Şimdi Ara

MEGANE 4 GT LINE - ICON MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çokta acele etmek istemiyorum ama. Megane 4 alıcağım gibi duruyor sorum şu icon mu gt line mi
    Gt line piyasası var mı özellikleri bir tık daha fazla sanırım icondan

17 model 46 binde 110 bg icon var Beyaz ufak 2 parça boya var 110 bin TL dedi en son hb beyaz

Birde zaten hepsi mavi sanırım 86 binde 130 bg. onunla tam görmüşmedim 109 108 arası bırakır diye düşünüyorum biri 1.5 biri 1.6 hangisinin piyasası cok sizce

Her ikiside Manuel vites

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane 4 HB icon dizel için bence 110bin çok.. ayrıca araç neredeyse 50bin km ye gelmiş..

• Sanayideki ustaların 1.6 dCi motordan haberi bile yok. O ünite üretimden de kalktı diye biliyorum. 1.5 dCi ünite ise yıllara meydan okuyor. Icon piyasası bir tık daha fazla ayrıca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gt-line 130luk çok güzel gider motor Nissan Qashqai de felan da kullanıldı talismanda da. Tek sıkıntı o araçlar 2016 üretim ve şuan garantileri bitmiştir. Mümkünse garanti bitimine minimum 6 ay kalmış megane alıp garantisini +2 yıl uzatin.

Gt-line en güzelidir bu arada sonraları pahalı geliyor diye gelmedi. Kendimde 1.2 tce icon var sorularınızı ozelden yazın cevaplayayim

• Gt-line Hos guzel ama 18'lik Jantlar ile Supansiyon patliyor bolca..Yani arac konfor olarak Cok Kötü..

Koltuklar sportif aile araci degil..Cok basik o ic hacimle beraber...

Icon'da koltuk masaji var...Gt-line da yok sanirim..

Gt-line icin cok o fiyat...Hayatta bakmazdim...12.000 Km'de 100.000 Tl'ye almaktan vazgecmistim...Tabi 1,5 sene once ayri konu..

• hocam 1.5dci icon paket tercih etmek daha mantıklı süspansiyon ve motor farkı nedeniyle. mümkünse sunroof'lu ve beyazdan farklı bir renk (metalik gri, füme yada mavi) çok hoş olur.

• arkadaşlar galaxy s23 ile arabaya bağlanırken telefon şarz aktif oluyor ama android auto ya geçmiyor Bu tür sorun yaşayan varmı

varsa çözümü varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.