Şimdi Ara

Mediamarkt rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , geçen ay mediamarkt izmir mağazasından xiaomi mi stick satın aldım.Cihazda sürekli donmalar ve daha sonrasında sürekli açılıp kapanmalar yaşadım en sonunda cihaz hiç açılmamaya başladı.Konu hakkında mediamarkt müşteri hizmetlerini aradığımda cihaz'ın genpa garantili olduğunu vereceği anlaşmalı kargo kodu ile cihazı servise yollamam gerektiğini söylediler.


    Bende cihazı güzelce paketleyip verdikleri kargo koduna cihazı yolladım.3 gün geçti bugün kargocu geldi 15 tl ödemeniz var deyince bir şaşırdım paketi açtım cihaz aynen bana geri geldi ve servis raporunda yazanlar bunlar;


    Mediamarkt rezaleti


    Tabi şaşırdım okuyunca yahu böyle birşey nasıl olur koskoca mediamarkt nasıl bu cihaz genpa garantili olmaz derken faturaya bir baktım soyadımı da yanlış yazmışlar.Neyse tekrar aradım bakın cihaz geri geldi 15 tl'de kargo ücreti ödedim cihaz Xiaomi Türkiye garantisi altında değilmiş fakat ben bunu alırken fazla para ödeyip TR garantili olduğu için almıştım dedim.Müşteri hizmetleri de cihaz'ın türkiye garantili olmadığını farklı bir garanti servisine gönderilmesi gerektiğini söyledi.Çaat aradım hilltown avm'yi ibram diye biri çıktı dedim ki ibram cihaz geri geldi genpa değilmiş bu ? dedi ki farklı bir teknik servisle çalışıyoruz biz cihazı yollayın bize biz gönderelim dedi.Bende cihaz'ın tr garantili olması gerektiğini söyledim istediğin yere şikayet edebilirsin hocam dedi. EE dedim müşteri hizmetleri genpa garantili dedi bana o yüzden yolladım cihazı deyince onlar hata yapabiliyor dedı. Ee faturayı da yanlış kesmişsiniz deyince kasada ki arkadaş hata yapabiliyor dedi. Kısacası medimarkt'ta kendini bozmuş kurumsallıktan uzaklaşmışlar.Hemen karşısında xiaomi mi mağazası vardı keşke oradan satın alsaydım.Buradan ürün satın alırken garanti servislerini araştırın arkadaşlar.Maduriyet yaşatıyorlar müşteriye..








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.