Şimdi Ara

Megane 4 Fiyat Belirleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2021 Model Joy Paket + Görüş paketli (park sensörü + led gündüz farları) manuel lacivert renk megane aracımız var. 180.000 Kmde full yetkili servis bakımlı. Yanılmıyorsam sağ arka çamurluk ön arka tamponda lokal boya olması lazım ( araç babamın tam hatırlamıyorum detayı ) 15000 civarı bir tramer var sanırım. Kilometre yüzde 90 uzun yolda yapıldı gerçi bunun pek önemi yok alıcı anca boyaya ve kilometreye bakıyor ama :)) Neyse fiyat ne olmalı sizce? Acelemiz yok ama satıp başka araç alacağız.

• hocam sizin yerinize sarı siteyi açıp donanım, km seçip fiyat mı araştıralım. Açın araştırın işte :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 300 bin liraya alayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sari siteye giriyorsun bu ozellikleri soldan filtre ile secip siraliyorsun
    Motor ve paket
    Degisen yok
    agir hasar kayit hayır
    km sınırı 200 bin
    Vites manuel
    Model yili 2021-2021

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yıldır forumdasınız böyle konu açılmayacağını bilmiyor musunuz hocam?

• Valla girip baktım da sadece 3 ilan var benzer kriterde. Kafamda bir veri oluşmadı. Ayrıca malum site fiyatları gerçek değil diyen bir kitle de olduğu için. Belki buralarda anlayan vardır dedim...

• arabam.com satıcı fiyat belirlemeden bakın hocam aşağı yukarı bir tahmin fiyat verir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla Kasım ayında 48 k kmde 1.3 tce comfort otomatik aracı 950 ye aldım burdan hesap yapın piyasa aşağı yukarı aynıdır

• mart 2025 de 2020touch blue edc 1.5 dizel otomatik 70bin km aracı 1m ye sattım. bilgi olsun diye yazıyorum. ha ben takasa verdim ondan düşük kalmıs olabilir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 25 Nisan 2025; 10:30:39 >
  • Sarı site de köpük çok yüksek o paralara satılmıyor bilin yeter

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Kaç model kaç kmydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Mask -- 24 Nisan 2025; 23:39:8 >
  • Arkadaşımın babasının 2024 Ağustos' ta 2017 model 1.6 joy 48 bin km' de ilk sahibinden kazasız sadece dolu kaynaklı hasar kaydı olan aracı 750 bine satılmıştı.

• Ulan Mask kullanıcısına yanıt

Ustteki yorumu duzenledim

• mesajını ChatGPT ye sordum. verdiği cevap:

"

565.000 TL – 595.000 TL aralığında konumlandırılmalı.

💡 Tavsiyem:

İlk ilana koyarken 599.000 TL civarında bir rakam belirle, pazarlıkla 580.000 TL civarına oturur. Aracın bakımlarının tam olması ve tramerin düşük olması, ciddi alıcılar için pozitif değer katar.

"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.