Şimdi Ara

Medipol Üniversitesi sorun olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu olay beni biraz korkutuyor. İlerde Medipol üniversitesi kapatılır mı sizce. Orda okuyorum çünkü ve geleceğimi tehlike altına almak istemiyorum. Orda hazırlıktayım şu an ve gördüğüm kadarıyla okulun öğrenci profili karma. Ama siyasi yönden ilerde sorun yaratır mı bilmiyorum. Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.



  • Sorun olmaz . Fatih ve Şifa üniversiteleri kapandı çünkü bariz bir şekilde kendi adamlarını yetiştiriyorlardı yapılanma örgütlenme ve mobbing vardı. medipolda öyle bir durum görmedim hiç medipolde okamama rağmen . Ayrıca fatih ve şifada okuyanların diploması hala geçerli ki bu 2 okul türkiyenin en iyi okullarıydı bir zamanlar şifa üniversitesi 500 tam puan ile alıyordu . Fatih ise ilk 3 te idi yani koç moç yoktu o zamanlar
  • Ben şu an medipole İngilizce reklamcılık okuyorum. İngilizce olduğu için İstanbul üni sinema bölümünden bölüm yüzünden yatay geçiş yapmıştım. Ama geri dönmeyi bile düşünüyorum sırf bu durum yüzünden. Yine de içime su serptiniz. Tabi gelecekte nasıl olur diye de düşündüm hükümet değişirse(insanlar partiler). Ben de okulda bi gruplaşma olduğunu görmedim. İnsanlar kendi halindeler gibi. Her kesimden insan var. Ki sosyal medya da insanları çok eşit bir şekilde kullanıyorlar. Ayrıca Ben de şu an ki hükümeti desteklemiyorum zaten ve benim gibi çok insan vardır diye düşünüyorum. Mesela 3 yıl sonra bir durum olur kapatılırsa garantör okullar var. Ama onların işleyişilerini bilmiyorum. Mesela hangi diploma alınıyor.
    İş bulma da sorun çıkartır mı. Aslında şehir üniversitesinde okuyanlar şu an bu durumları yaşıyorlar.
    Bu belirsizlik kötü. Medipolle ilgili İnternette yorumlara baktığımda da insanlar olumlu konuşmuyor. Sonuçta 4 5 yıl emek veriyoruz ve türkiye de ki siyasetin saçma işleyişi yüzünden çöpe gitmesini istemeyiz. Kendi arkadaşlarıma baktığımda da genelde hükümetin desteklenmemesi söz konusu. Onlar bu konuyu çok takmıyorlar. Ama beni rahatsız ediyor. Yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31E709610 -- 9 Mayıs 2020; 17:35:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gerçekten çok uzun oldu özür dilerim bunun için. Ben geçen yıl merkezi puanla yatay geçiş yaptım. Yine de seneye 1.sınıfta medipolden Marmara üniversitesine geçiş yapmak istiyorum. Ösym puanım iyi sayılır. Seneye 3.50 3.60 ort yaparak yatay geçişi düşünüyorum. Tabi keşke merkezi puanla Yatay geçiş 2 kere olsa. Bu isteğimi cimere yazdım. Geri dönüş alamadım maalesef. Umarım seneye yapabilirim. Sizce 3.50 ort 412 puanla Yatay geçiş rahat olur mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31E709610 -- 9 Mayıs 2020; 14:2:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mümkünse değiştirin
  • Ülkenin siyasi iklimi maalesef beni çok yordu bu konuda. Yine de Cevabınız için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31E709610 -- 24 Mayıs 2020; 22:5:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse sorun olur da diyemez sorun olmaz da diyemez aksini söyleyen boş yapıyordur. o yüzden yüzde 50 :)
  • Yani benim de kafam çok karışık ve bu konu beni çok yordu. O yüzden yatay geçiş düşünüyorum. Ama merkezi puanla hakkımı kullandım. Ve İstanbul üniye sinema okumak için dönmek istemiyorum. Bu sene geçti artık.Seneye ya ortalama kasıp 3.50 65 yapıp Marmara üniye geçmeye çalışıcam ya da yks sınavına hazırlanıcam. Ama hangisini yapsam emin olamadım. Cevabınız için de teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31E709610 -- 25 Mayıs 2020; 17:43:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir belirsizlik gerçekten eğitimine odaklanmanı güçleştirecekse doğrudan İstanbul üniversitesine geri dönerek ortalama hedefini tutturmanı orada denemeni öneririm. Çünkü üniversiteler arası normal yatay geçiş planın çok fazla değişkene bağlı daha doğrusu "long shot" Ağustosa kadar vaktin var iyi düşün derim.
  • Açıkçası etkiliyor. Geri dönme konusunda çok kararsızım çünkü sinema okumak hiç istemiyorum gerçekten. Ve aynı zamanda yatay geçişte eşdeğer program zorunluluğu var. %80 aynı olmalı dersler. Halkla ilişkilerle radyo televizyon eşdeğer mi ondan emin değilim. Eğer öyleyse dönmem mantıklı çünkü 2.sınıfta söylenilenlere göre yatay geçiş daha kolay ve program Türkçe. Ama medipolde seneye İngilizce okuyacağım halkla ilişkileri. Ve hedefim Marmara. O da %80 ösym puan %20 ortalamaya bakıyor diye biliyorum. Benim puanım 412 di. İyi sayılır avantaj sağlıcak bana. Ama 3.60 yapmam lazım yine de. Ve seneye çok zor olucak. Hatta bi daha hazırlansam mı sınava diye düşünüyorum. Sizin bu konudaki düşüncenizi merak ediyorum. Ayrıca cevabınız için de çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.