Şimdi Ara

Megane 2 Direksiyon Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
37.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanmcrae

    Merhaba,
    Benim araçtada aynı problem var 2005 Megane II direksiyon sorun var deyip direksiyon birden ağırlaşıyor sertleşiyor sonra tik sesini duyduğumda normale dönüyor.Bu Megane nın Allah belasını.Döner kontaktörde arızalandı servis sadece parçaya 641TL istiyor oda işçiliksiz.Şimdi buna ne kadar isterler bilmem.Yemin ederim şahin bundan sağlam önceki aracım Megane I oda aynıydı.Rezillik.
     Megane 2 Direksiyon Sorunu

    öncelikle geçmiş olsun,direksiyonun ağırlaşması direksiyon kolonundan 400-600 arası masrafı olur, benim ustanın cebini özelden atıyorum, istanbuldaysanız gidin gösterin, döner kondaktörün 25 tl kablo birde sök tak lehimleme gibi işçiliğide 30-50 gibi halledebilirsin, hatta kabloyu netten alın gidin aynı ustaya lehimletin, kolon sökülürken kondaktör çıkacğı için tekrar işçilik vermezsiniz , evet çok sorunlu araba ama yinede çok güzel araba.




  • Ben maalesef Erzurum'dayım burada ki elektrikçiler kondaktör yapmıyor kopuyormuş yapınca uğraşmıyorlar.Ayrıca son götürdüğümde elektrik problemi vardı beyni arızalı deyip 1000 TL masraf çıkarmışlardı bana üstün gayret ve ısrarım sonucu sigorta oksitlendiğinden dolayı iletkenliğini yitirdiğini tespit ettim.10 TL hallettim.Burada ki ustalara güvenemiyorum.
  • Merhabalar megana II dınamık aracın dıreksıyoun sorunu var dıye bır uyarı var. Dıreksıyon zor donuor ve donerkende katırt kurt sesler var. Dıreksıyon kutusunun degısmesı gerektıgnı soyledır. Her arıca beyın degıstırırsek yandık demektır. Mutlaka bunun bır yolu vardır. Dıreksıyon kutusunun tamırı yokmudur? yardımlerınız rıca edıyorum
  • Megane 2 aracimin doner kondaktorunu bugun degistirdim. İkitelli sanayi de orjinal parca 340tl iscilik 40 tl toplam 380 tl ye hallettim. İsteyene pm den yardimci olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theuniquee T kullanıcısına yanıt
    iyi akşamlar benim aracımda aynı sorunu verdi ... rica etsem ustanın telini verebilir misiniz? yada konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Merhaba,
    Akünün yanında sigorta paneli bulunmaktadır.Onun altında röleler var onlar oksitlendiği için direksiyon böyle hata veriyor.Öncelikle tamiratını kendim yaptım.Akünün yanında beyin olarak nitelendirdiğimiz Siemens marka o kutuyu söküp tüm soketleri çıkartıp altında ki büyük röle,sigortalara ulaştım.Onlarıda söküp oksitlenmiş bacaklar zımparalayıp taktım.Sonra çalıştırdım sorun çözüldü :) Sıfır maliyet sıfır masraf :)
    Ps.Arızayı tespitini elektrik ustası yapamadı.Benim uğraşmalarım sonmucu buldum.
  • 2005 model1.6 megane 2 aracımda direksiyon sorunu var beynın arızalı oldugu soylendı sızınde basınıza gelmıs yardımcı olurmusunuz
  • Galle kullanıcısına yanıt

    benim 2005 model 1.5 dci arabada da 15 gün önce hata verdi yeni direksiyon kolonu aldık düzelmedi ustanın telefonunu gönderebilir misin.

  • tahkim T kullanıcısına yanıt

    Merhaba aynı sorun benim aracımdada var sorunu nasıl cözdünüz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.