Şimdi Ara

Medieval II: Total War Kingdoms (2007) [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.504
Cevap
4
Favori
247.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar kimse yokmu ya bir türlü yükleyemiyom oyunu lütfen yardım edin
  • haritalar sizce de çok küçük değil mi arkadaşlar. sıkı beni, mtw 2'ye döndüm ben.
  • süper bir oyun
  • Selam gençlik,

    Bana çok sağlam mod önerebilirmisiniz

    Yüklü olanlar :

    Stainless Steel
    The Sicilian Vespers

    Yüklenecek :

    The Broken Cressent

    Bunların dışında gerçekten kaliteli ya da belli bir konseptte (Rome Total War'daki yüzüklerin efendisi konsepti gibi) mod önerebilirmisiniz?
  • stainless steel kurdum ama oyunda erken devirde ülke seçemeden masaüstüne atıyor sorun hastalığında ilaçlamakmı lazım ne yapmak lazım
  • o sorun herkeste var sanırım. çözümü de yok erken davranıp saniyeler içinde seçiceksin ülkeyi
  • Hazır konu uyanmışken mtw 2 nin veya kingdoms ek paketinin %100 türkçe yamaları varmı?
  • sorun hastalığındaymış değişik marka ilaçla deneyince çalıştı
  • Konu arkalarda kalmış eski oyun tabi ama ben vazgeçemiyorum. Yeni dizüstü almayı düşünüyorum bu oyun 1366×768 çözünürlükte oynanabiliyor mu deneyen var mı?
  • arkadaşlar benim ekran kartı 64 mb işlemci 1.6 oyunçalışırmı lütfen yardım
  • meraba ben medieval total war 2'yi indirdim launch tuşuna basıyorum karşıma bir sayfa çıkıyo install tuşuna basamıyorum cevap atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmayLeR

    arkadaşlar benim ekran kartı 64 mb işlemci 1.6 oyunçalışırmı lütfen yardım


    Çalışmaz
  • 1cagatay12 1 kullanıcısına yanıt
    oyunu çalıştırabilmek için önce bilgisayarına kurman gerekiyor(1-Setup_install,next, oyun anahtarı [gerektiği kadar 1111111111111111111],next,finish)oyunu yükledikten sonra sonra oyuna girebilirsin..tabi oyun orjinal değilse crack'i yapmayı unutma? crack yapmazsan oyun açılmaz..
  • arkadaslar bn total war bagımlısıyım medieval 2 total war ı bitirdim daha sonra kingdomsu indirdim third age yi indirdim bitirdim daha sonra 4 kingdoms modundan 1ini oynuyum dedim ama bn kısayolunu silmisim giris simgesi yok nasıl kısayol olusturabilirmi yardımcı olurmusunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaraLeke06

    arkadaslar bn total war bagımlısıyım medieval 2 total war ı bitirdim daha sonra kingdomsu indirdim third age yi indirdim bitirdim daha sonra 4 kingdoms modundan 1ini oynuyum dedim ama bn kısayolunu silmisim giris simgesi yok nasıl kısayol olusturabilirmi yardımcı olurmusunuz

    Birader oyunu kurduğun klasöre gir, C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War gibi bir klasörde olması lazım. buradan oyunu açtığın dosyayı bul ve sağ tıklayıp masaüstünde kısayol oluştur
  • Türklerle zorluğu dibine kadar yaşadınız oyun.Bir yanda Moğol Timur diğer yanda haçlı diğer yanda macar-bizans.Macar bizans bu grup içinde en zayıf gibi görünse de Atlı okçuları sipahilerden daha güçlü.Onun başında rebel yerleşkelerini kuşatın ama saldırmayın vh zorlukta %90 kaybedersiniz tavsiyem dışarı çıkmalarını bekleyin. Çok az kayıp vererek rahat rahat toplarsınız.Tavsiyem bizans ve macarlarla müttefik olun Mısır fethedene kadar.Gerçi o zamana kadar size savaş açacak.Trabzonu alınca Bizans Sofyayı alınca Macar.

    2 cephede savaşmak gerçekten zor Bol sipahi basın.Kaliteli birlikler çıkana kadar piyadede sarecanlar idare eder.Bern kalesini alın nufusu 10.000 çabuk gelişir.Burdan bol bol janissary archers istanbuldan janinssary inf. Basın.Sipahi lancerlar hem atlisi hem piyaedesini ise bursadan basın.Özellikle türklerin en iyo birimi janissary archerstır.Efsane missile hasarı iyi zırhı ile yakın dövüştete çok iyidir okları bitince savaşa sürebilirsiniz.Sipahiler erken dönemde iş görsede kalın zırha etki edemiyor.200 sipahi okçu ve 200 sarecan-halberd karışımı ordu 50 kişilik Bizans-Macar Bodyguardı alamıyor.Evet alamıyor savaşta. 1000 askere karşı 200 kayıpla gelirken 50 kişilik General bodyguar Adeta tanrı gibi 20 kayıp anca veriyor.Türklerin en kötü özelliği zırh yok.Aklıma yeni geldi capatult belki işe yarar.Bağdat civarına ise haşhaşi yığdım 8 yıldızlı haşhaşim var.Moğollar gelince komutanlara suikast yapacağım.

