Şimdi Ara

Megane II 1.5 DCi Expression 45bin TL Hasarlı. Ne yapmalıyım. ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Megane II 2008 model 1.5 DCi Expression (110hp) model aracım var. Aracın şuana kadar toplam 45bin tl civarı bir hasarı var ve pert kaydı yok. Geçen hafta gene bi kazası oldu 1500tl lik ve şuan ÇETAŞ Renault yetkili servisinde arabayı yapıyolar. Şimdi size birkaç sorum olucak.

    1. ÇETAŞ'dan şöle bi teklif geldi. Arabayı bize ver sıfırını al diyolar. Ama ÇETAŞ'da Renault,Dacia,Ford,Opel ve Isuzu markaları bulunuyor. Bu markaların hiçbirinde sıfır bana göre DİZEL OTOMATİK SEDAN araba yok. Olsa da çok aşırı pahalı (mesela Insignia gibi). Sizce ne yapmalıyım. ??


    2. Böle ÇETAŞ gibi büyük bildiğiniz "eskisini getir yenisini al" diyen yada başka 2.el araçlara indirim yapabilecek otomotiv perakendecileri (Özellikle Wolkswagen için) var mı ve neler. ??



    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fondeap -- 11 Kasım 2013; 23:56:41 >







  • kimse yok mu. ?
  • 45.000 TL hasar olması, pert kaydı olduğu anlamına gelir. Artık araçlar için pert diyebir kayıt tutulmuyor. Hasar tutarı aracın kasko değerinin %50 sini geçiyorsa pert oluyor.

    Eskisini getir, yenisini al çoook yerde var. Ancak senin arabanın piyasa fiyatı 23,000 TL ise 19,000 TL gibi bir fiyattan alırlar. En mantıklı olanı aracı kendi çaban ile satıp, istediğin yerden istediğin arabayı almaktır.
  • Aracını takasa vermeni tavsiye etmem öldüm fiyatına alırlar , yada sattıkları sıfır arabadan geçirirler dikkatli olmak gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.