Şimdi Ara

megane hb esp hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 hafta önce megene 2 hb dynamique 1.5 dci 80 bg renault marka araç aldım.araba 2004 model megene 2 lerin ilk çıktığında alınmış bir araba.fransa üretimi
    arabadan memnunum fakat bişey kafama takıldı arabada esp var dediler hatta esp ışığı dahi var " üçgen içerisinde kayan bir araba resmi " ama bu ışık arabayı çalıştırdığımda yanmıyor.ışıkta mı bir problem var yoksa esp gerçekten yok mu.yardımcı olursanız sevinirim

• Türkiye'ye gelen hiç bir Megane'da ESP yok. O senin dediğin ışık ASR'nin olması lazım.
  • kardeş yalnız arabada asr yok onu kesin biliyorum.ASR patinajı önleyici sistem.o yok zaten.teşekkürler ilgilendiğin için.
  • esp yoktur. ama esp opsiyonu olan bütün araçlarda o ışık hazırdır kadranda. esp li modellerde aktif edilir.
  • sadece megane rs de var esp dierlerinde yok. bjk li arkdaşın dediği gibi olay
  • esp tr ye gelenlerde yok ...
    esp nin düğmesi olması lazım zaten eğer yoksa yoktur..
  • ESP yoksa zaten ASR de yoktur. ESP=ABS+ASR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömersi

arkadaşlar mrb.
    ... hatta esp ışığı dahi var " üçgen içerisinde kayan bir araba resmi " ama bu ışık arabayı çalıştırdığımda yanmıyor.ışıkta mı bir problem var yoksa esp gerçekten yok mu.

2001 model meganım var onda da ESP ışığı var ve çalışmıyor. arabanın kitapçığında zaten ESP ışığı için aktif değil diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dertlidolap -- 13 Mart 2009; 17:55:21 >
  • megane II sedanların türkiyede orjinal navigasyonlu ve esp modeller mevcuttur ama fazla değil ender görülür
  • Esp yoktur.Varsada soldaki far ayarı yapılan düğmenin ve sabitleyicinin yanında olması gerekir.Birde arkadaşım bir mahsuru yoksa aracı ne kadara aldığını paylaşabilirmisin, benimde niyetim var hb Megane almaya.
  • ewet arkadaşım aynı benim araba tam full ama onda bile yok 2006 model meganlarda esp yok malesef renaultun işleri işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallyman23

ewet arkadaşım aynı benim araba tam full ama onda bile yok 2006 model meganlarda esp yok malesef renaultun işleri işte

fabrikaya özel sipariş verirseniz oluyor tanıdığımızın meganenesinde 1.9 dci navigasyonlu ama yol haritası çalışmıyor esp'de var araç çalışırken göstergeden lambası yanıyor
  • arabayı 22.500 e aldım kardeş.
  • www.renault.com.tr'de scenic'te opsiyon olarak alınabilir gözüküyor
  • scenic te esp alınabiliyor çünkü...
  • carminat diye geçer bu sistem
    youtube ' da aratırsanız neye benzediğini görebilirsiniz.
    yalnız bunlar pahalı oyuncaklar.
    307 için şu anda 3900 eurodan fazla.

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

quote:

ewet arkadaşım aynı benim araba tam full ama onda bile yok 2006 model meganlarda esp yok malesef renaultun işleri işte

fabrikaya özel sipariş verirseniz oluyor tanıdığımızın meganenesinde 1.9 dci navigasyonlu ama yol haritası çalışmıyor esp'de var araç çalışırken göstergeden lambası yanıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: individual

carminat diye geçer bu sistem
    youtube ' da aratırsanız neye benzediğini görebilirsiniz.
    yalnız bunlar pahalı oyuncaklar.
    307 için şu anda 3900 eurodan fazla.

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

quote:

carminat neymiş öyle yaa bilgilendirdiğin için sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

evet güzel cihazlar
    bende de rt3 var. yani peugeot'un orjinal ekipmanı
    cihaz şu anda 4000 euroya yakın. ve maserati granturismo da aynı sistem var.standart sunuluyor.
  • ülkemizde satılan meganelerde asr ve esp yok malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

evet güzel cihazlar
    bende de rt3 var. yani peugeot'un orjinal ekipmanı
    cihaz şu anda 4000 euroya yakın. ve maserati granturismo da aynı sistem var.standart sunuluyor.

sizin başlıkları ilgiyle takip ediyorum zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.