    Bu arada musul ve konyada haşhaşi loncası var haşhaşi guild askerleri ve bursadan naffatun basıp bağdata yollacağım bol bol mızraklı,yeniçeri archersı bağdata takviye yapmakta fayda var.Moğollarla hiçbir meydan savaşı yapmayacağım.

    Extra papaya diplomat yolladım yarevan ve 1 değersiz şehri vatikan ve venediğe hediye verecem.Karşılığında ticaret antlaşması yapacağım.Bu sayede Papa ve venedik moğollar savaşacak moğolların cephesi çoğalacak.Savaşarak başa çıkamayız zaten.Bu sayede papa ile ilişkimiz artar ve haçlı yemeyiz.Şu anda bizans ve macar ile savaştayım venedikle savaşmak istemiyorum.En kısa zamanda bizansın 2 şehrini ve Macarların bükreşini alıp batıda savaşı sonlandırıp moğolların icabına bakacağım.

    Devamı gelecek bir iki SS atarım
    Edit:Bundan sonra 2 en iyi mızraklı birimimi savaşa sokmayıp generale saklayacağım böylece dinç birimler savaşacak.Kahireyi aldıktan sonra bol bol tüccar basın Afrika bayağı zengin kaynaklar var.Bir ordunun maaşını tüccarlar karşılıyor.Moğolları defettikten sonra ilk hedefim Emeviler olacak özellikle altından fena para yapacağım.Ordan İspanyaya açılacağım olası Timur yenilgisi(%99)nden en hafif şekilde atlatmak için İspanya ideal.Bu arada ispanya ve kuzey afrika şehirlerinden birine explorer guild yapıp Amerikaya açılacağım.Tabiki de uzun vadeli planlar bunlar.Zamanı gelince Roma'ya cihada da gideceğiz.Bu arada early gamede cihat ilan edin bol bol ucuz cihat piyadeleri can kurtarır.Saracen çıkınca alamayacağınız kale kalmaz.Mid ve late ise cihada fazla gerek kalmıyor.Çünkü cihat birimleri mid ve latede çok güçsüz.Haçlı birimleri ile her daim iş yapıyor dövüp geçiyor adeta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 6 Temmuz 2017; 1:42:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun 10 senedir neden yenisini çıkarmazlar ki.
  • Bölüm 2:Moğol saldırısı

    Kiev'i alınca Polonya savaş ilan etti. 2 şehrini alıdım 1inde isyan çıktı tekrar polonyalıların oldu.İlginçtir cihat ilan ettim cihada moğol ordusuda katıldı Moğolların bir ordusu Taa Avrupaya gidiyor bu iyi bir şey Polonya-Moğol savaşı başlıcak.Onun dışında bağdat edessa Adana konya şehirleri full ordu dolu çeri Ottoman archers-hashasi-naffatun--Sarancen-janissary infantry-Turkish archers karisimi ordu var.Şu anda Antakyayı ve halepi geri almak üzereyim.Zaten o şehirleri acemiliğime verdim.Bağdatta full ordu bekletirken adamlar boş Antakyayi aldı.Onun dişında adamların şehir veya kale alması imkansız full atlı 5-6birim yaya var.

    Tecrübe ile sabit kuşatma kalelerini ve rami yakın oyun sizde.Şehirlere tower ekleyin dümdüz ediyor moğolları.5-6 Komutanını da suikastle öldürdüm.İşim hafifledi.Polonya ile barış yapıp moğollara yükleneceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar bu oyunuda yüksek sayıda askerle savaş yapmak mümkün değil demi 2 haftadır ne denediysem olmadı toplam 5000 kişiden sonra ister istemez performans düşüyor.Bu oyunun optimasyonundan ileri geliyor sanıyorum.Birde bu oyunu 5Ghz işlemci saat hıznda oynayanınız oldumu bi fark yaratıyormu? oyun 4 çekirdek destekli.Haliyle GHZ önemli diye okumuştum biyerde.Bende varR7 1700.7700k yada daha eski 5ghz 4.8 falan ghz la deneyen oldumu?
  • Türkçe yaması bence kötü bir yama yahu. Bari yama için %100 yazmasaylarmış... Hiç saygıları yok insanlara karşı...
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.