Şimdi Ara

Medimarkt Philips Kırık TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 13.02.2025 tarihinde Getir alışveriş mobil uygulaması üzerinden 43PUS8309 Philips TV satın aldım. Sipariş 18.02.2025 tarihinde ürün teslim edildi. 22.02.2025 tarihinde servis geldiğinde kapalı kutuyu açtı. Hiçbir sorun yok. Sonrasında televizyonu kurmak için fişe taktığında ekranın sağ alt kısmında kırık çatlak olduğunu gördüm. Servis sorumluluğu Philips'ten atmak için ürünün kutusunun hasarlı olduğuna dair bir tutanak imzaladı. Duruma itiraz etmeme rağmen kendi bildiklerini okuyup iade değişim rapor tutanağını tarafıma vermediler. Akabinde Media Markt müşteri hizmetlerini aradım ve mailleştim. Aynı durumu onlara da aktardım Philips televizyonun hasarlı olduğunu bu durumun benimle alakalı olmadığını belirttim. Onlar da yetkili servisi arayıp iade değişim tutanağı talep etmemi istedi. Servis hiçbir şekilde bu tutanağı veremeyeceğini bana bildirdi. Ne servis görevini yaptı ne de Media Markt Çözüm üretti. Philips kesinlikle pişmanlıktır, servis zaten işini bile yapmamıştır. O yüzden TV alacak arkadaşlar ürünü servis getirmeyecekse 2 sefer düşünsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servisin ürünü götürmesi gerekiyordu. Sizde bırakmaları çok garip. Benim başıma klimada gelmişti. Klima yamuk çıktı servis hiç kurmadan kutusuna koyup gitti. İade oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • Toplayabildiğiniz tüm kanıtları toplayın telefonla arayıp ses kayıtrları almak whatsapp konuşmaları dahil önce thh başvurusu sonra savcılığa suç duyurusunda bulunun rezalet puanınm 10-10

Bir gelişme var mı?

Yoksa Cimer,THH neresi varsa hakkınızı arayın.

Ne güzel iş valla kimse sorumluluk almak istemiyor.

Kutunun dışında da darbe v.s'de yok.

Siz müneccimmisiniz,kırık olduğunu bilseniz zaten teslim almazdınız.

Herkes sorumluluğu birbirine atıyor.

Teşekkürler, 1 haftadır Getir/N11 beni arıyor. İade için borusan lojistik geldi aldı ürünü. Mediamarkt net konuşmuyor. İnceleme falan devam edecek gibisinden bişeyler diyor. N11 iade gerçekleşecek diyor. Zaten tüketici hakem heyetine başvurdum. Ürüm kutusunda veya iç straforlarda yırtık, kopuk, delik vb.. zaten yok. Video, fotoğraf her türlü detay elimde var. Bakalım süreç nasıl sonuçlanacak. Ama mediamarkt tan bir daha ürün almam tabi philipsten de.

Burada Philips ile Mediamrkt sorumluluğu kendinden atmak için her yolu denedi. Kargo ile çözün demeye getirdi kaç sefer kutuda hasar olmadığını belirtmeme rağmen. Bakalım göreceğiz.

13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.