Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.028
Cevap
139
Favori
3.055.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12781279128012811282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraktugra

    kardesim gecmis olsun. şanziman vites diyince aklima birtek hidrolik basinciyla ilgili bir problem oldugunu dusunuyorum. elektro pilotlardan da olabilir. basinc sensoru var ondan da olabilir. aklima gelen bunlar sadece kardesim umarim isini gorur.

    Saollasin dostum eve gidiyorum simdi hemen arabayi isindirip tekrar denicem inss olmaz yoksa masrafa giricez galiba:(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Its Payne kullanıcısına yanıt
    O şekilde fazla kullanma,vites geçişlerini sağlayan elektro valfler var,onlarda olabilir büyük ihtimal,4 üde değişir yağda değişir,minimum bir 800 lük olursun gibime geliyor.
  • arkadslar megane 2 expression 1.5dcı aracım var.aku bıtırıyor neden olabılır lutfen yardım edın.
  •  MEGANE II BÖLÜMÜ beyler sa ya ufak bi sorum olacakti bu kapi ve lastik sensorlerini gosteren ekranjn adi ne bilen varmi suan dadece tek on lastik gozukuyo baska hicbireey gozukmuyo kapilar falan ekranin adini soylerseniz arastirabilirim tesekkurler
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Hocam elektrik aksaminda kaçak olabilir. Sonradan alarm eklendiğinde oluyor genelde. Alarm falan gibi bir şey yoksa iç lambalar gibi aksamlar da kaçak yapabilir.
  • ilyas2107 İ kullanıcısına yanıt
    Dashboard geçer terimsel olarak. Bizim forumlarda gösterge paneli diye arayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _muhaRRem_

    Hocam elektrik aksaminda kaçak olabilir. Sonradan alarm eklendiğinde oluyor genelde. Alarm falan gibi bir şey yoksa iç lambalar gibi aksamlar da kaçak yapabilir.

    Alarm falan taktirmadim 2 gun hic kullanmadim sogukta buz tutmustu sonra havalar acti buzlar cozuldu arabayi calistirdim boyle oldu sadece on sag lastik gozukuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frontoza

    O şekilde fazla kullanma,vites geçişlerini sağlayan elektro valfler var,onlarda olabilir büyük ihtimal,4 üde değişir yağda değişir,minimum bir 800 lük olursun gibime geliyor.

    Hocam bu sabah ise geldim arabayla sabah gene vites kutusunu kontrol et dedi vitesi sert gecirince lambalar yandi ve sorunsuz bi sekilde geldim işe ama genede masraf acicak galiba bana:(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Its Payne -- 5 Ocak 2017; 10:8:56 >
  • Güncell
  • Arkadaşlar aracım 2005 1.6 benzinli otomatik megane 2 bugün aracımı çalıştırdığımda yağ değişimi yapılmalı yazısı çıktı ekranda çok şaşırdım çünkü ekranda daha 7.500 km daha vardı değişim zamanına ve ekrandan yağ seviyesine baktım full dolu gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım ? Yağ değişimini yapmalı mıyım yoksa böyle devam edeyim mi ? Bir de Şanzuman yağı mı motor yağı mı sizce hangisinin uyarısıdır bu ?
  • iyi akşamlar 2008 megane 2 1.6 benzinli otomatik şanzıman aracı yeni aldım forumdan ufak tefek şeyleri yeni yeni ögreniyorum teypde usb girişi yok menüyü kurcalarken aux diye birşey gördüm gördüğüm kadarıyla buraya kablo baglayınca oluyormus benim merak ettiğim bu cakmaklıktan calısan usb aux ceviriciler var bunlardan alsam saglıklı bir şekilde usb mi kullanabilirmiyim kullanan varmı böyle bir cihazı yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin
  • dd2dl5 kullanıcısına yanıt
    Yağ değiştireli 1 yıl olduysa km dolmasa bile yine yazı çıkar. Servise gösterin yağ iyi durumdaysa daha gerek yok diye yazıyı iptal ederler.
  • abdullahTR A kullanıcısına yanıt
    Aux aktifleştieme ile ilgili birçok tarif var forumlarda. Bu forumda da var zaten, biraz arayınca bulabilirsiniz. Ayrıca bizim araçlar için hazır aux kablosu da var, 30 tl civarında. Teybi söküp o kablonun soketini teybe takınca auxu kullanabilirsiniz.

