Arkadaşlar 2021 Model Joy Paket + Görüş paketli (park sensörü + led gündüz farları) manuel lacivert renk megane aracımız var. 180.000 Kmde full yetkili servis bakımlı. Yanılmıyorsam sağ arka çamurluk ön arka tamponda lokal boya olması lazım ( araç babamın tam hatırlamıyorum detayı ) 15000 civarı bir tramer var sanırım. Kilometre yüzde 90 uzun yolda yapıldı gerçi bunun pek önemi yok alıcı anca boyaya ve kilometreye bakıyor ama :)) Neyse fiyat ne olmalı sizce? Acelemiz yok ama satıp başka araç alacağız. |
Megane 4 Fiyat Belirleme?

-
-
hocam sizin yerinize sarı siteyi açıp donanım, km seçip fiyat mı araştıralım. Açın araştırın işte :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
300 bin liraya alayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sari siteye giriyorsun bu ozellikleri soldan filtre ile secip siraliyorsun
Motor ve paket
Degisen yok
agir hasar kayit hayır
km sınırı 200 bin
Vites manuel
Model yili 2021-2021
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 yıldır forumdasınız böyle konu açılmayacağını bilmiyor musunuz hocam?
Valla girip baktım da sadece 3 ilan var benzer kriterde. Kafamda bir veri oluşmadı. Ayrıca malum site fiyatları gerçek değil diyen bir kitle de olduğu için. Belki buralarda anlayan vardır dedim...
arabam.com satıcı fiyat belirlemeden bakın hocam aşağı yukarı bir tahmin fiyat verir.
-
Valla Kasım ayında 48 k kmde 1.3 tce comfort otomatik aracı 950 ye aldım burdan hesap yapın piyasa aşağı yukarı aynıdır
mart 2025 de 2020touch blue edc 1.5 dizel otomatik 70bin km aracı 1m ye sattım. bilgi olsun diye yazıyorum. ha ben takasa verdim ondan düşük kalmıs olabilir fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 25 Nisan 2025; 10:30:39 > -
Sarı site de köpük çok yüksek o paralara satılmıyor bilin yeter
Kaç model kaç kmydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Mask -- 24 Nisan 2025; 23:39:8 > -
Arkadaşımın babasının 2024 Ağustos' ta 2017 model 1.6 joy 48 bin km' de ilk sahibinden kazasız sadece dolu kaynaklı hasar kaydı olan aracı 750 bine satılmıştı.
Ustteki yorumu duzenledim
mesajını ChatGPT ye sordum. verdiği cevap:
"
565.000 TL – 595.000 TL aralığında konumlandırılmalı.
💡 Tavsiyem:
İlk ilana koyarken 599.000 TL civarında bir rakam belirle, pazarlıkla 580.000 TL civarına oturur. Aracın bakımlarının tam olması ve tramerin düşük olması, ciddi alıcılar için pozitif değer katar.
"
En Beğenilen Yanıtlar

hocam sizin yerinize sarı siteyi açıp donanım, km seçip fiyat mı araştıralım. Açın araştırın işte :)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X