Şimdi Ara

Megane 1 mi Hyundai Accent Milenyum kasa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Yumurta kasa Accent kullanıyorum aracımı değiştirmeyi düşünüyorum.Hyundai markasını severim gücümün yettiği milenyum kasa Accent mi ya da Megane 1 mi tercih etmeliyim? Özellikle kullanan arkadaşların yorum yapmasını rica ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sıfır Megane 1 kulanmistim 1.5 sene üst hızlarda araç boşken arka tarafta savrulma var ben spoiler taktirmistim o zaman biraz düzeldi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de megane 1 var ilk sahibiyim. hiç dikkatimi çekmedi savrulma olayı.

konu sahibine gelirsek fazla eski model araç sahibi olmadım ama megane 1 bana çok konforlu geliyor. vites olarak 6 yı istiyor benim gözümde tek eksiği bu. alacaksanız klimalı olsun benim araç klimasız sırf bu yüzden satmayı düşünüyorum. ve kesinlikle 16Valf olsun.

yokuşlarda felan bayılmaz sürüşü keyifli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 29 Haziran 2022; 8:35:21 >
  • Megan her türlü daha büyük daha geniş ama Accente göre daha nazik. Accent bakım gerektirmeyen bir araç ama konfor ve kullanışlılık açısından Megan.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

vay ilk sahibisiniz helal olsun babamdan bir tane daha varmış   babam da ilk sahibi gibi 1 yaşında 24.000 km'de almıştı, o gün bugün biner, hiç lpg görmemiş nadir megane I'lerden, sattıramıyoruz   1.6 16V 110hp Expression 2003 Mart çıkışlı, 2 gün önce konuştuk satsam ne alacağım diyor haklı olarak piyasa uçtu gitti, 270.000'e gelmiş aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 29 Haziran 2022; 11:7:46 >
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Yakıt durumu nasıl LPG de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tabiki megane. Bir kere segment farki var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksentin hiç bir modeli alınmaz, bi kere arabada ne yol tutuşu var, ne de ekonomiklik.

• yumurta kasa accent kullanamdım hiç ama geçenlerde megane 1 kullandım 1.6 motor.

araba sessiz ve konforlu geldi bana. fakat hiç gitmiyor. ben 2.0 motora alıştığım için bana belki öyle geldi. otoyolda da kullandım şehir içinde de. sanki biri tutuyor gibi arabayı. motoru vs iyi durumda bakımlı bir meganedı.

performans hariç kullanımı konforlu, kolay bir araba.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.