    Bahsettiğiniz cihazı da bu aux bağlantısına bağlayıp kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • delimatrock kullanıcısına yanıt
    o hazır kablonun adı nedir aradım bulamadım
  • abdullahTR A kullanıcısına yanıt
    Megane 2 aux kablosu. Aşağıdaki linkte var mesela.



    http://www.hepsiburada.com/next-renault-megane-aux-kablosu-pm-otnext4081507f
  • merhaba arkadaşlar ,2009 megane 2 1.4t benzinli (lpg yok) aracımdaki sorunlardan bahsetmek istiyorum.

    sorun 1:Araç hareket halindeyken göstergedeki tüm kırmızı ikaz ışıkları bazen yanıp sönüyor ibrelerde düşüp çıkıyordu.

    sorun 2:Benzini fulledim kalan yakıt tüketimi 738 yazıyordu,60-70 km kullandım fakat 738 de herhangi bir düşme olmadı.arabayı stop ettirip bi kaç saat sonra çalıştırdım.kalan km 656 gösteriyordu 20-30 km gittim 656 da değişen bişey olmadı .stop ettirdim daha sonra çalıştırdım yine aynı 656 km yazıyordu.Bu arada yakıt ibresinde bir yanlış hata yok .doğru gösteriyor.

    not:sorun 1 nedeniyle elektronikçiye gittim sorunu çözdüğünü söyledi.fakat kalan km için yapabileceği bişey yokmuş.elektronikçiden çıktım eve doğru giderken kalan benzin göstergesi 130 km gösteriyordu 131...132..133 diye 630 a kadar çıktı..gaza basarken km artıyor,rolantide giderken veya kırmızı ışıkta beklerken 630 ...629...diye düşüyor.

    not:yol bilgisayarındaki diğer bilgiler doğru gösteriyor.sadece kalan yakıt tüketimi bu şekilde artıp azalıyor.bununla ilgili ne yapmam gerek,kime göstermem gerek bu sorunu.Ankarada tavsiye edebileceğiniz bir usta vs. varmı?

    yardımlarınız için çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum13 -- 15 Ocak 2017; 0:12:22 >




  • İstanbul'da yaşıyorum. Kar kalktıktan sonra araca iç temizlik yaptım ve sonrasında da motor kaputunu kaldırıp temizlemek isterken motor bloğu ve sarı dinamosu üzerinde oksitlenmeler olduğunu fark ettim. Ustama danıştım önemli birşey olmayacağını söyledi ama gene de içinde kaldı. Bu gibi bir durumla karşılaşan var mi?



    TemiZlik icin Öneriniz var mi? Selamlar.
  • forum13 F kullanıcısına yanıt
    Kardesim bi bilgisayarla cihazla kontrol etsinler beyinden gelen biseydir o muhtemelen. Sacma bi ariza kaydi olusturduysa ondanda yapar. Bi arizalari varsa sildir kardesim hem de eksik bisey varsa veyahutta calismayan bisey zaten cihazda gorunur ona gore devam edersin
  • Motoru kendin temizleme. Yani suyla sabunla felan. Biliyosun bizim motorlar biraz suya karsi fazla duyarlilar onun icin motor yikamaya ver. Onlar cunku yikiyolar yaglayip balliyolar. Oyle geri veriyolar. Ki koruyu yag felan yaptiklari icin oksitlenmeyle karsilasmazsin
  • buraktugra kullanıcısına yanıt
    teşekkürler burak bey en yakın zamanda baktırcam,bakalım ne diyecekler
  • 
Sayfa: önceki 12781279128012811282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.