirseniz çok önemli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 9 Ekim 2009; 1:11:59 >
  • bende mart 2009 da extreme aldım benzinli.memnunum şikayetim yok.akrabalarımın çoğunda da megane 2 var, şikayet duymadım. yalnız otomatik ön cam krikoları hariç servis motor bozulmuş deyip 200 istedipazarlıkla 125 yaptırdı.forumu dolaşırsan şikayetleri görürsün.gerçi yenilerde şikayetler giderildi deniyor.toyota sorunsuzluğuyla ünlü on yıl satamıyacaksın ayrıca içeriye ses almama konusunda meganeden çok üstün hatta lagunadan da.ben olsam aradaki 4000 tl ödeme çok önemli değilse corolla alırdım. tercih senin .iyi olur allahtan kötü çıkarsa bizden bilme deme.hayırlı olsun hakkında.ı
  • Çıplaklık ve sorunsuzluk için toyota. Konfor ve prestij için Megane. Toyotacılarında dediği zaten araçta çok fazla yeni donanım olmamasından sorun çıkmıyor.
  • Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bir konu var bende 2004 megane 1,6 dyn sedan var. klimayı açtığım zaman orta konsolda yer alan hava ızgarasının sol tarafı, sağ taraftaki ızgaraya göre neredeyse iki kat fazla hava üflüyor. Bu durum olağan mı yoksa benim havalandırma sisteminde mi bir arıza var. Klima harici normal havalandırmayı açtığımdada aynı durum söz konusu. Konu hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: POWER77


    Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bir konu var bende 2004 megane 1,6 dyn sedan var. klimayı açtığım zaman orta konsolda yer alan hava ızgarasının sol tarafı, sağ taraftaki ızgaraya göre neredeyse iki kat fazla hava üflüyor. Bu durum olağan mı yoksa benim havalandırma sisteminde mi bir arıza var. Klima harici normal havalandırmayı açtığımdada aynı durum söz konusu. Konu hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim.

    Sorun var mı bilmiyorum ama benim arabada da aynı durum var?
  • Izgaraların altında birer çember var oraları oynarsanız. Fayda etmiyorsa oraya bağlantılı olarak hemen iç kısımdaki hava kapağında sıkıntı vardır. Izgara değişirse çözülür gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: POWER77


    Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bir konu var bende 2004 megane 1,6 dyn sedan var. klimayı açtığım zaman orta konsolda yer alan hava ızgarasının sol tarafı, sağ taraftaki ızgaraya göre neredeyse iki kat fazla hava üflüyor. Bu durum olağan mı yoksa benim havalandırma sisteminde mi bir arıza var. Klima harici normal havalandırmayı açtığımdada aynı durum söz konusu. Konu hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim.


    icine yaprak kacmista olabilir, acip kapatma parcasi tam kapatmiyor da olabilir diye dusunuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirtetik

    Son olarak,sürücü kapısının müsait olmasından dolayı kolumuzu dayayıp kapıyı biraz kaydırmışım.
    Serviste düzeltmelerini istediğimde açık olan kapıyı 2 kişi alttan tutarak kaldırdı ve ters kısma doğru esnetti.
    Sonuç;pek bişey değişmedi fakat kapı fitilinin biraz aşınması ile (arka kapı ile ön kapı arasında kalan şasede bulunan) kapı cam hizasından orta direkteki plastiğe sürtüp gacırt gucurt ses çıkarıyordu,zaten servise gidip kapıyı kaldırtmaya çalışma nedenimde buydu.
    Orta direkteki plastiğin sürten kısmına(süretmekten parlayan kısım) yapışkanlı fitilin ucundaki kadifemsi yapıdan oluşan stickerlardan yapıştırdım.
    Ses kesildi,fakat kapıyı biraz daha hızlı örtmem gerekiyor.(resimlerde mevcut)


    arkadaslar bu hafta iş seyahatim oldugundan arabaya 5 gün binememiştim, geldiğimde bi baktım sürücü kapısı acıp kapatırken biyere takılıyo tık diye bi ses geliyo falan baktım kapı sanki kaymısta camurluğa sürtüyo tam sol camurlugun orta kısmıyla kapının orta kısmı hafif birbirine dokunuyo acıp kapatırken. kapıyı alttan kaldırdım düzeldi ama cok enteresan geldi bana kendi kendine durduğu yerde kapının düşmesi, daha önce basına gelen oldumu

    bide emirtetik seninkinide boyle mi düzelttiler yoksa daha sonra tekrar bi müdahale yapıldımı, bizim kapılar ayarlanabiliyormu acaba bu durumlara karsı




  • 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.