Şimdi Ara

Megane 2 1.5 dci yag eksiltme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    2008 Megane2 1.5 dci (100bg) otomatik vites aracimda Fix bakimlardan yaklasik 4-5 bin km sonra yag ekleyiniz uyarisi cikiyor ve yaklasik 1 lt yag ekliyorum bir sonraki bakima kadar.
    Ayrica karterde de yag izlerini goruyorum. Yetkili servis sizma oldugunu ama ciddi bir sorun olmadigini soylemisti.
    Fakat son zamanlarda aracim ilk kalkista agir kalkiyor ve 2bin devirden sonra hizlaniyor. Yakit tuketimi de artti ve performans dusuklugu var. Bazen yanik yag kokusu geldigi de oluyor. Yorumlari okudugumda turbo sorunu olabilecegini ve hatta motora ciddi zarar vermis olabilecegini soyluyorlar.
    Bu konuda tecrubesi olan arkadaslar yazabilirse cok sevinirim. Tesekkurler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı araç bende de var 2009 model. Bu güne kadar kaçağı göçeği olmadı. Aracınızı iyi bir ustaya götürüp özellikle bilgisayara bağlatıp teste sokun. Karterden damlatma yapmaz boşverin ustaları. Her bakımda mutlaka karter tıpa ve contasını mutlaka değiştirin. Çoğu usta dikkat etmez. Yağ olarak 10/40 koydurun. Ne kadar ince yağ o kadar kaçak. Ankara iseniz Şaşmaz'da Ümit USta (RENOT Otomobil Servis) var. Facebooktaki Ankara megane team üyeleri hepsi ona gider. Gruba üye olursanız bulunduğunuz şehirde size yardım edecek megane sever mutlaka bulursunuz. Selamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.